Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Mislim da ćeš moći na JM1 da upgraduješ preko Kiesa, Heinz, proveri.

Kies nudi update. Da li da radim to? Šta se dešava sa aplikacijama u tom slučaju? I kako da vidim na koji će da ga updatuje?

Poslednja izmena:
...ali priznaj da nije za pohvalu, znam da sa neki starim mobilnim ili digitalcem mozes dobiti bolji zvuk. Mozda sam upotrebio prejaku rec "ocajan" ali nije zadovoljavajuci za ovakav telefon. :wave:

uglavnom to ne zavisi od uredjaja, retko koja sprava moze da snimi pristojan zvuk dok se trese od basa :)

pokusavao sam ja da snimam i sa nokiom n82 par pesama sa koncerta in flamesa - nista se nije razaznalo. posle sam digitalcem(nije mi pri ruci da vidim oznaku, ali nije neka kanta) pokusavao da snimam i slipknot i rammstein - isto, ako se nalazis tacno ispred zvucnika bez obzira koliko daleko zvuk se jedva razazna :)

Kies nudi update. Da li da radim to? Šta se dešava sa aplikacijama u tom slučaju? I kako da vidim na koji će da ga updatuje?

Updateuj, kapiram da će ti na JM1 updateovati, kada klikneš OK na update pisaće ti koji je update u PDA/Phone u Kiesu. Aplikacije bi trebalo da ostanu kada se updatuje preko Kiesa, mada ja nikad to nisam radio, više volim da reskiram sa Odinom. :D

Ako neko želi Swipe sa srpskohrvatskim jezikom na SGS sa JPK ili bilo kojim FROYO romom evo REŠENJA:banana:

Probao i radi...

Poslednja izmena:
Konacno ga i ja rootovah i uradih lagfix sa RyanZA OCLF(oneclicklagfix v2.1+)Sad zasad moze,malo brze,ne zapinje toliko a skor u Quadrant-u 2025

Konacno ga i ja rootovah i uradih lagfix sa RyanZA OCLF(oneclicklagfix v2.1+)Sad zasad moze,malo brze,ne zapinje toliko a skor u Quadrant-u 2025

Meni je sa oclfv2 qudrant bio 2287, ali voodoo je sto se tice brzine i laga mnogo bolji iako na qudrantu daje samo 1800

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Prevod se sam ucitava samo ga imenuj kao i video.A u opcijama za subtitle encoding izaberi windows 1250 da bi dobio i nase znakove

Skinite freemake video converter 1.1. Ko ne zeli da komplikuje extra program.Uz rock se extra slaze...

OK. Iz priloženog se vidi da je tvoja galaksija skinuta sa češke TMZ mreže.

Jel možeš nešto da kažeš za moj primerak iz ovih podataka:

fw: 2.1-update1
baseband: i9000xxjf3
kernel: 2.6.29 umts_scm@s1-build05 #2

EDIT: Product code: GT-I9000HKDDBT

Poslednja izmena:
Čarobna kugla kaže :)

Mobilkom grupa Austrija ili A1 Austrija mreža.

poklanjam vam kuglu u prilogu pa možete i sami da proverite svoje galaksije;)

EDIT: Požurio sam malo :) Daj PDA,PHONE,CSC, iz menija *#1234#. Po tome tražiš u tabeli. Dodao sam najsvežiju tabelu.

Prilozi

• 01.10.2010.zip
    153.8 KB · Pregleda: 4,402
Poslednja izmena:
Baseband version: I9000XXJF3 kao što rekoh
CSC: I9000OXAJF3

GT-I9000 DBT (GERMANY) I9000XXJF3 I9000OXAJF3 I9000XXJF3 I9000XXJF3

a ako zelimo da flashujemo neki rom moramo da nadjemo neki sa odgovarajucim pda-phone verzijama?

ShootMe

A na Froyo romovima može back + home taster. :)

Home + lock taster na Wave-u... moglo uvek i oduvek... al' da ne cepidlacimo :p

:p:p:p

P.S. Kako ti (vam) dobro izgleda onaj LauncherPro Plus, me so jealous! :)

Za LP Plus imas zilion opcija da ga menjas. Imam jos screenova (ukupno 6) ali to nisam slikao jer su uobicajeni. Jedino sta mi je mnogo bolje jesu ikonice u touchwizu kada udjes u application menu.

Evo i prvog official review-a froya

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=da&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mobilsiden.dk%2Fnyheder%2Fnu-far-galaxy-s-topkarakter-android-22-rykker-for-vildt%2Clid.12790%2F

Nazad
Vrh Dno