Šta je novo?

spasavanje podataka

• Začetnik teme Začetnik teme faca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
koristim getdataback for ntsc za spasavanje podataka. e sad program je uspeo da pronadje obrisane fajlove i foldere, oznaceni su tako sto su precrtani. zanima me kako mogu ceo folder da povratim odjednom da li je to moguce ili moram fajl po fajl.
Imam oko 200 gb obrisanih filmova neko mi je obrisao ceo foldrer sa 100 200 filmova.
Probao sam da povratim jedan film cisto da vidim da li radi.
nigde nema opcija povrati ili sta vec nego samo open i tako sam uspeo da povratim film.
treba da povratim sve odjednom. i da li mora 4 sata da pretrazuje hdd?

koristim getdataback for ntsc za spasavanje podataka. e sad program je uspeo da pronadje obrisane fajlove i foldere, oznaceni su tako sto su precrtani. zanima me kako mogu ceo folder da povratim odjednom da li je to moguce ili moram fajl po fajl.
Imam oko 200 gb obrisanih filmova neko mi je obrisao ceo foldrer sa 100 200 filmova.
Probao sam da povratim jedan film cisto da vidim da li radi.
nigde nema opcija povrati ili sta vec nego samo open i tako sam uspeo da povratim film.
treba da povratim sve odjednom. i da li mora 4 sata da pretrazuje hdd?

Ja dok sam koristio a bilo je to davno isto je radio po 4 sata mozda i vise sve zavisi koliko je podataka

Bas sam pre neki dan vadio podatke sa formatiranog diska od 160gb i 95% stvari sam iscupao bez problema.
Desni klik na folder/fajl koji hoces da cupas, copy->lokacija gde da sacuva i to je to.
U mom slucaju analiza diska od 160gb je trajala 30 minuta a kopiranje nesto malo manje.

Bas sam pre neki dan vadio podatke sa formatiranog diska od 160gb i 95% stvari sam iscupao bez problema.
Desni klik na folder/fajl koji hoces da cupas, copy->lokacija gde da sacuva i to je to.
U mom slucaju analiza diska od 160gb je trajala 30 minuta a kopiranje nesto malo manje.

moj hdd je od 1TB pa mu to dodje to kao kod tebe.

uspeo sam pa povratim neke filmove tj foldere. taj folder je bio oznacen tako sto je bio precrtan. e sad pojavili su se jos neki folderi oznaceni nekoim oznakama [0013AC] [001256] i tako razne oznake jedno 30 takvih foldera u koja se nalaze fimovi koji nedostaju u ovom glavnom folderu. nekiot tih filmova su oznaceni pravim imenom kad ih skinem neki rade neki ne rade ne mogu da se puste ili samo do pola, a neki su oznaceni opet nekim glupim oznaka i jos glupljim extenzijama .rez. taj film sam preimenovao u .avi i kao radi.
zanima me zasto je te filmore tamo stavio i zasto neki ne pogu da se pokrenu kada se "spasu"?
mogu li se i ti spasiti.
kako mogu sacuvatu ucitavanje programa da ne moram ponovo utra ucitavati 3 4 sata?

Nazad
Vrh Dno