Šta je novo?

FIFA 11

Naravno da su nerealni, jes da ga je i Gillet juče zavukao Partizanu ali akcenat je na učestalost takvog voleja. U FIFI vrhunski igrači svaki put zahvate takav top spin, u stvarnosti i ne baš. Tu bi ocena za voleja trebala da odigra neki faktor, ali nažalost, nema.

Ipak, moram da priznam, osećaj je fenomenalan kad tako zavučeš gol :D

Koliko lepse izgleda kad ono florescentno zeleno sunce ne siba po terenu..

Bice valjda nekih modova u pc verziji da se to sredi.

Fino ovo deluje. Sem golmana na 6:50 :D.

Znači ovo je taj fenomenalni gejmplej o kome ti tako naširoko pričaš. Gledajući video podsetio sam se zašto sam batalio igranje FIFE i prešao na PES 4. Suštiniski se ništa nije promenilo za ovih 6-7 godina.

Znači ovo je taj fenomenalni gejmplej o kome ti tako naširoko pričaš. Gledajući video podsetio sam se zašto sam batalio igranje FIFE i prešao na PES 4. Suštiniski se ništa nije promenilo za ovih 6-7 godina.

Da, ovo je taj gameplay.
Dovoljno je pogledati duel igru i kretanje ostalih igraca(ne samo tvog i onog kojem loptu dajes na trougao) i videti zasto ljudi masovno prelaze sa PESa na Fifu.
Ako je tebi ovo isto kao pre 6-7 godina ... pa sta da ti kazem, bolje je da se drzis kosarke ;).

Kako se nije promenilo, pa nema više lobova iz svih mogućih i nemogućih pozicija kao u PES4 :)

Samo, ovo je PC gameplay, koji, da koristim Borisove fraze nije isti kod kao finalni kod konzolaške verzije :d

Nije ovo loše, samo nisam siguran da li je kao FIFA10 sa konzola.

Sustinski se neverovatno mnogo tooga promenilo. Prva FIFA da bas valja je desetka

Iako nije toliko dobra kao NBA 2k10 , mogu slobodno da dam poredjenje FIFA u odnosu na PES je kao NBA2k u odnosu na NBA Live.

Pa pise PS3 u IGN linku, sta ce PC verzija u PS3 sekciji..

To je verzija za konzole,za PC jos nisu postavili video.

Tacnije,igrano je na xbox-u na 2:01 pauzirajte i videcete "press X for instant replay" :D

Meni se svidja kako izgleda, ali premalo igra napreduje u poslednjih par verzija.

Otkud ti to? Vidi se da baš nisi igrao igru kad tako lupaš.

Sto bi napredovala kad je dovedena do savrsenstva.. ;)

U odnosu na konkurenciju je za klasu ispred ;).
Meni nije problem sto napredak nije ogroman, jer ne kupujem originalnu igru.
Jasno mi je takodje kako ce neko kao Vladimir koji ce uz svaku verziju provesti nekoliko stotina sati biti zadovoljan onim sto dobija za 40tak evra.

Dobro, ove godine PES deluje sasvim cool. Kao koncept je svakako dobar, daje dovoljno slobode da se svasta desava, sredice ga oni jos poprilicno za 2012-u. Po prvi put obecava, nece biti toliko kretanja kao po sinama i ustaljenih sema. Ponavljam, kao neki pocetak deluje super, igra koja vise vuce na danasnjicu nego na devedesete (prethodnik), tako da ce oni koji su sve ovo vreme igrali PES pored svega samo nastaviti da cepaju, ovo je ogromna promena i sigurno ce uzivati.

Ne dirajte Lozaca vise i daj da mu preorderujemo zajedno jednu fifu ove godine, pa nek proba k'o covek. Naravno, on svima po jedan PES :).

PS: ja uzimam obe igre ove godine, mora da se proba ovaj engineered for freedom fudbal na soniju :) , pa se mozda konacno sretnem s Borisom, ako mi se svidi :)

Poslednja izmena:
Da ne uzimam sad novi volan, i ja bi uzeo obe igre (jel dobar izgovor a :D )

I ja kao i uvek uzimam obe igre :).

Moze, moze.. pa da je uvaljam za 5999 :D

edit: meni se cini da je to identican snimak :) Inace u cemu je stvarno generaciju ispred su komentatori, kao i scenario komentara..

Poslednja izmena:
Jasno mi je takodje kako ce neko kao Vladimir koji ce uz svaku verziju provesti nekoliko stotina sati biti zadovoljan onim sto dobija za 40tak evra.

Otkud ti ova dezinformacija? :)

btw, ako neko već nije napisao, demo 15. septembra a za PC 16tog ;)

Jel znaju ova dvojica da je cilj igre postici gol, a ne ko ima vise loptu u svom posedu.

Zasto?
I ja gajim slican stil igre i u Fifi i u Pesu :).

Ja igram potpuno napadacki, znaci centarsuti na sve strane, kontre, itd... Gajim napadacki fudbal :D

Svako ima svoj stil igre,ja npr. polako meljem protivnika..:D

Vladimire, 'oce biti mogucnost organizovanja online turnira u samoj igri, ne secam se da li si to pominjao? Ili makar turnira slicnih world cup-u...

Nazad
Vrh Dno