Šta je novo?

iPhone vs. sPhone AKA Samsung Galaxy S: Ultimate fight!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
editovao sam svoj post; super je sto vbuletin rec ***** zameni sa * ;)

imas magic i ignore listu pa me MOLIM TE dodaj ako ti smeta ako: "A ti si *****. I drugo, to da je Epl savršen je implicirano u svakoj tvojoj izjavi (to je onako između redova). NI NA JEDNU zamerku nisi mogao da kažeš nešto u stilu "da, to je bezveve" već si uvek imao neko mudrijaško objašnjenje. Neka je to i iz najbolje namere, kažem ti da zvučiš "premudro" u svojoj Epl nirvani."

;) pazi ti ovo... nervira te moj nacin pisanja... sjajno! i dalje ne mogu da verujem... :)

Poslednja izmena:
^ Editovao sam i ja svoj, ali da znaš da sam se zezao sam tim zvezdicama. Nemam pojma da li si napisao da sam bud@la ili kr€ten ili šta već, a nije ni bitno... Ja sam zvezdice lupao nasumično jer je smisao isti koji god atribut da je iza njih.
rolleye0010.gif

Što se igrnore liste tiče, možeš i ti slobodno da ignorišeš postove u kojima neko "tovari" po Eplu... ne bi ti ništa bilo, veruj mi. ;)

A što se tiče tvog pisanja, nije problem u "načinu" ili "stilu"... već u tvom načinu komunikacije. Samo se opusti i biće sve u redu. :)

dobro, apple je g o v n o

happy now? :p

i btw dokle bre moze u ovom threadu da se pise sta hoces?? moderacija 0 ? :D

Poslednja izmena:
dakle unlimited :(

jel onaj ko prvi odustane dobija neku nagradu? :)

inace cestitam: svaka cast onome ko je predlozio koncept "Fight!" tema! ;)

Najbolje da se zatvori ova flame tema.. Iphone 4 ima svoju temu, Samsung I9000 ima svou temu. Sve je vec receno dosad sto je trebalo da bude receno a vezano za temu..
Ko zeli da pise o I9000 nek ide tamo, ko o IP4 nek ide tamo i kraj price..
Na kraju ce leteti ovde i perje i svasta ce se izroditi ukoliko se ne prekine ova "losa karma" koja prati sve teme slicne ovoj..

Bolje da usijane glave ostanu ovde, nego da se rastrkaju po ostalim temama.

Najbolje da se zatvori ova flame tema..
Na kraju ce leteti ovde i perje i svasta ce se izroditi ukoliko se ne prekine ova "losa karma" koja prati sve teme slicne ovoj..
Ne pratiš fabulu radnje. :d Požar je ugašen. Svi koju su učestvovali su se ispraznili i blago utrnuli. :p Sada će sam tred atrofirati. ;)

A i u pravu su Ji i Gizmor. :) Bolje ovako na jednom mestu nego po celom forumu. :D

Pozar je ugasen, ali tinja tamo negde sitna vatra samo je vatrogasci ne vide... I kao sto neko rece, opet ce krenuti novi talas prepucavanja i napucavanja...

Ja sam napravio split iz iPad teme (u retina vs samoled), pa sam ponovo napravio split (u ovu ovde temu).. ili bese drugacije.. bem li ga.. bitno je da postoje dve teme gde ljudi mogu da se izduvaju.

bitno je da postoje dve teme gde ljudi mogu da se izduvaju.
E pazi... U svakom slučaju svaka čast za ovo! :D Svima! Vratismo malo živosti u ovaj forum. :)

Nego... Mogli bi smo da napravimo jedno okupljanje ljudi iz ovog treda pa da nastavimo ovo uz ćevape i pivo! :p:Dcheers

Nego... Mogli bi smo da napravimo jedno okupljanje ljudi iz ovog treda pa da nastavimo ovo uz ćevape i pivo! :p:Dcheers

U to ime da odem u debeli off.....

[YOUTUBE]mUS8i099cmo[/YOUTUBE]

Nije teshko biti fin :D

evo mozemo kod kutije u vinograd za vikend... :D

dakle unlimited :(

jel onaj ko prvi odustane dobija neku nagradu? :)

inace cestitam: svaka cast onome ko je predlozio koncept "Fight!" tema! ;)

Moderacije u ovoj temi nema, ako izuzmem grickanje kokica nista drugo ne planiram da radim ovde. Tako da slobodno udrite jedni po drugima, dok se medjusobno ne poubijate :)

Daj otvorite neku fight sobu, gde bi smestili sve teme sa fight sufiksom. To bi bila milina. Uzgred, koje su ostale fight teme? Cini mi se da nedostaje ona epska PC vs Mac.

Poslednja izmena:
Mislim da bi se u previše tema ljudi rasplinuli i ne bi mogli da stignu u sve. Bolje ovako po 2-3 pa kad dosade da se otvore nove, npr. "Da li više volite beli ili crni krem u Eurocremu?" itd. itd. :D

Pa ima ovde par tema potencijala za to,da su na engleskom verovatno bi obisle internet.

Ja sam cuo da Ekrem ima iPhone...

Ja sam cuo da je Ekrem smislio iPhone :d

Ma Ekrem je appleov PR. iPhone,sPhone, iPhone, sPhone, sPhone, iPhone.

ePhone :D

eKrem je sa D&G potpisao kontrakt da redizajniraju iPhone. Takav redizajniran iPhone D&G ce izaci u limitiranoj seriji, i bice nasnimljen na njega specijalan sadrzaj koji je licno eKrem osmislio, a albanac Djimi isproducirao. Steve Jobs kaze da je eKrem reinventirao pojam coveka i muzike 2009. godine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno