Šta je novo?

F1 2010

Gledao kad je izaslo.:) Ma daj Borise, jel si igrao uopste nesto u ovom Ego engine-u?:) Mislim jel si bar probao ili bar gledao gameplay snimke? Video bi sta su hiljade 3D modela sa strane, sta su gradjevniski objekti u 3D-u:D, za razliku od niza par 2D kartonskih ljudi, pa jedan 3d sa isto toliko poligona, pa isto tako zgrade, neke ocajno izgledaju, pa neke su 2D itd... Ne shvati da hejtujem niti flejmujem, samo iznosim cinjenice, uporedi gameplay snimke i screenshotove i videces.:)

...a da ne spominnjemo sto gume nadjacavaju zvuk motora redovno , cak i po kisi :p

A Ego engine je inace sledeci engine koga momci iz crytech-a razmatraju za novi Crysis :p :p
Nisu zadovoljni sadasnjim brojem poligona na svakom pojedinacnom listu :d

Simpatično izgleda, ali ono što mene inače iritira kod F1 jeste taj zvuk pomahnitalog vibratora... Ubija!

Evo ti multiple orgasms:

[YOUTUBE]gSHToyGIxWE[/YOUTUBE]

:D

Markomaniax je napisao(la):
...a da ne spominnjemo sto gume nadjacavaju zvuk motora redovno , cak i po kisi

A Ego engine je inace sledeci engine koga momci iz crytech-a razmatraju za novi Crysis
Nisu zadovoljni sadasnjim brojem poligona na svakom pojedinacnom listu

Moguce da razmatraju, zele da imaju siguran engine sa kojim ce posle 6 godina da izvuku maximum iz 7800gt.:p:D

Naravno, crytech je inace poznat po "niskoj" hardverskoj zahtevnosti i izuzetnom do-over gameplay-u pa njihove igre neki put mogu da se igraju i celih 12 sati :p

U trenutku kada se gt5 prologue pojavio, nije bilo igre koja ni izdaleka moze da mu prismrdi ni po cemu. U to vreme se pojavio Grid otprilike i secam se napada smeha dok sam gledao trailer koji je sa ponosom , doneo revolucionarnu rewind opciju. :p
Sada kada gt5 engine mora da se nosi sa vremesnom konzolom, 16 automobila od 500 000 poligona na stazi , laserski skeniranim stazama, fantasticnom fizikom, ludackim vizuelnim efektima i uslovima koje trazi 3D tehnologija i to sve pri 1080p ti uporedjujes ovog kepeca koga ce te i vi sami zaboraviti nakon 2 meseca.

Naravno, crytech je inace poznat po "niskoj" hardverskoj zahtevnosti i izuzetnom do-over gameplay-u pa njihove igre neki put mogu da se igraju i celih 12 sati :p

U trenutku kada se gt5 prologue pojavio, nije bilo igre koja ni izdaleka moze da mu prismrdi ni po cemu. U to vreme se pojavio Grid otprilike i secam se napada smeha dok sam gledao trailer koji je sa ponosom , doneo revolucionarnu rewind opciju. :p
Sada kada gt5 engine mora da se nosi sa vremesnom konzolom, 16 automobila od 500 000 poligona na stazi , laserski skeniranim stazama, fantasticnom fizikom, ludackim vizuelnim efektima i uslovima koje trazi 3D tehnologija i to sve pri 1080p ti uporedjujes ovog kepeca koga ce te i vi sami zaboraviti nakon 2 meseca.

Wow, lepo si mi objasnio kako je Ego engine krs, kako ima rewind, kako prikazuje do 40 000 modela publike, kako ima detaljno modelirane automobile, staze, objekte van staze i uz to damage model. Ma gde to, sve je to krs, kakve tehnicke karakteristike, kad igre ne izgledaju lepo, Crysis je npr. smesan u odnosu na Uncharted 2, a o ostalima da i ne pricam.
Ajde sad idi umij se, lepo obrisi lice, instaliraj nesto u ovom enginu, pa onda sedi i uporedjuj.:)

Uz 2d drvece LOL:p

Mozda i najbolji snimak do sada. [dry + wet, real racing conditions]

[youtube]IFGibGlUPD4[/youtube]

Wow, lepo si mi objasnio kako je Ego engine krs, kako ima rewind, kako prikazuje do 40 000 modela publike, kako ima detaljno modelirane automobile, staze, objekte van staze i uz to damage model. Ma gde to, sve je to krs, kakve tehnicke karakteristike, kad igre ne izgledaju lepo, Crysis je npr. smesan u odnosu na Uncharted 2, a o ostalima da i ne pricam.
Ajde sad idi umij se, lepo obrisi lice, instaliraj nesto u ovom enginu, pa onda sedi i uporedjuj.:)

Zasto bih ikom objasnjavao Ego(isticni) engine kada on izgleda da zanima samo tebe i jos nekolicinu 12-ogodisnjaka. Nema potrebe za skrnavljenjem hard diska i instalacijom kada sam kod drugara igrao dirt i 1 i 2 , nakon kojih mi je svarno trebalo umivanje , jer sam se stvarno osecao "prljavim" (sinonim) :p

Uz 2d drvece LOL:p
***, gt5 nije predvidjen kao Ego-isti , da se vrtis oko jednog drveta i rewindujes uz limp biscuit i green day :p

Ma da, zasto bi se trudio da meni i mojoj grupici egoisticnih 12-ogodisnjaka objasnjavas pubertetske stvari...:D

Daj ljudi dokle ce te se prepucivati? :wall:

@ die hard

Ovo je super snimak :) samo mi ta obilazenja deluju lako...bez problema da obidje dvojicu u jednoj krivini? hm...

AI jednostavno koci pre rano i pre jako poredeci sa njegovim autom. U svakoj krivini je skinuo 50m prednosti samo na kocenju.. Nadam se da je to neki rookie ili begginer nivo i da tog obilazenja 2 auta bacanjem naglavacke u krivini nece da moze na nekom normal modu.

Dok po suvom izgleda da auto drzi krivinu i previse dobro, voznja po kisi je ocigledno mnogo teska za drzanje tempa.. Svi su nestali u daljini odma.

Jos nekoliko snimaka...

[YOUTUBE]a30F2HvyvDc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]ixVEV1bNmt8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Bb_s5sKlssA[/YOUTUBE]

Razocaran sam, ostecenja formule kao da i ne postoje...:(

Sve u svemu ovo ce se igrati opet, ima tu dosta pozitivnih stvari tipa "be a pro f1 driver" ili kako vec ili ipak ovo "car updates during a season...car performances changes during a season." Grafika je takodjer odlicna ali nekako smo svi ocekivali od igre previse pa su odatle i prva razocarenja.

Poslednja izmena:
ima, samo ti trebaju jos 2 monitora sa leve i desne strane za njih :D

ima, samo ti trebaju jos 2 monitora sa leve i desne strane za njih :D
To mogu da budu onda i neke 15"-ice. :)

Mnogo je glupo da prebacujes pogled pozadi da bi video gde je auto koji je iza tebe, a i to je svakako neizvodljivo na kocenju pred krivinom i skretanju. To je veliki propust ako ostane tako.:smash:

Poslednja izmena:
Nisam bas neki ljubitelj ove igre ali ne verujem da ce ostati. Cak i da ostane, svaka novij voznja ima "Look to Apex" ili tako nesto , opcija kojom se podesava koliko ce stepeni vozac okretati glavu ka svakoj krivini u zavisnosti od polozaja volana.

Dovoljno je da samo malo pomeri pogled i videcete jedan od retrovizora :p

8.5 na (UK) IGN-u.

Ono što me je razočaralo je ova rečenica: "Also the only way to put a driver of your choice through the 2010 season is by setting up a playlist of Grand Prix, an odd omission".

Koliko ja razumem, ovo znači da uopšte ne postoji šampionat kao opcija, već je potrebno da ručno podesimo raspored. Teška glupost, ne mogu da verujem da bi Codemasters namerno zaboravio šampionat.

Meni se cini da su time mislili na "rucno kreiranog/custom" vozaca... Nesto kao sto je pre bilo u NBA-u, napravis svog lika i ubacis u Lejkerse :D

Ja bi rekao da su mislili na opciju kad odaberes nekog od vozaca, tipa "bicu Alonso", pa onda...

Jos jedan video, opcije, i sl...

[YOUTUBE]UyI1GM6jpOE[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]c3OWljOroD4[/YOUTUBE]

Pa daj nek se smiluju pa izbace vise ovu igru, i PS3 je dobio ovo pre nego PC, X360 takodje.

Vrh Dno