Ova priča, nacisti i Mesec... Postoje priče/teorije da su nacisti pravili FauVe rakete zbog osvajanja Zemljinog prirodnog satelita. Ako se prvi domognu njega, "odozgo" mogu da spuste šta god žele, gde god žele.
Sad... SF ili puste želje... Ko će ga znati.
meni je od te tematike najzanimljiviji William Cooper, ako neko zna ko je.
"behold the pale horse" - delo koje raskrinkava sve od rozvela, do danashnjih dana. evo sta je ukratko tvrdio Cooper:
1. alieni su doshli 47me
2. ideja im je da se nasele ovde, jer cela civilizacija vec sad zivi po svemirskim brodovima, jer nemaju vise planete
3. meshaju DNK ljudi i njih, radi prilagodjavanja uslova zivota na zemlji
4. 59te su se pokoshkali ljudi i alieni, i od tad, pored pooshrtenih odnosa, ljudi prave majestic 12 - ruskih i americkih 12 zarad borbe protiv njih, jer su u tom incidentu dokazali da su daleko superiorniji.
5. svi ratovi i sve velike firme (koka kola, ford i GMC i tako dalje) postoje ne zarad profita, vec zbog opravdanja smishljanja takozvanih "alternativa" - planova protiv unishtavanja elijena
6. Oldrin je na mesecu zapravo video bazu njihovu (cuveni amaterski radio snimak, koji je presreo huston, gde Oldrin izgovara: "vidim .. vidim objekte, silose!! sta je ovo zahtevam objashnenje, objasnite mi!!! tuuuuuuu ......"
7. Kenedi nije hteo da se pare od droge koja je jedan od najvecih prihoda americhkog Majestic 12, koristi protiv elijena, zato je ucmekan. ova stavka treba dobro da se prouchi, jer je Cooper izneo do tad manje poznate stvari vezane za JFK ubistvo. bukvalno je izneo par stavki koej se slazu sa celom slikom, definitivno, a niko pre toga ih nije znao.
8. Cooper je ubiven, 2002. u svom stanu, profesionalnom egzekucijom. da se zapita covek ...