Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

• Začetnik teme Začetnik teme Bane R
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
chekaj znachi po ovoj logici ja mogu igre samo da kopiram na PS3 hard u konzoli?
a jel moze da se recimo formatira hrad disk u konzoli, izvadi iz iste pa naknadno ga prikachiti kao spoljni hard disk?

znam da ps3 recimo ne vidi PC hard disk formatiran u NTFS-u samo u FAT-u 32 koji opet ima ogranichenje od 4 gigabajta po fajlu.. a shta ako neka igra ima veci fajl od 4 giga? Koliko su na primer animacije u FFXIII? Mozda su one po shta znam 5-6 giga i shta onda?

Pisalo je negde ranije da će nova verzija bekap menadžera dozvoljavati i ntfs za externi hard...

chekaj znachi po ovoj logici ja mogu igre samo da kopiram na PS3 hard u konzoli?
a jel moze da se recimo formatira hrad disk u konzoli, izvadi iz iste pa naknadno ga prikachiti kao spoljni hard disk?

znam da ps3 recimo ne vidi PC hard disk formatiran u NTFS-u samo u FAT-u 32 koji opet ima ogranichenje od 4 gigabajta po fajlu.. a shta ako neka igra ima veci fajl od 4 giga? Koliko su na primer animacije u FFXIII? Mozda su one po shta znam 5-6 giga i shta onda?

Posto bi vecina kupovala novi eksterni HDD samo zbog tih igara, mnogo je bolje jednostavno kupiti 500GB 2.5", njega staviti u PS3 i ne misliti na velichinu fajlova i gluposti, a sigurno bi i brze radio...

to je najbolje resenje ako sony ne odluci da proveri da nemas na hdd-u slucajno neki backup 🙂 pa da banuje malo

moze li mi neko napisat na pp imena i br tel nekoliko servisa u bg,da posaljem to gore da poprave laser i ako neko zna okvirnu cjenu za to. hvala puno 🙂

Ma nece bre to Sony da radi, lazu ljudi :d :d :d

Neko je pre par strana pomenuo da iza svega možda stoji Sony i stvarno ima logike.
PS2 je najprodavanija konzola svih vremena zahvaljujući piratima, PS3 je na začelju prodaje sadašnje generacije konzola baš zato što jedini nema pirate.

A možda sam samo preterano zaokupljen teorijama zavere? :d

Neko je pre par strana pomenuo da iza svega možda stoji Sony i stvarno ima logike.
PS2 je najprodavanija konzola svih vremena zahvaljujući piratima, PS3 je na začelju prodaje sadašnje generacije konzola baš zato što jedini nema pirate.

Pa ja sam to rekao.....
Ali, ako razmislis, ljudi ce da pohrle da kupuju masine koje sada donose profit.....
Ako zelis da igras MP igre, onda neces da na tu konzolu instaliras bekape...
Sto znaci, moraces da imas dve konzole ako zelis da igras pirate.... :d
A pare od PSN+ i dalje kaplju...
Inace, koliko sam citao, patchevi za igre prave gresku prilikom instaliranja na hakovane masine....
Tako da 2+2=5 (za Sony, naravno) :d

Delimo isto misljenje. PS3 se nalazi pred krajem svog zivotnog veka (realno 2013 izlazi PS4 ako ne i 2012) i ovo je prilika da se konzole prodaju u sleperima na trzistima van amerike.

Ljudi, ne bi Sony toliko para ulozio u PS3 da sprechi pirateriju, da bi je sada tek tako batalio. Isto bi im bilo da su izbacili poluzavrshenu konzolu kao Microsoft, ona bi sada bila i jeftinija i mnogo bi se bolje uklapali u celu prichu. To nije nachin na koji Sony funkcinishe, pogledajte malo njihovu istoriju. U svakom sluchaju brzo cemo znati o cemu se radi kada vidimo shta ce preduzeti shto se tiche ovoga...

I ne znam odakle ideja da je PS2 najprodavanija konzola zbog piraterije, pa sve konzole su oduvek imale pirateriju, PS2 je jednostavno imao i najvishe softvera i najbolji softver u isto vreme, konkurencija je jednostavno bila smeshna, a ekskluzivnih igara je bilo daleko vishe, i to je glavni razlog...

moze li mi neko napisat na pp imena i br tel nekoliko servisa u bg,da posaljem to gore da poprave laser i ako neko zna okvirnu cjenu za to. hvala puno 🙂
Hm, Sony ima svoj servis u Podgorici (Conto-T, chini mi se).Ne bih znao kakav im je kvalitet usluga, ali popravka/servis lasera ne bi trebalo da im je nemoguca misija.Naravno, druga je pricha ako imash nekoga da ti konzolu ponese u Beograd.

Poslednja izmena:
Posto bi vecina kupovala novi eksterni HDD samo zbog tih igara, mnogo je bolje jednostavno kupiti 500GB 2.5", njega staviti u PS3 i ne misliti na velichinu fajlova i gluposti, a sigurno bi i brze radio...

da.. ali, imao bih mesta za od 10-30 bekapa bez PSN igara koje mi sada zauzimaju oko 50 giga. nije to resenje.. bolje eksterni hard od recimo 2 terabajta, ali opet ako kojim sluchajem banuju zbog jailbreak-a ili ako ne budesh imao mogucnosti da igrash on-line, onda za**bi prichu ,)

Ma bice smor ako svako bude morao da ima igru da bi imao backup, zamisli to dogovaranje kad stigne nova igra da je svi kupe i iskopiraju, necu da uchestvujem u tome 🙂 Ako ne budu igre mogle da se skidaju sa neta, ja s obzirom da igram samo najbolje igre, bice mi jednostavnije, i nishta skuplje da kupim originale 🙂

Ma bice smor ako svako bude morao da ima igru da bi imao backup, zamisli to dogovaranje kad stigne nova igra da je svi kupe i iskopiraju, necu da uchestvujem u tome 🙂 Ako ne budu igre mogle da se skidaju sa neta, ja s obzirom da igram samo najbolje igre, bice mi jednostavnije, i nishta skuplje da kupim originale 🙂

Nigde ne pise da moras da imas bas tu originalnu igru da bi je igrao sa bekapa...
Moras da imas jednu original igru....

Hm, Sony ima svoj servis u Podgorici (Conto-T, chini mi se).Ne bih znao kakav im je kvalitet usluga, ali popravka/servis lasera ne bi trebalo da im je nemoguca misija.Naravno, druga je pricha ako imash nekoga da ti konzolu ponese u Beograd.

nije problem, brat ce ponjet ps3 u bg, ako znas neki servis posalji podatke na pp...hvala

Nigde ne pise da moras da imas bas tu originalnu igru da bi je igrao sa bekapa...
Moras da imas jednu original igru....

a shta ako svaka igra ima svoj interni serijski broj, pa SONY recimo detektuje preko neta da ima 10 igara sa istim serijskim brojem koje se vrte na networku?

vec sad vidim kako ce sprechiti.. tj. svaku kopiju igre ce zakljuchati na odredjenu konzolu tako da nece biti vishe ni razmene novih igara

Poslednja izmena:
Pa ubacivali su vec jednu a pokretali skroz drugu igru sa backupa, mislim na ovaj predzadnji video.

znam sta su radili nego se ja pitam da li uopste treba da bude ubacena bilo koja original igra u conzolu posto u svim videos bude ubacena , ne znam da li je ubacio zato sto mora da bude bilo koja unutra ili samo da bi pokazao da je unutra jedna igra a moze da igra drugu

a shta ako svaka igra ima svoj interni serijski broj, pa SONY recimo detektuje preko neta da ima 10 igara sa istim serijskim brojem koje se vrte na networku?

Sta mislis:

ninja-12.jpg

Pa ne, napravicesh backup MGS4 od KZ2 :d

Nije bitno shto morash da imash original u drajvu, svi mi imamo bar jedan original, problem je naci sve nove igre koje se pojave da bi ih samo iskopirao 🙂

http://translate.google.com/transla...ps-jailbreak_1473364&sl=es&tl=en&hl=&ie=UTF-8 neki spasnki sajt ima zanimljivoh infoa i tu pise ono sto sam i ja mislio,back up koji se napravi na nekoj konzoli moze da radi na bilo kojoj samo da je moguce pokrenut backup manager,posto je i logicno da skines backup folder od neke igrice i da to pokrenes,a koliko sam ukapirao ovaj stick ubacuje konzolu u neki debug mode tako da konzola ne provjerava dal je disk original...u svakom slucaju iscekujem naredne dane da cujem novosti

ne znam sta ti mozes da napravis od kz2, ali (trenutno) bekap ne mozes da skines i samo nasnimis, vec moras sam da ga pravis, i to ti treba orginal (ne moze narezani blurej)

E nismo znali :d

A inache, josh niko nije rekao da li HDD backupovan na jednoj konzoli radi na nekoj druguoj 🙂

edit: Eto i potvrde gore, shto znachi da se ovo isplati uzeti chak i za tih 150$, skidash igre sa neta, a kupujesh samo ono shto hocesh MP...

Poslednja izmena:
Kupite Xbox i ne smarajte sa tim PS3 hackom od koga verovatno nece biti nista.

Nazad
Vrh Dno