Šta je novo?

Univerzalni daljinski logitech harmony 525

Mr.Anderson

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2007
Poena
301
Zanima me gde se moze kupiti navedeni daljinski i po kojoj ceni i mozda jos neke predloge drugih proizvodjaca i iskustva??

Zanima me gde se moze kupiti navedeni daljinski i po kojoj ceni i mozda jos neke predloge drugih proizvodjaca i iskustva??

Harmony 525 je pravo zadovoljstvo imati. To nije samo univerzalni daljinski, nego media centar upravljanja :)

Salu na stranu najveca prednost je ogrooooomna baza podataka koja se nalazi na internetu (preko kog se i programira), i postojanje takozvanih aktivnosti, sto drugi tzv. daljinci nemaju. Npr. ja hocu da gledam film na popcorn-u i pritisne Popcorn i on upali TV, prebaci na HDMI1, ukljuci Receiver, prebaci na DVR, ukljuci Popcorn i to sam isprogramirao tako sto me je on u meniju pitao sta hocu da koristim.

Tako moze bilo sta da se isprogramira, nema nikakvog ukucavanja kodova, prebacivanja kododa sa jednog daljinca na drugi... Meni je cak i tadiran klimu nasao na internetu. Naravno postoji mogucnost da ako bas ne nadje, da ga sam programiras kopiranjem sa jednog na drugi daljinski.

BTW ima da se kupi u Bigbang-u, i ponekad u CT.

Na pakom sajtu ne mogu da nadjem ni jedan harmony... mozda nisu stavili na sajt a imaju ga... Probacu ujutru da ih nazovem...
i kvascev sta je CT?

Da li si nasao na kraju gde ima da se kupi Harmony? Ako nema 525, pretpostavljam da je 650 noviji model?

Nazad
Vrh Dno