Šta je novo?

Color depth samo 16-bit?

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Prilikom povezivanja LCD TV i graficke u NV Control Panelu nudi mi samo opciju color depth 16-bit, nema 32-bit ?

custom rezolucija 1360x768

grafa 8800GTS driveri 260.63
Windows 7 Ultimate

Zasto nema u opciji i 32-bit ?
Utice li znacajno na kvalitet prikaza na LCD TV ?

cime si povezao ?
probaj na 1280x720 ( ako ti nije full hd )
da utice.

...

Moguće je da ti TV jednostavno nema podršku za 32-bitni prikaz boja. Razlike neke bitnije nema...

Reseno

😛 A ladno ne kaže šta je uradio i kako je rešio jer verovatno niko na svetu neće imati taj problem koji je on imao:wall:. Ccc:S:. Ono, osnovna kultura...

Vidi ovako "predrage" :crash:

Prvo, NE POZNAJEŠ ME pa nemoj da komentarišeš o "ovo, ono" :zgran: osnovnoj kulturi. :smackbum:
Odakle tebi takva drskost ?

Ako nisam napisao nista za to postoji razlog kao što je npr. nedostatak vremena i/ili sl. trivijalan razlog koji tebe ne treba da interesuje.
-------------------------------------------------------------------
A za ostale:

Resio sam tako sto sam obrisao custom rezoluciju u NV CP i zatim napravio novu custom rezoluciju u kojoj sam imao opciju 32-bit.

Poslednja izmena:
Kakve to veze ima da li te poznajem ili ne? Osnovni je red kad si već postavio temu i ako su se ljudi javili da ti pomognu, da kažeš kako si došao do rešenja. Bilo bi fer prema njima, zar ne? Ne verujem da ti je trebalo više od 20 sekundi da otkucaš to što si otkucao:trust:. I zašto sam drzak? Nisam te vređao. Samo sam konstatovao da je postupak truba. Ovo je forum, ***.

Kakve to veze ima da li te poznajem ili ne? Osnovni je red kad si već postavio temu i ako su se ljudi javili da ti pomognu, da kažeš kako si došao do rešenja. Bilo bi fer prema njima, zar ne? Ne verujem da ti je trebalo više od 20 sekundi da otkucaš to što si otkucao:trust:. I zašto sam drzak? Nisam te vređao. Samo sam konstatovao da je postupak truba. Ovo je forum, ***.

Naravno da ima veze, ali ti to ne shvataš.:S:

Ok, nisi drzak nego imaš deficit osnovnog kućnog vapitanja što se može videti i iz priloženog --> "Ovo je forum, ***."
Kraj rasprave.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno