Samo se tesite vi da ce market uskoro da sustigne appstore, ali to nece se desiti skoro jer za appstore radi prava armija programera koja ima koristi od njihovog rada, dok na marketu uglavnom rade amateri a korisnici retko kupuju aplikacije, tako da ima jos da se ceka![]()
Kada bi Apple zaista pocistio AppStore u njemu bi ostalo max 2-3000 aplikacija gde bi vecina bile igrice.
Znaci ono sto ne dolazi uz OS, to ne postoji
Ti si se odusevio necim na androidu samo zato sto nisi umeo da koristis iPhone i nisi ni znao da i na iPhone postoji tako nesto.
To jeste baš tako jer si i sa drugim automobilima mogao da obavljaš funkciju prevoza, samo im je korisnički interfejs bio dosta drugačiji (često i komplikovaniji za korišćenje).Nije tako, jer niko ne spori to sto mozes da vrsis telefonske razgovore sa tim samsungom jer to rade svi telefoni, ali ako hoces primer sa automobilima bilo bi to kao kada bi kinezi izbacili recimo Opel Vektru sa istim dizajnom samo sa malo promenjenim nazivom, i pojavi se posle neko da ti objasni da je kineska verzija bolja i da je autenticna.
Samo što Jailbreak nije moguć na svim iPhone telefonima i tu se priča završava.
Ove izjave su nesto najsmesnije sto postoje, ja stvarno bez obzira koliko bio pristrastran necemu bilo bi me sramota da kazem da ovde nema slicnosti i nista ne ukazuje na to da Samsung je kopirao iPhone, pa moj sin od 3 godine primetice to bez ikakvih problema.A to da je dizajn Galaxy S kopija iPhone-a... smešno! Da nije Apple sada patentirao i pravougaonik sa zaobljenim ivicama? :trust: Po meni im je to jedina vizuelna sličnost.
to je ono sto se kod Androida zove APKtorInstallous je nesto sto android nema, sve opcije, aplikacije, igrice po kategorijama kao u appstore samo sto je sve "besplatno"![]()
To sto sto JB ne postoji 365 dana u godini je dobar izgovor uvek kada treba da brani Android.
Vidis, ovo mi je treci iphone, i kod svih sam imao non stop JB samo zato sto ne klikcem bez da razmiljanja na YES.Ja hoću da 365 dana imam pouzdan telefon sa svim aplikacijama i programima i najnovijim mogućim updateom za moj telefon, ako je to tebi čudno to je zato što je iPhone skroz ograničen telefon bez JB-a.
A za izgled si dosadio, apsolvirali smo da spoljašnost izgleda kao iPhone 3GS i ne znam što je to čudno, Apple je postavio standarde dizajnom iPhonea i drago mi je što mi telefon ovako izgleda.
A to da je dizajn Galaxy S kopija iPhone-a... smešno!
Pazi... niti sam pristrastan (stvarno me zabole štikla i za telefone i za Samsung i za Apple) niti mogu da razumem zašto je to bitno?Ove izjave su nesto najsmesnije sto postoje, ja stvarno bez obzira koliko bio pristrastran necemu bilo bi me sramota da kazem da ovde nema slicnosti i nista ne ukazuje na to da Samsung je kopirao iPhone, pa moj sin od 3 godine primetice to bez ikakvih problema.
Ne znam ja gde ti živiš, ali u BG-u ljude na ulici baš zabole šta piše na mom telefonu, a većina verovatno nije ni videla iPhone niti su zbog toga nešto strašno pogođeni.Zamisli kada ce te neko na ulici pitati zasto na tvom iPhone pise Samsung![]()
al sad kao i da citati ne znas,jer nigde nisam spominjao ko bolje radi s necim i ko je strucniji,nego da sam vise koristio.P.S. i priznajem da si strucniji od mene, dokazao si![]()
JU ZAMISLI STA CE RECI LJUDI??? To i jeste odlika mnogih apple korisnika... "Sta ce drugi reci,imam najskuplji telefon na trzisu"(cast izuzecima tipa vertu itd)Zamisli kada ce te neko na ulici pitati zasto na tvom iPhone pise Samsung![]()
A sta bi tek ostalo na marketu da ga bar malo pociste?![]()
Kako ne razumete osnovnu razliku Androida i iOS-a? Pokusacu jednostavno da objasnim.
- Apple je dao programerima 3 kockice i rekao pravite aplikacije. Google je dao punu kutiju kockica.
- Ako neko pored te 3 kockice ubaci i kanap, Apple to nece odobriti. Google nema tih problema jer se u kutiji pored kockica, nalazi i kanap i jos mnogo toga.
Sad jednostavno pitanje. Koliko razlicitih igracaka mozete da napravite sa 3 kockice a koliko igracaka mozete da napravite sa kutijom kockica?
Videcete da ce Apple u cilju odrzavanja platforme u zivotu dopustiti sve. Apple ovo ne radi za vase dobro pod izgovorom da odrzava kvalitet (a usput se gadja kvantitetom). Apple ovo radi iskljucivo da bi uzeo sto vise para i plarformu otvara na kasicicu.
Kada bi Apple zaista pocistio AppStore u njemu bi ostalo max 2-3000 aplikacija gde bi vecina bile igrice.
to je ono sto se kod Androida zove APKtor
Ove izjave su nesto najsmesnije sto postoje, ja stvarno bez obzira koliko bio pristrastran necemu bilo bi me sramota da kazem da ovde nema slicnosti i nista ne ukazuje na to da Samsung je kopirao iPhone, pa moj sin od 3 godine primetice to bez ikakvih problema.
Odgovorno... pa sta si i ko si ti sad - Stiv Dzobs?Ja ti nisam rekao da lazes ali odgovorno tvrdim da se to ne desava, bez obzira koliko aplikacija ima aktivnih. Ja nikada ni ne gasim vise aplikacije vec pustam iOS 4 da se brine oko toga, i nemam nikakvih usporenja je iOS nikada nece ostati bez RAM-a jer je i to lepo sredjeno.
@kovac:
GLES2.0:
http://developer.android.com/reference/android/opengl/GLES20.html
@muzzy:
Nisi shvatio poentu posta.. sa 3 kockice ne mozes puno da kombinujes i stvaras manje vise slicne oblike. Kada imas punu kutiju kockica, onda mozes svasta da pravis.
Ovo nikada ne bi doslo na AppStore, dok Apple ne ukine restrikcije: swype tastatura, alternativni launcheri, android notifier, ...
btw,kad cuju korisnici iphone-a kako sam dosao do launcherpro plusa ukakice se....isto kao i ja sto sam se ukakio,jer sam se suvise unazadio sa iphonom.
Dodjem na kafu s ilidanom. On ima na desire-u launcherpro plus ja samo cist launcherpro (prvi dan koristim galaxy,tj anroid nisam ni znao da postoji)...zatim,pozelim i ja to cudo od programa. S obzirom da ga nema na marketu, mora da se plati za plus verziju,ilidan kaze: "upali BLUETOOTH"(da apple korisnici,bluetooth za komunikaciju izmedju uredjaja..)
ja upalim,prebaci mi iz svog foldera na moj telefon program od 2-3-4 mb,zatim,meni se stvori novi BLUETOOTH download folder,odem tamo i samo INSTALL xD
eto,i imam nov program..nisam morao kuci da ga parim s ituneson i drndam se s telefonom ako nije jb... sve u 3min dok sam pio kafu
Ti imas zenu :zgran:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari