pozdrav,zanima me da li je ukoliko imam 4gb ram memorije da li ce 64 bitni windows biti bolji za igranje ili 32bitni?
bolji je 32 bitni u svakom pogledu![]()
evo iz tvog potpisa vidim da imas 4 gb rama,znaci nije ti palo na pamet do sada da stavis 64bitni windows jer ces tako moci koristiti svih 4 gb rama a ne 3,25?
ne brate dosta mi je i 3gb potpuno nepotrebno je 4 ,a vise problema sa 64 bitnim aplikacijama itd tako reci gluposti![]()
bolji je 32 bitni u svakom pogledu![]()
ne brate dosta mi je i 3gb potpuno nepotrebno je 4 ,a vise problema sa 64 bitnim aplikacijama itd tako reci gluposti![]()
Recimo da After Effects CS4 32bit na mojoj masini jedan video renderuje ravno 6 min, a CS5 64bit 4 i po min, malo li je ,)hoPsi is funneh again :d
ontopic: btw, koje su to toliko vidljive razlike između 32 i 64?
Recimo da After Effects CS4 32bit na mojoj masini jedan video renderuje ravno 6 min, a CS5 64bit 4 i po min, malo li je ,)
Na stranu sto bi na masini sa vise jezgara i vise RAM-a te vise dodeljene memorije po jezgru u multiprocessing opcijama razlika bila jos drasticnija
...Mada ako radis jos nesto na racunaru onda mozes da ga stavis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari