Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
flowerpattern33566776.jpg

desire.png

Kako vas ne mrzi jos uvek to stalno da menjate :) Kao za Windows kad sam se lozio da menjam sa raznim programima, a posle shvatis da je default izgled najbolji, mozda ne najbolji, ali shvatis da nema nikakvog smisla non stop menjati.. Isto vazi i za 'stajling' automobila i ostalo.. :)

never bored :D

pa uvek je zanimljivo nesto novo, dosadno je da stalno imas jedan te isti izgled, smori te fon onda

never bored :D

pa uvek je zanimljivo nesto novo, dosadno je da stalno imas jedan te isti izgled, smori te fon onda

Pa mozda prvih 2, 3 nedelje od kako ga uzmes.. :) posle bi valjda trebalo da prodje volja i zelja, kao i poenta da se menja stalno..

menjam dok ne nadjem nesto sto mi odgovara :) kada nadjem onda stanem
ne zelim da mi proizvodjac namece njegov look, vec da ja namestim onako kako meni izgleda najbolje (najlepse)

menjam dok ne nadjem nesto sto mi odgovara :) kada nadjem onda stanem

A do sada si menjao preko 100 puta :D ;) Neces nikad naci da ti se sto posto svidja, osim ako ga sam ne napravis po svom ukusu, ne mislim da sam iskombinujes ikonice i ostalo od drugih ljudi, vec da bas ti sve napravis.. :) i nikad neces naci neki koji te nece smoriti kad vidis drugi koji mislis da je lepsi, i tako u krug.. dok se ne vratis na default :) Samo sto taj krug vec zabrinjavajuce traje.. :p (zezam se malo, dosadno mi, ali stojim iza ovog misljenja u svakom slucaju. )

Poslednja izmena:
moguce, ali znam 100% da se necu vratiti na default :)

Da vam malo kvarim prosek sa 320x240 :D

1zydnaf.jpg

SE K850. Evo i jednog "dumb" fona :)

Prilozi

• phonedesktop.jpg
    phonedesktop.jpg
    57.2 KB · Pregleda: 72
Poslednja izmena:
content
content

Poslednja izmena:
Screenshot6.jpg

^ Ala si ga u'vatio, svaka ti čast ;)

v7a6wi.jpg

Jel možeš da upload-uješ taj orange launcher?

Samo mali update, nista spec promenjeno...

stoskeiphone.jpg
stoske-iphone-1.jpg
stoskeiphone2.jpg
stoske-iphone4.jpg

Poslednja izmena:
Ako imaš rom na kompjuteru otvori ga pomoću win rara (ili čime već otvaraš zip fajlove) i u system/app ćeš naći taj launcher, ako ne nađeš reci mi koji je to rom i za koji telefon da skinem.

Ako imaš rom na kompjuteru otvori ga pomoću win rara (ili čime već otvaraš zip fajlove) i u system/app ćeš naći taj launcher, ako ne nađeš reci mi koji je to rom i za koji telefon da skinem.

Da, znam probao sam i prvi put kad sam napisao post, ali nije bilo u system/app folderu, pa se posle setih da ima aplikacija i u data/app gde je i bio.

evo: http://www.mediafire.com/?qppr8k1pyo939t0

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno