Šta je novo?

HTC TOUCH DIAMOND

saleblade

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
309
kako da podesim da mogu da saljem sms,mogu da primam sms mogu da zovem mogu da me zovu ali da posaljem nema sanse,a ubacivoa sam od druga karticu normalno salje

nasao sam resenje pa ako nekom bude zatrebalo neka se javi:cigar:

Možda bi lepo bilo da napišeš na forumu šta je rešenje tog problema, ako je uopšte i bilo problema.

Možda bi lepo bilo da napišeš na forumu šta je rešenje tog problema, ako je uopšte i bilo problema.

problem je u wm nije do telefona puno ljudi po raznim stranim forumima se zalilo na taj problem zakacicu sliku pa pogledajte koje je resenje i kako da se odradi

kakva je to teska crna beda cele te koncepcije, kada se jedna tako 'napredna' stvar kao sto je slanje sms-a mora jurcati resenje po netu ...

kakva je to teska crna beda cele te koncepcije, kada se jedna tako 'napredna' stvar kao sto je slanje sms-a mora jurcati resenje po netu ...

pa *** vidis da imaju i oni propuste i to velike a i ne resavaju nista ja sam 3 dana i nocu jurio resenje za ovo i malo falilo da prodam fon:wall:

pa nemoguce da nikome ne radi slanje sms-a sa tog telefona .. ili je to nesto sto dolazi kao special feature uz odredjeni rom ... :)

Nazad
Vrh Dno