Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ili da koristiš root manager koji isto to radi samo što kada brišeš izabereš backup&delete i on sam smesti aplikaciju na sd karticu.

Jel ima neka krstena navigacija osim ovog Motonav-a koji toliko zapinje da covek pomisli da uredjaj nema ni 200mhz.Pre neki dan sam instalirao igo8 na nekom budjavom pda uredjaju i nisam mogao da verujem kojom brzinom radi.Probao sam i NDrive a mapa nam je da se ukakis od smeha i jos traze 20e za nju.Koristio sam ranije igo8 na i7500 al ne odgovara rezolucija i cini mi se da je bolje radila na onih 600mhz

Jel ima neka krstena navigacija osim ovog Motonav-a koji toliko zapinje da covek pomisli da uredjaj nema ni 200mhz.Pre neki dan sam instalirao igo8 na nekom budjavom pda uredjaju i nisam mogao da verujem kojom brzinom radi.Probao sam i NDrive a mapa nam je da se ukakis od smeha i jos traze 20e za nju.Koristio sam ranije igo8 na i7500 al ne odgovara rezolucija i cini mi se da je bolje radila na onih 600mhz

E gle 13 postova iznad sam postavio link od jedne pristojne navigacije...:D

Mala je samo mapa za Srbiju, 1MB. :(

Jel si probao NavDroyd?

Jeste samo je 1mb, ali zavisi sta ocekujes od same navigacije. Ako putujes stalno kapiram da ti nece zadovoljiti potrebe. Meni nav sluzi 2-3 godisnje da me od tacke A dovede to tacke B i to je to.

Jako lepo i glatko radi za razliku od Motonava koji je toliko ne optimizovan da, sto neko rece ovde, mi deluje ko da je pustam na komodoru :)

Ako imate neke druge predloge za nav rado cu probati

Probao sam, interfejs je odličan, baš mi se sviđa, jedino to što nema veću mapu, ali će valjda to vremenom da se sredi i slažem se, Motonav je užasan.

Probao sam, interfejs je odličan, baš mi se sviđa, jedino to što nema veću mapu, ali će valjda to vremenom da se sredi i slažem se, Motonav je užasan.

Citao sam malo o OpenStreetMap (OSM) i receno je da dosta cesto rade update mapa. E sad koliko ce da se bakcu sa zemljom Srbijom ne znam :)

Jedno pitanje. Ne znam koliko se vama svidela ona stock applikacija Navigation sto koristi google mape? Meni se jako svidela ali gde i da li mogu da se skinu mape, pa da probamo. Interfejs je slican NavDroydu. Citao sam da ta navigacija sa google konstanto trazi interent konekciju, sto jelte, nije bas tako pozeljno. I nju sam probao par puta i isto je odlicna, ali vidim da je net (mobile data) stalno upaljen pa sam odustao.

http://emuneee.com/2010/10/froyo-on-the-samsung-galaxy-s-captivate/

navodno je procureo zvanicni rom za captivate...i nema bas toliko promena koliko sam ocekivao.
jes da nije 100% ista igracka kao nasa ali u sustini to je to....brine me quadrant score

Tacno je to za promene, nema ih nesto preterano obojili ikonice samo...

Sto se tice quadrant-a nemoj da te brine, jer to nista ne pokazuje. Instalirao sam OCLFv2 i quadrant mi je isao na 2287. Medjutim kao sto je trenje rekao to je samo nabudzeno, jer sa voodoo sve mnogo brze radi, a quadrant mi je 1800

Ako ovaj "ZVANICNI" ne ukloni ovaj max lag koji ne osetih ni na goroj galaxiji i7500 onda ovom telefonu nema spasa.Razocarao sam se najstrasnije.Nit se oseti onih 1000hz nit onih 512mb osim mozda u 3d igricama.U realnom radu kao telefon ocaj zivi kao da orem po telefonu a slobodna memorija jedva 150mb pitam se gde ode onih 350mb.

svi se pitaju gde je otislo 150mb rama kada os prijavljuje samo 350...neki sumnjaju da os 'krije' te megabajte, ali me zanima hoce li samsung odreagovati povodom toga

Meni telefon radi odlično sa (voodoo) lagfixom, nemam nikakve primedbe.

pa ja bih ga rado probao al ovo cudo ne mogu da nateram u recovery mod.
Probao sam sve al neide skinuo gomilu programa al izgleda nisam onaj pravi.Ako znas gde i kako daj neki link jer ovo ovako ne ide...

Poslednja izmena:
Dao sam ti već link za 3buttonfix sa xda developersa pre nekoliko postova.

Ako ovaj "ZVANICNI" ne ukloni ovaj max lag koji ne osetih ni na goroj galaxiji i7500 onda ovom telefonu nema spasa.Razocarao sam se najstrasnije.Nit se oseti onih 1000hz nit onih 512mb osim mozda u 3d igricama.U realnom radu kao telefon ocaj zivi kao da orem po telefonu a slobodna memorija jedva 150mb pitam se gde ode onih 350mb.

*** znam kako se osecas, ali stvarno sa voodoo telefon mi bukvalno leti, znaci totalno lagg free.

Registruj se na XDA Developers, idi u sekciju Samsung galaxy s i trazi teme, postove. Ti likovi sto su tamo imaju ogromno znanje i neke stvari sto oni rade bolje su i od samsungovih developera. Eto sami su smislili lagfix i mnoge druge stvari.

Ma sve je to bajno i sjajno samo nikako da pohvatam ovo sa adb drajverima sta gde treba da se instalira.mozda je sve ovo smesno za nekog al ja nemam blage veze sa ovim sta ovde pise.

Kod mene je neki JF3 firmware. Šta da mu radim? :)

Uzeo u AplhaCopy. Posle reseta na factory def. telefon bude na nemačkom. Kako se beše određuje za čije je tržište?

@Heinz

Taj JF3 je postariji Vodafone branded kod, jel ti 16GB verzija?

Da li ti kies kada ga povežeš sa fonom daje mogućnost upgrad-e fw-a?

Mislim da ćeš moći na JM1 da upgraduješ preko Kiesa, Heinz, proveri.

@Caesar, meni vibrira normalno. :)

jesi li ikada pokusao icim drugim da snimas na bilo kom certu?
jednostavno je neizvodljivo pored tolikih zvucnika i basa da dobijes zvuk koji se razaznaje osim ako bas ne ubodes dobru poziciju

jesi li ikada pokusao icim drugim da snimas na bilo kom certu?
jednostavno je neizvodljivo pored tolikih zvucnika i basa da dobijes zvuk koji se razaznaje osim ako bas ne ubodes dobru poziciju

...ali priznaj da nije za pohvalu, znam da sa neki starim mobilnim ili digitalcem mozes dobiti bolji zvuk. Mozda sam upotrebio prejaku rec "ocajan" ali nije zadovoljavajuci za ovakav telefon. :wave:

Vrh Dno