Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Pozdrav ljudi.....

Jos jedno pitanjce malo me zbunjuje deo sa porukama, da li je i kod vas sektor poruke odradjen kao razgovori sa nekim sa kim se dopisujes bez foldera inbox, outbox, sent, draft......i da li je ikako moguce to na taj nacin podesiti.
Nemas opciju "Folder view" u Settings-u? Ima na Wave-u... tako se zove, i na to trebas da prebacis da bi imao klasican pregled koji si naveo i na koji si navikao.

Posto ti je trenutno u "Conversation view"... tj. kao da se dopisujes sa nekim, direktni odgovori, naslagani jedni na druge.

Kako isključiti automatsko zaključavanje?

Jesam ali onda pritiskom na power dugme se telefon ne zaključava. Ja bih hteo da mogu da ga samo ja zaključam pritiskom na power dugme, a da isključim automatsko zaključavanje.

Pomoću switch proa možeš namestiti da ti se ne gasi ekran, pošto čim se ugasi on se zaključa.

Oću da se gasi ekran ali neću da se zaključava uređaj. Koliko je to komplikovano?

nemam

Nemas opciju "Folder view" u Settings-u? Ima na Wave-u... tako se zove, i na to trebas da prebacis da bi imao klasican pregled koji si naveo i na koji si navikao.

Posto ti je trenutno u "Conversation view"... tj. kao da se dopisujes sa nekim, direktni odgovori, naslagani jedni na druge.

Hm.......jel cim udjem u Settings ili negde dublje u nekom pod meniju, posto ne vidim tu opciju

Na Wave-u je to kada udjes u poruke, odma' klik na sredisnji tab, onaj sa tri tackice (...), iskace meni, tj. dize se u vis... i onda prva stavka sa vrha - "Folder view".

Nije u "Settings" meniju, moja greska.

Nema na androidu to podešavanje, ima samo chat stil pokazivanja poruka (po meni mnogo bolje).

Uopste... ?

Pa dobro, jeste bolje ovako, "chat-style"... ali ono, em je neko navikao na stari tip prikazivanja, em sto ovako ne mozes odmah da vidis koliko poruka imas po folderima.

Koliko znam ne, mada ja sam opsednut brisanjem poruka pa je meni sve jedno.

:D:D:D

Nije los ovaj Samsung Galaxy :) Jos samo softver da ispeglaju i da izadje Froyo i bice bolje.

@chona
Odvikni se od starih nokia stvari i prihvati nove :)

Hm....jeste najvise navika.....ali vise frka da necu obrisati ono sto ne treba da vidi zena na primer..;) da ne ostane trag.....vidim i u nekoj stavci nedavno kad udjem da pisem novu poruku stoji istorija sta sam koga sam.....previse pamti previse je smart ovaj fonic. Bas je brutalan odusevljen sam njime.

Jos jedno pitanjce spomenuto je negde na nekom testu da moze da se koristi kao daljinski za tv, valda samo Samsung, taj i imam lcd ali na koji nacin i koja aplikacija sluzi za to jel zna neko?

Moze li neko da mi kaze podesavanja za mms na Vip-u, na sajtu nema a kada sam zvao call centar kazu mi da telefon nije podrzan.

PODEŠAVANJA:

Vip GPRS podesavanja:
Homepage: http://mobile.vipmobile.rs
APN: vipmobile
IP adress: 212.015.182.082
User name: vipmobile
Password: vipmobile

Vip MMS podesavanja:
Homepage: http://mmsc.vipmobile.rs
APN: vipmobile.mms
IP adress: 212.015.182.082
User name: vipmobile
Password: vipmobile

GPRS sam uspesno podesio medjutim ne vidim gde su podesavanja za MMS? :trust:

Napraviš nov apn u kome ukucaš ta podešavanja za mms.

Hm....jeste najvise navika.....ali vise frka da necu obrisati ono sto ne treba da vidi zena na primer..;) da ne ostane trag.....vidim i u nekoj stavci nedavno kad udjem da pisem novu poruku stoji istorija sta sam koga sam.....previse pamti previse je smart ovaj fonic. Bas je brutalan odusevljen sam njime.

Ima posebna aplikacija, pitacu kolegu sutra, koja ti omogucava da "nezeljene" sms poruke i pozive smesta u taj program koji je pod sifrom. Ono sto je interesanto je da i kada te zena pita sta ti je to, kad ukucas pogresan pass on otvori neki drugi program koji nema veze sa porukama, a ti se pravis blesav :)

Furao je Nexus One i sada je dig'o Galaksiju. :D

meh evo 3. put do sada mi se ugasio fon, i to dok sam slusao ziku i dok sam bio u centru bga...ne kapiram kako onda ovo moze da bude vezano za jacinu signala ili ubagovani stand-by

I meni se to danas desilo 2 puta, mislim da je onaj interni Eclair ROM koji sam fleshovao problem. Takodje se zaglavila indikacija baterije, pokazuje uvek 80% iako nije takvo stanje :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno