Jedino sto sam uspeo da pronadjem je Revoltec-ov crni kabl ali ne znam kako izgleda uzivo a i cini mi se da nema onu stipaljkicu kao sto ih imaju zuti kablovi ( sto idu iz GB ploce )Kupi nove crne. Šta god uradio neće biti dobro, a biće skuplje.
To mi je prvo palo na pamet ali zar auto lak nije krt?Auto lak u spreju.
A da ga samo "sleevuješ" i tako ubiješ dve muve jednim udarcem 😀Hteo bih postojece zute sata kablove da ofarbam u crno pa me zanima koja je najbolja/najjeftinija varijanta da se to uradi tj kakvom bojom da se ofarbaju?
Ofarba ga markerom i onda svaki put kada ga pipne, tebe će da spominje 😀.
Osim crnog Revolteca, moze li se jos nesto naci u Bg?batali sve to i kupi crni sata kabl
Osim crnog Revolteca, moze li se jos nesto naci u Bg?
I ja bih kupio crni za lock mehanizmom ali ne videh kod nas. Takodje imam narandzaste sa lock mehaniznom, i razmisljam kako da postanu crni. Verovatno cu ih sleevovati.🙂
A taj lock mehanizam je bitan zbog?!
GB daje uglavnom zute kablove.
Resio sam problem crnih sata kablova. Dosao sam u posed crnog markera firme Faber Castell koji kosta 80-ak dinara ( ne znam tacno, zena ga je kupila pitaj boga kada ) pronasao neki stari crveni sata kabl i krenuo da ga farbam i dobio sjajan rezultat.
Vrlo lako se farba, boja je jako dobra i hvata se iz prve, ne providi se i daje glossy efekat.
Boja ne ostaje po prstima osim ako kabl malo jece ne provucete kroz prste ali nista strasno, vrlo malo ostane a na kablu se ne vidi da je boja skidana. Doduse, verovatno i toplota utice na boju te cu videti kako se ponasa na normalnoj temperaturi. Nakon maltretiranja samog kabla, boja nigde nije prsla ili se ostetila.
Suma sumarum - za 80ak dinara eto crnog kabla/kablova.
Desavalo mi se cesto da upalim komp i ne vidi disk, kabl se malo pomerio.:S:A taj lock mehanizam je bitan zbog?! Cimajte nekog ko je imao Bad Axe 1 i 2 plocu, uz njih su isli crni sa tim lockom :wave:
Ovo sam planirao da odradim, samo da uzmem termobuzir. 🙂A da probate sa crnim termo bužirom. Ubacite SATA kabel u bužir i upaljačem prođite preko bužira i on će se skupiti oko kabla. Ja sam tako sredio jedan 12 cm ventilator.
A jel ima neko ideju za farbanje obicnog, strujnog, kabla? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari