Šta je novo?

PES 2011

Odlicno napisan tekst.. ne bih sve da komentarisem, koliko je igrao obe igre i slicno, samo da dodam jednu stvar a to je ono da je Konami vec izgradio kucu i da se vrte u krug, ocigledno nije bas pratio razvoj i stanje stvari, jer imaju 200 novih ljudi u timu i ovaj PES 2011 je bukvalno rezurekcija onog starog PES-a i neki novi, konacno pravi pocetak na next-gen konzolama.. a vec su iz 'prvog' pokusaja uboli onu sustinu zbog kog je PES toliko popularan bio ranije..

@ rAMA

Ne, nije prvi koji je dao takav zakljucak, procitaj malo bolje strane opise.. videces da dosta njih cak daje vecu ocenu FIFI, konstatacije su da FIFI nista ne fali, ne mogu da nadju zamerku, ali se ne igra kao fudbal vec kao igrica..

Evo ih i nasi golupcici za PS3 verziju :)

2hyjuis.jpg

Okaci sliku za mec Srbija-Estonija iz igre. :D

Steta, ponadao sams e da ce ubaciti Estoniju umesto nas :)

Ima nas, ali ne sa ovakvim dresovima, ovo je dodatak za reprezentacije sa pravim dresovima :) Crveno je boja ljubavi bre! :D Sta ste se smorili, ne moze uvek da se pobeduje! :d

Ja nisam iznenadjen rezultatom protiv estonije :)
Bilo je ocekivano, ionako nismo nacija za fudbal, niti smo ikada bili.

@ rAMA

Ne, nije prvi koji je dao takav zakljucak, procitaj malo bolje strane opise.. videces da dosta njih cak daje vecu ocenu FIFI, konstatacije su da FIFI nista ne fali, ne mogu da nadju zamerku, ali se ne igra kao fudbal vec kao igrica..

Strane opise sam izlitao u drugom podforumu:

http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2317079&postcount=66

Jedini recezent koji je izabrao PES je izrekao suprotno od ovog tvog boldovanog, mada ne znam kako si ti to procenio kada nisi ni igra, ali dobro:

IGN:
Some may prefer FIFA's more studied approach to football realism, but when it comes to pick-up-and-play fun and intensity, PES 2011 gets my vote this year.

Vise sam mislio na one recenzente koji malo vise poshtuju fudbal, ne na ove sto opisuju 24 igre dnevno :)
Mislim triger-run i ostale stvari koje ubacuju ne cine "football realism", sve su to super stvari ali stvari koje se ubacuju u igru ako si osnovu fudbala doveo skoro do savrsenstva, ja se izvinjavam ali bez nekog novog engine-a oni to jednostavno nemaju. Neubedljivi igraci, kad gledas utakmicu stvarno ne vidim po cemu mozes razlikovati ta dva tima osim po boji dresa.. neubedljiva lopta, kolorit, sam tok utakmice.. molim za iskren odgovor da stvarno 'osecas' da kontrolises svoj omiljeni tim, kao u PES-u? Ako osecas onda cu pojesti sve sto sam rekao.. :)
Wladimira molim da se ne javlja jer po sopstvenom priznjanju ne voli toliko fudbal, ne mari za pojedine igrace, vec da iz helikopter kamere ima potpunu kontrolu nad svojim generickim igracima.. :) znaci pitam ovo pitanje one koji stvarno razumeju fudbal i prate ga.. ne iz perspektive koliko je dobra igra kao igra.

Ima nas, ali ne sa ovakvim dresovima, ovo je dodatak za reprezentacije sa pravim dresovima :) Crveno je boja ljubavi bre! :D Sta ste se smorili, ne moze uvek da se pobeduje! :d

Cekaj ti verujes u Pizona, Karadzica, ove nase manekene ?!? :wall::wall::zgran:

Jedino ko je tu valjao je bio je Antic, i to je narod prepoznao, i vise im niko nece doci na stadione.
Moze da bude samo sramota tu mafiju sta radi.
Nije jedan muta Karadzic doveo najvijace na stadione, stekao podrsku celog naroda, javnosti, vec cika Antara svojim rezultatima.

I meni kazes da sam lud sto pratim kosarku, odbojku, vaterpolo ?! Kosarka: 2. u Evropi, 4. na svetu ; Odbojka: 3. na svetu ; Vaterpolo: Svetski prvaci!!, 3. u Evropi.
Bez bukvalno ikakvih uslova, sve su postigli radom i stvarnim stavljanjem srca na teren!

Obrati dobro paznju na ove plasmane i razmisli i ti i drugi dal pratite pravi sport.

Izvinjavam se za off, ali morao sam.

Obrati dobro paznju na ove plasmane i razmisli i ti i drugi dal pratite pravi sport.
Izvinjavam se za off, ali morao sam.

Plasman nije bitan.
Od 5. godine za mene je fudbal sport broj 1 i jedini sport koji igram na nedeljnoj bazi.
Zbog toga me jedino i zanima fudbal, ostalo sportovi su manje bitni ;).

Plasman nije bitan.
Od 5. godine za mene je fudbal sport broj 1 i jedini sport koji igram na nedeljnoj bazi.

Auuuuuuuuuu......
Sport No1 je ispijanje piva sa drustvom u kafani.....
A sve ostalo je gledanje gomile znojavih muskaraca/zena/ koji zaradjuju pare radeci svoj posao i trude se da ostave sto bolji utisak da bi dobili bolji nov (kada je rec o reprezentacijama)......
Ne kazem da ne treba uzivati u tome, ali ne treba ni preterivati :d

Plasman nije bitan.

Lepo sam ja rekao da mnogi ne znaju sta treba da prate, samo potvrdjujes...:eyebrows:

@Pilac, a sta je ispijanje piva sa ortacima nego gledanje gomile pijanih budala ? :-devil-:
Isto se znoje i smrdi im znoj na alkohol. :d

Uostalom zna se ko su fudbalski navijaci (IQ<80). Al dobro razbijaju sve sto im dodje pod ruku.

Poslednja izmena:
Wladimira molim da se ne javlja jer po sopstvenom priznjanju ne voli toliko fudbal

Ti očigledno ne kapiraš da mi je honorarni posao vezan za fudbal i da sam bio sarkastičan kad sam to izjavio?

U svakom slučaju, kad dobiješ igru, i dalje stoji poziv da svratiš. Ako ne svratiš, meni makar jasno o čemu se radi, jednom fanboy uvek fanboy.

Stvarno ne vidim kako ti nije neprijatno da komentarišeš igru koju nikada nisi igrao pošteno. To bi bilo ko da ja sad lupam postove na GT temi i korigujem drivera i ostale kako nemaju pojma.

Poslednja izmena:
Ti očigledno ne kapiraš da mi je honorarni posao vezan za fudbal i da sam bio sarkastičan kad sam to izjavio?

Jesi? :) Nije mi nista nagovestavalo da si bio sarkastican, i ono da mrzis Barsin nacin igre mi je takodje bio povod da verujem da se nisi zezao :) U svakom slucaju, priznao si da vise volis masineriju od igraca, otom i kamera iz helikoptera, pa ti i nije bitna toliko individualnost koju FIFA i dalje nema, i pored onog plusa :)
Poenta je da ne znate da mi kazete zasto vam je bolja FIFA, oni razlozi da nema bagova i cudnih situacija su blago receno komicni, ako je to razlog onda ***.. :) mada takve situacije itekako cine pravi fudbal, al dobro..
Sve ovo pricam zato sto mi je smesno kad neko pocne da prica kako je PES arkada, kao sto ti ne propustas da kazes u svakoj prilici.. kad je Fifa skoro pa totalno operisana od onih stvari koje cine fudbal.. i opet ponavljam, za ta zapazanja mi ne treba full igra..

Poslednja izmena:
Lepo sam ja rekao da mnogi ne znaju sta treba da prate, samo potvrdjujes...:eyebrows:

Uostalom zna se ko su fudbalski navijaci (IQ<80). Al dobro razbijaju sve sto im dodje pod ruku.

Izvini molim te, ali ti bese savetujes da pratim sport u kojem smo uspesniji?
Mene boli uvo kakvi su nam rezultati, sigurno necu sa skoro 30 godina biti vikend navijac.
Pratim uglavnom fudbal jer mi taj sport najvise lezi.

Super, onda pravac u Italiju i navijaj za grupu luzera. ;)
Tesko mi je i tebe zamisliti kako igras fudbal. :d

Cekaj, ti se hvalis kako pratis samo sportove u kojima smo trenutno uspesni :) ?

Zasto? Nisam Mesi, ali umem i ja da zategnem :).

Pratio sam ja sve sportove u kojim ucestvuje Srbija, za to sam teska paljevina!
Basket na prvom mestu naravno, tu smo mama!
Nego i fudbalere sam pratio, dok Antic nije popio otakaz, sad me vise ne zanimaju dok Karadzic ne ode.

Ja i kad sam igrao fudbal jedino sto sam voleo jeste da zuvam ko zivotinja. :d

Jesi? Nije mi nista nagovestavalo da si bio sarkastican

Vic kod sarkazma je u tome da ga osetiš a ne da ti nacrtam :)

Poenta je da ne znate da mi kazete zasto vam je bolja FIFA

A ne ne, nećeš me ovog puta :d

Ukoliko te zanima, svrati lepo na jednu brainwash seansu i sve će ti biti jasnije :)

Mada realno, PES nisam ni probao full verziju pa ko zna, možda dovoljno zaliči na FIFU ko što je FIFA nekad na PES6 da mi bude super ;)

Ovo ide u potpis :D

Smarate sa tim potpisima vise, have a life!

Borise u Fifi ako nisa makar mogu da kontrolisem i da radim sta ja hocu za razliku od PES-a gde molim boga da sut ode tamo gde zelim. Ili da gledam igraca koji kao da stoji na autobuskoj stanici dok idem u kontru.

Pa da, inace ovaj sport je bas proracunat, mozda je jedino sah proracunatiji :D Ne trudite se da shvatite neke stvari, a ja dzabe pisem.. necete da shvatite sta fudbal cini tako zanimljivim i zasto ga toliko ljudi gleda.. Konami je uspeo da spakuje u 10 minuta to sto cini fudbal, FIFA u smislu igre kao igrice ne radi nista pogresno, ali iz pogresnih razloga se naziva simulacijom, samo zato sto je natrpana nekim fensi stvarima i frazama, ali ono osnovno sto cini fudbal uzbudljivim, ne radi dobro..
Ko hoce da shvati sta to znaci, shvatice.. drugi ce svrsavati na IGN-ovu 10-ku a ne znaju u koje vreme i kojim danima se igra Liga Sampiona recimo.. i onda sa takvima raspravljas na forumu..

Mada realno, PES nisam ni probao full verziju pa ko zna, možda dovoljno zaliči na FIFU ko što je FIFA nekad na PES6 da mi bude super ;)

Evo o cemu pricam :) Covek koji misli da je nova FIFA ista kao PES6 (jedini na svetu mozda..) zato sto ima iste neke slajdere u opcijama :d Zbog cega ja nabijam postove da mi je znati.. :)

Porazavajuce je sto se u pc temi vise prica o samoj igri nego u konzolnoj.
Ne znam da li se to ikada do sada desilo :).

Borise malo ..... postao si ko driver (a to je veoma tuzno). Probao sam obe igre dobrano i znam sta pricam. Samo sam realan, na osnovu onoga sto sam video svojim ocima.

Ovo sto kazes je isto kao da kazes da nba 2k11 ne valja jer je previse realan, jer moras da razmisljas dok igras.

Nazad
Vrh Dno