Pa niko to i ne tvrdi da je neko glup i bedan...naprotiv...j abih prvi kupio iphone da je zaista puno bolji od galaxy-a...(i imao sam 2 zaredom iphone-,i bio sam svestan njihhovih nedostataka...nikad nisam branio te nedostatke...da su bili medju najboljima,jesu...ali nisu bili 800e... :/ )
Ovako kad za manje pare mogu da dobijem podjednako,ne mislim da su oni ludi,nego da sam ja npr bolje prosao.
A i kako moj drug po povratku iz nemacke kazao: Ej,od mene apple za ip4 nece videti pare...konzervativni su jako..evo,isti je ko ovaj moj 3GS,cak nije puno brzi od njega, da platim 650e tamo za nov "3GS" sa boljim ekranom i kamerom?to necu."
Prvi put je drug video nov iphone u shvabiji kad je poslom bio,i hteo da kupi,al kaze da za njega,kao 3GS korisnika,nista novo zaista fon nema. Sve je vec vidjeno,os prakticno isti,samo kao sto kaze extra ekran i kamera,eto,to su sredili.
I upravu je. Al zato cene u nebo i armija ljudi da brani apple jer je revolucionaran.. :|
nije. Mozda ce iphone5 biti,mozda i kupim ako ne bude slicna stvar,samo malo skuplja.