pod 1) poredim lap top i ipad,ok znam da ne bih trebao,da su to dve razlicite sprave,ali s obzirom da im svrha bas i nije toliko razlicita,nista mi drugo ne ostaje nego to da radim.Tvoj komentar je u rangu sa tom situacijom cim poredis laptop i iPad.
OK je to ali evo ocigledno je da priest ima taj fon mada mu branjenje istog po svaku cenu nije na mestu. A sta imas da kazes za clana OTAC? Da li zaista mislis da je on drzao u rukama iPhone 4 i iPad nakon sto uzme da poredi iPad i laptop? A glavni je u prepirkama vezanim za iste.
Oket, rekao si to... posteno 😉http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2306283&postcount=148
"mogli su da ubace i jedno i drugo*, i trebali su ali ***..."
*(BT transfer i MMS)
U redu, znaci treba da psujem, onda je ok.
Ili treba da se pravim blesav i da kazem da stvarno sPhone nije kopija iPhone i ne vidim nikakvu slicnost?
Nije bilo psovanje niti vredjanje, zaista... ne poznajem coveka, ali shvatam poentu recenice. Ne treba uopste da ti kaze "na kraju" da je sprdnja, stvarno se sve vidi iz kontexta recenice.@CAR
Hoces ja da ti psujem sve redom i na kraju da kazem da je samo sprdnja i da je to jako zabavno?
Mozda jeste za nekoga zabavno ali za ljude koji imaju bar prosecan IQ, nije.
Stvarno kod nas sto si veci primitivac, dize ti se cena.
Ja nemam problem sa tim... mogu savrseno da razumem u kom kontekstu mi se neko obraca.U redu CAR-e "retardu" razume se, sve je to prijateljski.
Kada ne mogu da odgovaram na temu pocinjem da vredjam i posle puj pike ne vazi.
Ako mogu da se pravim blesav da sPhone ne lici na iPhone onda mogu da kazem i da vredjanje nije vredjanje.
P.S. Ja nisam nikakav prijatelj sa njime da mi se tako obraca i ovde nisam niti na fubalu niti na pijaci
@945
Pogresno ti poredjenje: Da je neko kupio BMW za 100.000eura i dobio auto bez retrovizora, gepeka i desnog brisaca, zato sto je BMW rekao da su to nepotrebne stvari, jer desni brisac brise desnu polovinu vetrobrana, a vozac je na levoj strani ili da je gepek suvisan jer ga ljudi ni ne koriste (a ko ga koristi neka kupi auto koji ga i ima)...a YUGO 45 ima sve to, onda slobodno mozes da kazes za takvog coveka da je ret*ard (bez uvrede)
Da ste ovu energiju upotrebili da pomognete cikama sto sredjuju "gazelu", ne bismo imali vise guzve i odavno bi smo koristili most kako dolikuje. Poenta je da bi ste uradili nesto korisno.....a ovako ?!?!
Ne znam kako vam nije zao makar jagodica i ociju i to sopstvenih?
Kapiram da ste i mene i gomilu drugih ljudi potpuno odbacili sa ovim porukama. Mi odosmo na neku drugu temu definitivno a vi nastavite da razmenjujete autice i klikere....
Meni je dovoljno o iPhone-u to da moze da ga koristi i moja komsinica u roze helankama, i muka mi je vise od vasih hvala o igricama, ako mi trebaju igrice kupicu konzolu...ali mozda ste i u pravu, za iPhone zapravo i jeste igracka, ali nikada ozbiljan i pametan telefon.
Ne, nije pogrešno poređenje. Nisu vlasnici ajfona ti koji se žale, već upravo oni drugi. Primenjeno na tvoj primer sa bmw-om od 100 000 evra, to bi otprilike bilo ovako: čovek koji ga vozi je prezadovoljan, a svi ostali oko njega u jugićima 45 pričaju kako je bmw od 100 000 evra krdža, jer oni u jugu imaju sve to što i on.
Iscitao sam celu temu (iskljucivo jer mi je bilo dosadno) i stvarno ne vidim svrhu iste!?
Pa cak i naziv teme zvuci kao da je neko postavio istu kako bi sa strane mogao mirno da posmatra kako bez ikakve svrhe rasipate energiju i gubite zivce svadjajuci se i da uziva u tome!
Da ne bi bio off, tacno je da navedeni Samsung lici na iPhone 4 ali ne vidim zasto je to toliko strasno!? Zar nijedan telefon ne bi smeo/trebao da ima touchscreen ili nesto slicno zato sto je to Apple ekskluziva? Ma daj. Takodje apsolutno se slazem sa cinjenicom da je iPhone 4 jako dobar telefon ali da je i vise nego precenjen i da ni priblizno nije toliko dobar koliko kosta.
Ma znam sta se desilo, video (citao) sam obe "fight" teme ali sve mi je to nekako bez veze. ,)
A tebi se prema tvojim estetskim merilima ne čini da si malo previše puta izneo svoje mišljenje da je "sPhone kopija iPhone-a"? Mislim, ti naravno kapiraš da niko neće promeniti svoje mišljenje samo zato što si TI to rekao. :trust:U redu, znaci treba da psujem, onda je ok.
Ili treba da se pravim blesav i da kazem da stvarno sPhone nije kopija iPhone i ne vidim nikakvu slicnost?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari