timemaster89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2009
- Poena
- 375
Mislis 3, ako ne i vise?
Meni i dalje stvarno nije jasno šta im toliko treba za običnu još jednu, završnu epizodu?!
Mislis 3, ako ne i vise?
vidim da je zvanicno najavljen za 2010 pa reko da se znaju svi detalji![]()
vidim da je zvanicno najavljen za 2010 pa reko da se znaju svi detalji![]()
Pa imaju siguran kes na ostalim proizvodima koje prodaju, tako da im ne zapinje da bilo sta novo smisle. Ko zna kad cemo da vidimo nastavke i ako ih uopste bude.
A gde si to video, ako smem da pitam?
Bilo bi najvece iznenadjenje da naprave ovo djubre od programa Steam da radi kako treba, a ne svaki dan da baguje i yede ******.
Nije to za svakoga![]()
Pusti ga sad decko ulazi u svet PC igara i jos on to ne zna :type:
Realno, meni steam nije nikada zezao, ok da ne preterujem, možda 3x od kako ga koristim, a to je pa od kako je izašao cs:s. Tako da je verovatno nešto do sistema, rama jer meni radi besprekorno
Najviše je zezao, kada sam prihvatio betu novog interfejsa, ali to je razumljivo, a ovako, kao što sam rekao gore
Ti si bas resio da solis pamet na svaki moj post ?
To da je Steam bagovit program ne moze niko da mi negira. Za ovo kratko sto ga koristim radi jako sporo i lose.
Kazem ti, nije to za svakoga, pogotovo za nekoga ko dolazi sa konzola
Meni Steam nikad nije bagovao, ni na Windowsu a vala ni na MacOS-u.
Ne baguje Steam poslednjih godina (u početku je bio gotovo neupotrebljiv) ali i pored apdejta interfejsa, ne može reći da savršeno glatko radi. Meni se čini da bi odziv programa mogao biti i bolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari