maremas
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.09.2006
- Poena
- 395
Moja oprema
- Monitor
- BenQ ZOWIE RL2755T
- Miš & tastatura
- Logitech M280 i K400 Plus
- Laptop
- Asus N750J
- Mobilni telefon
- Pixel 6a
- Pristup internetu
- Optički internet
Dobio sam ovaj ADSL ruter JetSpeed IAD-Wp2 kada sam presao na Telekom, i sad imam problem sa igrom Pro Evolution Soccer 2011, na ruteru sam otvorio sve portove koje navodno treba da otvorim, kad proverim pise da su portovi otvoreni, na ruteru sam iskljucio firewall kao i u windowsu, vise ne znam sta bi mogao. Imam Avast! antivirus ali kod njega sve stavim na disable kad ocu online.
Kad pokusam da se ulogujem u odredjeni online mod izbaci mi ovu gresku, i pise da od svih modova mogu da igram samo 1 vs 1 in Quick Match(Ranked Match), i naravno dalje ne mogu.

Kada odem na taj Quick Match(Ranked Match), opet mi izbaci slicnu poruku ali sad mogu da prodjem dalje i da se logujem. Ali samo za to...

U NAT/Virtual Server sam pootvarao portove koje treba, dodao sam sad i ova dva takodje 3478,3479:

I sa Pro Evolution Soccer 2010 online sam imao problema jer neki sa telekoma isto iz igre nisu mogu u lobiju da pristupe mojoj sobi ili ja njihovoj, tako da sa njima nisam mogao da igram.
Za ruter imam pristup admin panelu, ako neko zna nek kaze sta da cacnem
U NAT imam opciju enable disable ali kad stavim disable ruter se kao konektuje ali ne mogu vise da pristupim internetu.
Kad pokusam da se ulogujem u odredjeni online mod izbaci mi ovu gresku, i pise da od svih modova mogu da igram samo 1 vs 1 in Quick Match(Ranked Match), i naravno dalje ne mogu.

Kada odem na taj Quick Match(Ranked Match), opet mi izbaci slicnu poruku ali sad mogu da prodjem dalje i da se logujem. Ali samo za to...

U NAT/Virtual Server sam pootvarao portove koje treba, dodao sam sad i ova dva takodje 3478,3479:

I sa Pro Evolution Soccer 2010 online sam imao problema jer neki sa telekoma isto iz igre nisu mogu u lobiju da pristupe mojoj sobi ili ja njihovoj, tako da sa njima nisam mogao da igram.
Za ruter imam pristup admin panelu, ako neko zna nek kaze sta da cacnem
U NAT imam opciju enable disable ali kad stavim disable ruter se kao konektuje ali ne mogu vise da pristupim internetu.