Šta je novo?

LG W2240S-PN

trash90ns

Slavan
Učlanjen(a)
12.12.2008
Poena
304
kupio sam LG W2240S-PN monitor pre par dana medjutim primetio sam bela probijanja na gornjoj i dodnjoj stranici ekrena...da li neko ima ovaj isti monitor da mi kaze da li je to tako treba sa obzirom da je monitor nize klase i kakva su misljenja o njemu ????

Manje vise probijanja ima na svim tn monitorima, kako gde, ako je bas mnogo onda ga reklamiraj, koliko inace zalazi u sliku probijanje?

1,5cm nije bas malo, baci neku sliku ako mozes kad je crna pozadina, naravno nemoj da pravis screnshot, nego slikaj aparatom, ili cim vec imas.

1,5cm nije bas malo, baci neku sliku ako mozes kad je crna pozadina, naravno nemoj da pravis screnshot, nego slikaj aparatom, ili cim vec imas.

bio sam danas da reklamiram i da pogledam ostale monitore istog modela svi isto probijaju mada sam nekako uspeo da to stavim na minimum smanjio sam brightness na 46 a kontrast na 60 e sad jel imas savet kako u principu treba da idu te cifre fabricke boje su mi jako jako i svetle boli me glava i oci od default setup-a...ili to sve zavisi od modela do medela i naravno od svojih ociju sta im najvise prija...p.s. ne vidi se probijanje nikako preko slike koje sa uslikao ne vredi da ih kacim ;) pozZ

Vrh Dno