Šta je novo?

MX 518

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Kupio sam MX 518 i prikopčao na USB i u win xp sp2 kursor mi prebrzo ide pa sam smanjio u CPanelu pod Mouse, ali mi je u svakoj igri prebrz u odnosu na MX 510 koji sam do sada imao.
Zbog čega je to tako i da li treba instalirati softver koji sam sa njim dobio, jer ga ja nisam instalirao.

Ako je ukljucena, iskljuci opciju "Enhance pointer precision" u cp Mouse propreties.

Instaliraj obavezno SetPoint, u njemu možeš fino da podesiš sve kako ti odgovara

Setpoint ti ne treba, mx518 (1800 dpi verzija) ima 3 nivoa dpi (400-800-1800) bez setpointa. Po defaultu mis podesi 800dpi, a mx510 400dpi, klikni jednom na - taster i imaces 400 dpi.

Nisam instalirao softver, nego kada sam u igri kliknem jedanput tipku minus i onda radi kako treba u igri , kad izađem u Win onda kliknem jedanput tipku plus.Sad na koliko je to dpi-a nemam pojma.

2 puta pritisnes - i to je 400 dpi, ostalo je logicno, a mis se sam prvi put po prikljucivanju na komp setuje na 800 dpi (svaki pritisak na - ili + taster menja dpi u koracima 400-800-1800).

Poslednja izmena:
2 puta pritisnes - i to je 400 dpi, ostalo je logicno, a mis se sam prvi put po prikljucivanju na komp setuje na 800 dpi (svaki pritisak na - ili + taster menja dpi u koracima 400-800-1800).

Hvala prijatelju, stavio sam ga na 400 i radi odlično i u win i u igrama.

Moj miš od ispod izgleda kak je na slikci.Ispod naljepnice je jedan šaraf, a sad bih trebao skinuti valjda ove velike nogice ali ne znam ali se budu dale opet tak zaljepiti.
Hoču staviti kabel od starog MX 510, jer mi na novom mx518 kabel stalno zapinje za stol, dok je ovaj stari ne zapinje.
Ne da mi se čekati dok i ovaj novi "razvozim".

http://soulhunters-crappy-website.com/misc/MX518_03a.jpg

Nazad
Vrh Dno