Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ajd isključite te potpise, smaraju :)

Ja ga koristim normalno i ne kasni samo ga treba staviti u ignore listu ako se koristi task manager. Meni je najbolja tastatura Smart Keyboard.

Hvala. Zadržao sam se na smart keyboard.

jel se desava nekome da kada mauntuje mass storage da im onaj znak u levom gornjem uglu bude crven? radi mi sve ok, samo mi to nije bilo ranije

sent from my Tap-a-Cock ;D

'Ajde bre Cezare, gasi taj Tapatalk potpis, ubija koliko zraci :p

Ne... opet isto sr@nje, ubija u pojam kada treba da te kvotujem :p

Negde sam procitao, mislim na mondu, da se sPhone prodaje kao alva. :d Eto, jel vidite, dovoljno je i da lici na iphone da bi se prodavao k'o lud. :d

To je bas lepo...

Ne mogu da verujem da je samsung napravio telefon cija je tema sakupila ovoliko komentara i jos je direktan konkurent iPhone-u.

Ne mogu da verujem da je samsung napravio telefon cija je tema sakupila ovoliko komentara i jos je direktan konkurent iPhone-u.

A zamisli samo kad je jos i bolji od "famoznog" iPhone-a... kako je tek to moguce?

@CAR nema niko bolji od iPhonea, reci tako da više ne smara.

Da li je moguce da se i ovde spominje iphone pored toliko fight tema. Molim korisnike da ne skrecu da teme.

Nemam pojma, sada kada su dobili odvojenu sobu za iPhone, niko im ne ulazi sa strane odjednom im više nije zanimljivo da pišu tamo.

galaxy s

Pozdrav ljudi.....
Pazarih za vikend Galaxy S pa bih sad da izvucem sto vise iz njega......jel ima negde lista must have korisnih aplikacija za taj model, ako ne nek sroci neko u par redova bio bih zahvalan
Jos jedno pitanjce malo me zbunjuje deo sa porukama, da li je i kod vas sektor poruke odradjen kao razgovori sa nekim sa kim se dopisujes bez foldera inbox, outbox, sent, draft......i da li je ikako moguce to na taj nacin podesiti.

I naravno futrola da pitam ona koju sam dobio u paketu uz telefon je vise nego tesna kad je nakako uguram nikad izvuci iz nje pre ga polomiti nego izvuci iz nje..jel to njegova ili su mi ipak uvalili za neki manji samsung model koju su imali viska

Pozdrav i hvala unapred

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi.....
Pazarih za vikend Galaxy S pa bih sad da izvucem sto vise iz njega......jel ima negde lista must have korisnih aplikacija za taj model, ako ne nek sroci neko u par redova bio bih zahvalan

Ima nazad, nemoj da si lenština, ali pošto si nov, oprošteno: strana 69 post 1033 by trenje...

Jos jedno pitanjce malo me zbunjuje deo sa porukama, da li je i kod vas sektor poruke odradjen kao razgovori sa nekim sa kim se dopisujes bez foldera inbox, outbox, sent, draft......i da li je ikako moguce to na taj nacin podesiti.

Ovo mi nije palo na pamet da menjam, koliko sam video, nema opcije, sad sigurno ima neka varijanta sa marketa, bar bi trebalo...

Pozdrav ljudi.....
I naravno futrola da pitam ona koju sam dobio u paketu uz telefon je vise nego tesna kad je nakako uguram nikad izvuci iz nje pre ga polomiti nego izvuci iz nje..jel to njegova ili su mi ipak uvalili za neki manji samsung model koju su imali viska

Pozdrav i hvala unapred

Ja ne dobih futrolu u pakovanju iz VIP-u, ali sam probao futrolu u samsung radnji napravljenu za i9000 i bila je zaista uska, sad ona se sigurno raširi, ali ja pazarih ipak malo veće...

Ta u radnji je kineska.

Najbolja tastatura za Android je HTC_IME_MOD. Ne znam da li radi na Samsungu, trebala bi. A inace vidim da nesto i nema ROM-ova za Samsung a Cyan nece skoro.

Nazad
Vrh Dno