Šta je novo?

Please remove the write protection???

OwerLord

Cenjen
Učlanjen(a)
22.08.2010
Poena
170
Skinuo sam Starcraft 2 i krenuo da je prebacim na Kingston Data Traveler 2.0 USB Flash od 8gb medjutim prikaze mi se sledece: "Please remove the write protection"? Posle formatiranja takodje pokazuje isti problem. Pokusao sam sa drugim USB-om od 16gb da to uradim medjutim opet isto upozorenje se pojavljuje. Nije bio samo Starcraft 2 u pitanju, to je samo jedan od primera. Ako je neko imao slicnih iskustava ili zna u cemu je problem molio bih da mi pomogne.

Prilozi

• problem.jpg
    problem.jpg
    193.7 KB · Pregleda: 82
Poslednja izmena:
koji ti je fajlsistem na flesu? proveri da nije FAT32, pa ga prebaci u NTFS

Je li flash formatiran kao NTFS ili FAT32?

desni klik na particiju na kojoj ti je instalirana igra, properties, pa ces videti pored "file system" jel pise NTFS ili FAT32..

podeli sa total komanderom fajl na vise delova ( split file ) i nece biti problema,
kada ga prekopiras na hard , vrati ga u prvobitno stanje sa total komanderom ( kombine file )

Uspeo sam, formatirao sam ga u NTFS i za sada je sve ok! Kazite mi sta kod formatiranja znaci ovaj deo (prikazan na slici), i na koliko je najbolje da ga podesim? Osim FAT32 i NTFS postoji i exFAT, u cemu se on razlikuje u odnosu na prva dva?

Prilozi

• formatiranje.png
    formatiranje.png
    26.7 KB · Pregleda: 108
stavi default i NTFS, i ne razmisljaj previse 😀 ...

exFat je kao malo bolji standard jer mu je standard za velicinu fajlova 16 exabyte-a.al slazem se sa ostalima,formatiraj u NTFS pa da te glava ne boli :]

Nazad
Vrh Dno