Kako kupujete aplikacije iz Srbije?
Recimo ja ih kupujem sa intesinom internet karticom, aplikacije uglavnom nisu skupe.
Postoji li alternativa Apple Store-u?
Postoji apptrackr sa hackovanim programima, isti appstore, mozes da skidas programe i igrice ili na PC, ili direktno na telefon i postoji Cydia. U savkom slucaju i taj appstore je nesto sto je apple izmislio i funkcionise perfektno dok ostali svi pokusavaju i to da kopiraju ali nista nije zazivelo kao appstore niti ce uskoro.
Da li telefon mora biti Jb-ovan da bi se alternativno kupile aplikacije?
Da
Da li je ili nije jailbrake kriminal ?
Nije
Da li podrzavate kill switch Apple-a za sve JB telefone?
Zasto bi to podrzavao?
Oni hoce da se zastite, ne verujem da ce ga ikada ubaciti jer ja JB legalan u usa ali cak i da ga ubace, novi JB ce podrazumevati i automatsko iskljucenje tog kill switcha.
Da li mozete da korististe iphone cim ga kupite tj cim izadjete iz prodavnice?
Ne, i to mi ne prestavlja nikakav problem da cekam dok stignem kuci.
Ne znam, ali znam da mi je neki android trazio gmail nalog i neku GSM mrezu, cak nije prihvatio ni wifi.
Da li mozete da koristite (normalno) iPhone bez iTunes-a ?
Ja veoma retko koristim iTunes jer programe i igrice instaliram direktno sa telefona, ali ako neko voli puno da prebacuje muziku na telefon, i ne podnosi iTunes onda lepo neka zaobidje iPhone.
Da li je za Android neophodan neki bloatware program da bi recimo prebacili muziku, video, slike i tome slicno ?
Ne znam i ne zanima me jer to mi nije presudno kada biram telefon.
Da li mozete legalno po normalnoj ceni da kupite IP4 (ili bilo koji drugi) u Srbiji ?
Ne, i to je glavni razlog zasto ovde iP4 ne valja, retina nije nista posebno....i zato postoji i ovaj thread.
Da li mozete bilo koji Android po normalnoj ceni kao i svugde po Evropi?
Da....
Mrzi me vise da quotujem, ali kao sto sam rekao dokle god na iOS imam mnogo veci izbor programa i igrica, i odlican push, necu ni razmisljati o androidu
Sent from my iPhone using Tapatalk