Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

Upravo tako. :D
Inace ja sam igrao sa kamerom na F3 tj. iz treceg lica. Tako mi djeluje kao da je po defaultu zamisljena igra. Kada prebacim na onu iz pticje pespektive, Witcher mi djeluje mnogo bolje nego Dragon Age. Mnogo je vise "dark fantasy" atmosfera i sve u odnosu na DA koji me je totalno smorio i nisam smogao snage da ga predjem do kraja, a bio sam se dobro nalozio. :D

Aj nemojte da palamudite :) Svi mi zelimo da u nastavku neke igre vidimo ono sto smo voleli u predhodniku.

Ti treba prvo da naucis da formulises izjavu i kako da se ponasas. Dakle, ako kazes da nema ptichje perspektive i da nema vatrenog macha i kako se to TEBI ne svidja, to je u redu. Ako izjavljujes napamet, tvrdnjom da je nesto fail jer toga nema, onda je to, kako da ti kazem a da se ne uvredis, ili bacanje cistog hejta tj. *****avanje nas ovde, ili tvoja totalna nesvesnost o tuposti sopstvene izjave.
Licno, volim da se nesto sto je bilo dobro unapredi, ono sto nije toliko bitno moze i da se izbaci, ali mi za vatreni mac i pichju perspektivu bas puca:D. Uostalom , ako si vec zakljucio da je fail, sta ces u ovom thread-u, da *****avas?:)

..a i sa ovim repicem je ko pravi Poljski ljakse:d
... Kad se dobija vatreni mac u prvom delu?:p... Ja jos uvek gluvarim po ulicama III chaptera... blacksmih za sad ne zna da napuca nista na silver sword.:mad:

..a i sa ovim repicem je ko pravi Poljski ljakse:d
... Kad se dobija vatreni mac u prvom delu?:p... Ja jos uvek gluvarim po ulicama III chaptera... blacksmih za sad ne zna da napuca nista na silver sword.:mad:

Misli se na ikonicu vatrenog mača koja ti bukvalno kaže "E sad treba da klikneš levim dugmetom" :)

Koje nema na hard tezini btw:p

A ja se ponadao da cu neki firesabre da dobijem:)... to da mi je, i sa nashtrebanim Ardom , Geralt bi mi bio ko pravi Dart Wader:d

Poslednja izmena:
Izbacise priciju perspektivu, kliktanje misem kao i vatreni mac. FAIL

Moze li jedno konstruktivno pitanje - nije back-fire...

Jesu li izbacili "combat" kliktanje misem (udarac macem) ili nesto drugo... na sta si mislio ?

Inace feeling mi je podeljen:
++ puno izmesanih novih elemenata
- ako vec forsiraju "krupan kadar" bez pticje perspektive... mogli su da ubace koji poligon i teksturu vise na likove.
( Ipak je rec o likovima i grafici za PC 2011 )

Sudeci po ovom klipu , combat system ne bi trebao biti mnogo drugaciji ili losiji... klip.. gameplay borbe je pred kraj klipa...

The force is strong in " Witcher " ... Dont remember " Witcher padawan " in a Sw :d a vidim i nove narastaje " nazgula " ...

Poslednja izmena:
combat sistem je skoro isti ili malo bolji i ja tu nista ne bih menjao, takodje odgovara mi i TP kamera...sve u svemu cant wait!:)

Odakle vam uopste ideja da nece moci da se odzumira kamera? Evo u ovom klipu gde se bore je dosta odzumirana u odnosu na scene kada bezi iz zatvora. Ja sam siguran da ce moci da se odzumira kao i u prvom delu.

taj klip je star godinu dana, posle toga smo samo gledali "krupan kadar, sam fisher & boobs"

Ok. Znaci ako su oni prikazivali samo krupan kadar na tim preview-ima, to je dokaz da nema vise odzumirane kamere? Ne kapiram bas tu logiku, al ajde. Ja sam na nekom skorijem snimku video kako je odzumirao kameru skroz iznad grada, tako da mislim da oni jos nisu ni presetovali minimalnu i maksimalnu udaljenost kamere. A to sto stalno daju klipove sa kamerom iza ledja, to mi vise deluje na dobru reklamu, jer vecina ljudi se lozi na takav pogled nego na izometriju :p

Ma kakva zakucana kamera nema sanse..bice sa zoom-om ili u najmanju ruku sa nekoliko preseta, zasto bi zakucali kameru?
Oni o kameri i ne razmisljaju da bi pokazivali "mogucnosti" zoom-iranja, pa to se podrazumeva ovo je next gen a ne port witcher...ima da bude super bre nemere drugacije :smash:

Poslednja izmena:
Ok. Znaci ako su oni prikazivali samo krupan kadar na tim preview-ima, to je dokaz da nema vise odzumirane kamere? Ne kapiram bas tu logiku, al ajde. Ja sam na nekom skorijem snimku video kako je odzumirao kameru skroz iznad grada, tako da mislim da oni jos nisu ni presetovali minimalnu i maksimalnu udaljenost kamere. A to sto stalno daju klipove sa kamerom iza ledja, to mi vise deluje na dobru reklamu, jer vecina ljudi se lozi na takav pogled nego na izometriju :p

Sve je naravno moguce, ali na pr. taj snimak sto si video je editorska, free roaming kamera, pokrenuta radi demonstracije engine-a. U svakom slucaju, ukoliko to i onemoguce, bilo koji jednostavan mod ce osposobiti i stare perspektive, ako to nekome zaista nedostaje... Tako da ne znam cemu frka, mislim da cete svi na kraju biti zadovoljni...

Sve je naravno moguce, ali na pr. taj snimak sto si video je editorska, free roaming kamera, pokrenuta radi demonstracije engine-a. U svakom slucaju, ukoliko to i onemoguce, bilo koji jednostavan mod ce osposobiti i stare perspektive, ako to nekome zaista nedostaje... Tako da ne znam cemu frka, mislim da cete svi na kraju biti zadovoljni...

ma naravno rektum supermene nema frke bicemo odusevljeni ovo ono...
ah bas sam dete :d

...samo trece lice bi po meni bilo lose jer se skoro stalno fighta sa vise protivnika.. ovako kad odzumiram malo bolje vidim okruzenje za vreme fighta, a i lakse tako kombo preneti na drugog protivnika... i bolje mogu iskoristiti spelove.

Poslednja izmena:
Ma ova igra nema teorije da omane. Ljudima koji prave ovo se vidi determination u očima a takvi uvek naprave igre koje imaju ono nešto što ih izdvaja iz gomile generičkog smeća. Čak i ako bude bagovita nije frka jer sam siguran da će biti epska.

Ma šta ja znam, pa ja nisam ni pravi gejmer. U poslednje vreme prvo pogledam ko je pravio igru, pa izdavača i dobrano razmislim pre probanja (jeste džabe ali moje vreme nije džabe i nekako sam uvek u manjku sa istim). Proverene kuće koje još imaju kvalitet i napredak video igara na prvom mestu dobijaju šansu a oni kojima je profit jedini cilj dobijaju šansu jaako retko. Nekako naslućujem da ova ekipa ima za cilj kvalitet i želju da postave nove standarde, nadam se da ne grešim :)

U vezi bagova, ako budu ciljali visoko verovatno će ih biti (ne baksuziram namerno već jednostavno to tako ide). Meni ni krupni bagovi ne smetaju puno, ionako su ove moderne igre uglačane spolja i bez bagova pa kad naiđem na neki bag u igri zaobilaženje istog je za mene igra u igri ;)

Poslednja izmena:
Kakve se samo horde creepova skrivaju u zavucenim hodnicima ovog zamka:p...
Screenshot_04.jpg

..pa da se ruca...
rucak.jpg

ovo je izgleda neki od witchera za vreme rucka... dirljivo :)
link za jos screenshotova

Poslednja izmena:
Neko je beše kukao na grafiku. Stvarno ne znam kako neko može da se žali s obzirom da igra i na slikama i u pokretu izgleda odlično, zapravo fenomenalno za jedan RPG.

Nope, bice da je nesto sasvim drugo. :p Ima mali uvod u pricicu u jednom od prvih trailera... ;)

A ja mislio da je to jedan od witchera kome je pun q svega pa je uvatio i pojeo kralja:d... Sta god da je, sacekacu da vidim u igri:p
..moram da zavrsim prvi deo, mozda mi neke stvari budu jasnije;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno