jeste, vidis da Steve Jobs kaze da su oni izmislili Gorilla GlassJesam. To nije Gorilla glass.
jeste, vidis da Steve Jobs kaze da su oni izmislili Gorilla Glass
My point(s) exactlyNisam video illidanovu poruku, pardon
Nisam ni namerno prevideo fusnotu, ostavio sam da pomene neko pa da dam dva izbora:
1. Sveti, pardon, Stivi izjavi "WE have developed...", što znači da unaokolo kruži laž koju se niko ne cima da zaustavi, a iPhone 4 se grebe i lomi.
2. Stiv laže da je Apple proizveo zaštitini panel, naručio ga je od Corning i dao lovu da ćute.
Hm, nešto nema ovih Apple fanova na temi... A, da, parada je u toku![]()
Te stoga, priest - ako nemas proverenu informaciju, koju ti je licno Stiv Dzobs dostavio, posto ste, manje-vise, prakticno u kumovskim odnosima, sudeci po svim ostalim tvojim postovima - nemoj da pises ovako nesto, jer su to dezinformacije. Tvoja izjava, i to citiram: "Jeste, prednje staklo jeste od gorilla glass..." nema veze sa zivotom.
I izbor programa je isto bolji, dok sto se tice izbora igrica razlika je ogromna.Kao vlasnik Galaxy-ja koji nije video iPhone jedino sto mogu da primetim da je trenutno ponuda kvalitetnih igara losija za Android.
Siris dezinformacije. Nagadjanje, spekulacije, lupetanje, nabadanje... nazovi kako hoces - pouzdanu i pravu informaciju nemas.Kada i ti budes imao proverenu informaciju da nema gorilla glass onda se javi i reci da sirim dezinformacije ili mislis da je clan Gizmo pouzdan izvor.
Ko je pricao o tome?Ja sam lepo rekao odakle imam tu informaciju, a i ono sto sam video na onim ludi testovima na youtube, recimo gde baca iP4 sa krova, prednje staklo je ostalo citavo.
Bitno je da najverovatnije nije Gorilla Glass...U svakom slucaju najmanje je bitno kako se zove. :wave:
@ priest77
Iz tvog citata,podvukao sam zanimljiv deo:
All the breakthrough technology in iPhone 4 is situated between two glossy panels of aluminosilicate glass
Ako sam dobro shvatio,po ovome je isto staklo sa obe strane...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari