Šta je novo?

DVD?

El_Barto

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2009
Poena
319
Jel postoji neki DVD tj. CD da je velicina veca od 4.7Gb, a da nije jako skup tipa 100din za jedan disk? Hocu da narezem seriju koja je velika oko 5.8Gb... svaka pomoc je dobrodosla. 🙂

Double Layer Media (DVD+R DL) ili Dual Layer Media (DVD-R DL) - 8.5GB

...i naravno, DVD rezač sa mogućnošću rezanja istih...

Poslednja izmena:
A cena?

Ja napisem da nije tipa 100 po komadu, a Kentaur mi preporuci od 170din. :d Za te sam znao.

E pa ne može "i jare i pare" 🙂

pa najpovoljnije ti resenje spakuj seriju u winrar delove ili radi split fajla u 2 dela preko HJSplit i narezi na dva obicna DVD,tako ja tradim.

Ako se ne varam ja sam koristio verbatimove DL koji su me kostali oko 80din/kom, ne secam se tacne cene.

Nego ako je serija sto mora da bude na jednom mediju, ili ako je na 2, sto bi morao da raruje/splituje?

Ako se ne varam ja sam koristio verbatimove DL koji su me kostali oko 80din/kom, ne secam se tacne cene.

Nego ako je serija sto mora da bude na jednom mediju, ili ako je na 2, sto bi morao da raruje/splituje?
Nije tacno napisao,trazi prazan disk veceg kapaziteta od obicnog dvd pa mislim da ta serija nije ko neki film (tj. 1 fajl).

Sad si me totalno zbunio 😛... pa ako NIJE jedan fajl kao sto kazes, sta ga onda sprecava da nareze na 2 DVDa?

Verbatim DVD-R DL 120 din

Nazad
Vrh Dno