Šta je novo?

PDF pitanje

dejan2006

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
319
Imam knjigu u PDF formatu . Iz nje zelim da "izvadim" jednu stranicu i da samo nju sacuvam .
Pomocu kog programa to mogu da uradim ?

hvala :type:

ima i jedan jako koristan programcic koji se zove PDF Tools. u njemu svasta moze da se radi: spajaju pdf-ovi u jedan, ili jedan cepka u vise, ili cak rearanziranje u smislu da 2 stranice pdf-a stavite da budu na jendoj itd...
konkretno za tvoj slucaj: ides na opciju split pdf i onda tamo odaberes "split page range" i tu ukucas konrektnu stranicu koju hoces da bude poseban fajl.

http://www.sheelapps.com/index.php?p=PDFTools.HomePage

nema na čemu. ja sam toliko oduševljen pdf tools-om da jedva dočekam da proširim svima kojima tako nešto pritreba !!!

@ kikirikiz

sve je stvar navike. ja vec odavno koristim PDF tools, ali evo posto si ishvalio ovaj "PDFTK Builder Portable", nasao sam ga i instalirao. Nije los, isprobacu kad bude zatrebalo i onda cu da vidim da li je bolji-losiji-ili slican ovome sto koristim.

Mogao si to i iz Acrobat Readera ili Foxita. U AR-u je to snapshot tool (u foxitu sam zaboravio sta bese). Selectujes neki deo (u vom slucaju celu stranicu) i on to posalje na clipboard. Posle radi sa tim sta 'oces.

Nazad
Vrh Dno