Šta je novo?

F.E.A.R. 3

Ajde pliz neka neko nadje temu za F.E.A.R 3, odnosno F.3.A.R....izaso novi trejler. :)

Shit gluma i "real-time" produkcija i vec vidjeno, ali i dalje dobro napucavanje. :)

edit: @BenRektum
Medzik! :D Hvala!

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6VEForNYfow&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6VEForNYfow&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Chupavi se krece potpuno isto ko i Snake Plissken u Bekstvu iz NY-a, nekako opushteno i kad je u frci...super su pogodili animaciju pri kretanju glavnog lika

Mozda im je Kurt i sluzio za motion capture ;)

bolje bi mu bilo da ne bude bullshit kao 2-ka! Zivo ******,cela igra ko 1 nivo. Bolje cekati 2 god nego na pola novi-stari deo a njesra,dosadi za pola sata...

Prvi deo je extra, jedva sam cekao drugi i mozda me i bas zato razocarao, jer sam mnogo vise ocekivao. NE KAZEM DA JE LOS,OCAJ I SL., vec da je to sve skarabudzeno nekako na brzinu...A to da mi lici sve na 1 nivo - pa 3 sata se motas po istoj zgradi i istom razrusenom gradu, pa onda do kraja po laboratorij-fabrici, sta god... totalno postaje jednolicno okruzenje...i onda kao pola minuta se pojavi devoujcurak pa opet isto...Grafiku su nabudzili kako tako, al je PRICA igre losa, ako uopste i postoji...

Poslednja izmena:
Prvi deo je extra, jedva sam cekao drugi i mozda me i bas zato razocarao, jer sam mnogo vise ocekivao. NE KAZEM DA JE LOS,OCAJ I SL., vec da je to sve skarabudzeno nekako na brzinu...A to da mi lici sve na 1 nivo - pa 3 sata se motas po istoj zgradi i istom razrusenom gradu, pa onda do kraja po laboratorij-fabrici, sta god... totalno postaje jednolicno okruzenje...i onda kao pola minuta se pojavi devoujcurak pa opet isto...Grafiku su nabudzili kako tako, al je PRICA igre losa, ako uopste i postoji...

Drugi deo je ekstra, i sto je najbolje engine je jedan od lepsih a najoptimizovanijih...

JA uopste nisam imao utisak da je sve skarabudzeno...

To za okruzenje se mze reci i za 1 deo...

Prica postoji i sasvim je ok.... Po meni je 2 deo dosta dobart nastavak, ne kao prvi ali dobra igra i odigrao sam je viuse puta isto kao i prvi.

U drugom delu me je najvise razocarao trenutak kada te alma napada a ja treba ko blesav da klikcem po misu, totalno omasena percepcija interakcije sa almom, i naravno to je ubaceno zbog .ebenih konzola.To je po meni najveca mana u celoj igri, jednostavno nije u duhu njenog pojavljivanja i u prvom delu i u ekspanzijama.

Prvi deo za današnje pojmove izgleda jako zastarelo. Drugi se da svariti. Nadam se da će treći biti bolji od prethodnika pošto meni FEAR nikada nije bio nešto strašan a dizajn nivoa je živi smor. Jedino je napucavanje dobro dok je kretanje takođe zastarelo (posle Bad Company 2 imaš osećaj kao da igraš Quake 2 a ne igru iz 2004.).

ja se nadam da ce multi biti dobar, sa slicnom brzinom kretanja i lean-om kao u "kecu" :)
who cares about singleplayer :D

da su ove filmske scene iz trejlera brutalnije, kao recimo one iz originalnog resident-a, tacnije biohazard-a, igra bi puno vise obecavala :d

Novi trailer
[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ntidiQURTDQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ntidiQURTDQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

erm....jel sam mozda slep ili ovo ne lici na horror niti ista blizu toga?!

Tsko je suditi na osnovu ovih isprekidanih scena....

какви су ово лефт4деад зомбији?! где је алма? шта су бре они мутанти?! јел ја гледам трејлер за феар или нови резидент? ужас.

koje smaranje ovaj trejler...i sta kukate za Almom, ne treba mi uopste anemicna klinka prestao sam da je se plasim prosle godine :d, treba mi da ovi protivnici imaju malo mozga (AI). AI je i proslavio fear a skenjavaju ga pocevsi od drugog dela...

Zakleo bih se da sam onog zombija koji siri usta video u STALKER-u. Napucavanje deluje jako jako smesno.... i mnogo lici na L4D.

Ovo je meni velika NULA u odnsu na prvi deo !!!

Pa ni drugi deo nije mogao da prismrdi prvom delu, tako da sam delimično ovako nešto i očekivao

Ja cu sigurno odigrati tricu. Po meni ovaj zadnji trejler uopste nije tolko ocajan kolko ga vi plujete. Meni je ok

Nije kao prvi deo, ali sta je tu je, ja cu ga odigrati ipak.

Ni meni se ne sviđa sve ovo ali ću ipak odigrati. Verujem da će i ovi što pljuju isto među prvima odigrati.

Vrh Dno