Šta je novo?

Valve promises '3 big surprises' are coming

Pa imaju siguran kes na ostalim proizvodima koje prodaju, tako da im ne zapinje da bilo sta novo smisle. Ko zna kad cemo da vidimo nastavke i ako ih uopste bude.

Jedna od vesti ce biti sigurno , ne smem da kazem 100% ali imam dobar osecaj :) , da izbacuju Black Mesa Source mod. Svi izgledi su da ce to biti jedna od vesti, i po obecanju treab da bude besplatno preuzimanje i dovolljno je posedovati HL2 samo bez dodatnih epizoda.

Nema to veze sa Valve, to je besplatna modifikacija koja iskljucivo zavisi od modera koji na istoj rade.

kakva ce biti grafika na HL2 ep3? nece valjda onaj stari engine sto je koristen za HL2...

Javljamo cim saznamo. ;)

vidim da je zvanicno najavljen za 2010 pa reko da se znaju svi detalji :)

Pa imaju siguran kes na ostalim proizvodima koje prodaju, tako da im ne zapinje da bilo sta novo smisle. Ko zna kad cemo da vidimo nastavke i ako ih uopste bude.

Treba uzeti u obzir da Valve ima mali tim, i nije u stanju da radi punom parom na više projekata istovremeno.

A gde si to video, ako smem da pitam?

evo sad shvatih tek da glagol announce znaci najaviti sto znaci da ce tek ove godine biti najavljeno kada ce izaci a ne u stvari da izlazi 2010. moja greska

Pusti ga sad decko ulazi u svet PC igara i jos on to ne zna :type:

Ti si bas resio da solis pamet na svaki moj post ?

To da je Steam bagovit program ne moze niko da mi negira. Za ovo kratko sto ga koristim radi jako sporo i lose.

Realno, meni steam nije nikada zezao, ok da ne preterujem, možda 3x od kako ga koristim, a to je pa od kako je izašao cs:s. Tako da je verovatno nešto do sistema, rama jer meni radi besprekorno

Najviše je zezao, kada sam prihvatio betu novog interfejsa, ali to je razumljivo, a ovako, kao što sam rekao gore

zelim HL3,HL3,HL3,HL3,HL3,HL3,HL3,HL3,HL3,!

;)

Realno, meni steam nije nikada zezao, ok da ne preterujem, možda 3x od kako ga koristim, a to je pa od kako je izašao cs:s. Tako da je verovatno nešto do sistema, rama jer meni radi besprekorno

Najviše je zezao, kada sam prihvatio betu novog interfejsa, ali to je razumljivo, a ovako, kao što sam rekao gore

+1
Koristim Steam nesto vise od godinu dana, i mogu reci da radi perfektno.

Poslednja izmena:
Ti si bas resio da solis pamet na svaki moj post ?

To da je Steam bagovit program ne moze niko da mi negira. Za ovo kratko sto ga koristim radi jako sporo i lose.

Kazem ti, nije to za svakoga, pogotovo za nekoga ko dolazi sa konzola :)
Meni Steam nikad nije bagovao, ni na Windowsu a vala ni na MacOS-u.

I ne samo tebi, nego ni najvecoj vecini korisnika.:)

Ne baguje Steam poslednjih godina (u početku je bio gotovo neupotrebljiv) ali i pored apdejta interfejsa, ne može reći da savršeno glatko radi. Meni se čini da bi odziv programa mogao biti i bolji.

Ne baguje Steam poslednjih godina (u početku je bio gotovo neupotrebljiv) ali i pored apdejta interfejsa, ne može reći da savršeno glatko radi. Meni se čini da bi odziv programa mogao biti i bolji.

Dobar je steam, samo nznm cemu ovi postovi o steamu samo zato sto je jedan Bob marli rekao da je 'nestabilan':d

Dugo korisim steam. I koristio sam sve što on nudi. Od voice chat-a preko built in browsera i nikada nisam imao nikakvih problema.

Nazad
Vrh Dno