Bili na picu, jeste... ali kod njega na gajbi, pili tamo Coca Colu! :d
Elem... iako mi ovo, priznajem, uopste nije palo na pamet (ja se samo setih kabla, tj. kacenja ajFona preko istog na njegov lap, dok cu ja - Bluetoothom, naravno

- vec da mu pristupim), nije to poenta price...
Nisam ja pitao "kako sam ja mogao da posaljem istu sliku na na oba fona?", pa da trazimo sve zive metode kojima je ovo moglo da se uradi (a ima ih, nije da nema

)... vec mi je neverovatno da ce iko - dok ja sedim u sobi, a telefoni jedan od drugog na 35cm - da mi predlaze da se kacim na net, pa odande da trazim i skidam slike ili pak upload-ujem mojim, pa da skidam iPhone-om... ili mozda pak to mailom da odradim

... to pak totalno nema veze sa mozgom (nemoj ni ti da se vredjas, nije zlonamerno, k'o sto nisam ni ja ono tvoje shvatio - just trying to make my point

)
Pa stvarno ti dodje da popizdis u takvoj situaciji...
A i sta ima da trazim slike po netu - imam neke fenomenalne wallpaper-e u nativnoj rezoluciji mog fona, sjajan kolorit na fotkama, bas izuzetno izgledaju (eto ti zivih boja, Mazi

)... hteo sam te da vidim na iPhone-ovom ekranu. Kao sto sam, uostalom, hteo i da vidim neke njegove, u 640x960, na mom ekranu... cisto da bude totalno fer poredjenje, da svako unese svoje primere.
Ali prc - nema BT podrske out of the box :d