Šta je novo?

My NEW cheap toy!

• Začetnik teme Začetnik teme neogeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

neogeo

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.08.2002
Poena
770
ASRock P55 PRO
Intel Core i5-760
OCZ 2x1GB 1600 DDR3
:balavim::balavim::balavim::balavim::balavim:

Ploca - EXTRA Jeftina a razbija 😱
CPU - Takođe (kupljen za male pare) 😀 1,26V 4000MHz
Memorija - 1600MHz a bez problema 2000MHz na 1,65V 😱

cachemem.webp

Malo li je na ovu skupoću!
:wave:

svaka cast za brzinu memorije...da mi je znati ko ti je prodao 🙂

Memoriju si kupio za skroz lepu cenu 🙂
Koliko te je sve izaslo?

p.s. nemas nikakve potrebe da oc memoriju, da li je 1333mhz ili 2000mhz tesko da ces osetiti ikakvu razliku.
Pozdrav!

ma svaka cast sto si nasao za male pare kako ti kazes i neka te sluzi dugo u veselju 😀 nista nisam rekao na konto masine
nego vidim da si i na sekirici stavio isti thread sa identicnim imenom pa mi je to malo bilo smesno

memoriju je kupio od mene,a ja nisam imao pojma da moze da ide na 2000mhz sa 1,65v i sad nikako da je prezalim 🙂

Ne razumem sto? Sta bi ti dobio sa tim sto moze na 2000mhz? 😉

satisfakciju,a i sto se prave memorije na cak 2400mhz ako nema neke benificije?...sta ce nam vise od 2 jezgra,sta ce nam graficke od 500e(da bi imali 120 frejmova) i ssd disk?

Ne mozes da poredis memoriju sa 1333mhz i 2000mhz u istom kosu sa procesorom sa 2 i sa 4 jezgra.
:wall:

Ok, nema veze, velika je razlika. :wave:

znaci svi su glupi koji kupuju brze memorije od 1333mhz? zasto ne mogu da uporedjujem 2 i 4 jezgra jer vecina aplikacija ne vide vise od 2 jezgra?

Poslednja izmena:
Ne, ne to... kazem da ne mozes da poredis razliku izmedju memorija sa 1333mhz i onih sa 2000mhz sa razlikom izmedju procesora sa 2 i 4 jezgra.

znam,al nisi shvatio poentu...ne treba nam nesto posebno ni memorija jaca od ddr2 ni vise od 2 jezgra ali ipak postoji i sve je to tek neznatno bolje od prethodnih starijih modela...eto meni se svidja da u everestu imam bolji memory read i write i sto manju latenciju,a to moze samo sa sto vecom brzinom memorije

@neogeo
Alal vera covek, da te lepo sluzi makina!

...eto meni se svidja da u everestu imam bolji memory read i write i sto manju latenciju,a to moze samo sa sto vecom brzinom memorije

Malo treba da covek bude srecan.🙂

Neogeo a cime hladis CPU na 4ghz... I kako ti se cini ta Asrock ploca jel dobar kvalitet i el je lepa za OC, mislim verovatno je dobr cim si ga poterao bez problema na 4ghz :-D

Hladim ga sa CM Hyper 212+ ali mislim da je pod full load nedovoljno dobro.
ASR je super ploca za te pare. Imao sam samo 2 izbora za odredjenu sumu, ili ova ASR ili MSI P55-CD53... Izbor je pao na ASR i nisam se uopste pokajao ni malo!!!

Citao sam da ako se 212+ ispolira i stavi vent sa boljim protokom moze da se ohladi i5-750 na 4ghz bez problema. Trebalo bi bar 6 stepeni nize da idu temperature u loadu. Svalka cast za igracku BTW 🙂

Citao sam da ako se 212+ ispolira i stavi vent sa boljim protokom moze da se ohladi i5-750 na 4ghz bez problema. Trebalo bi bar 6 stepeni nize da idu temperature u loadu. Svalka cast za igracku BTW 🙂

Vrlo je moguće, međutim mrzi me da se bakćem time, madaaa, ko zna. Možda ip okušam!

thx

Nazad
Vrh Dno