Šta je novo?

IT i zdravstveni problemi

Nisi se setio, bio si više od polu? :)

Vlada? Moj školski :)

u al me namuchi, radim nku gradjevinu zadnjih dana, ne mogu da stignem ni da se posvadjam sa ljudima poshteno, na netu ... :d

elem, nasho sam je preko sajta, u pitanju je partnerski program, shto znachi da ga forma uvozi, gotovog, a evo dotichne stolice:

konferencijska-stolica-mg-10118h.jpg

al nema, dok ne uvalish svoje kosti u nju, nisi sves'an kolko je dobra

Sve je nesto zagledam i poznata mi odnekle (setio sam se po onoj crnoj plastici na krakovima, iznad tockica, ne srece se cesto) :D.
Svidela mi se jos tamo kada sam je video (u onoj temi), i mislio sam da je barem 200e (alumijiumski rukodrzaci, pa jos ima oblogu i dupli vez), sad se nesto razmisljam da kupim ali ne daje mi se ni 9000, ali vidi se cak i na slikama da je poklanjaju za te pare ,).. nego jedino su me tockici neprijatno isnenadili. Koliko su kvalitetni i od cega su (to jedino ne mogu da vidim)?

Sve je nesto zagledam i poznata mi odnekle (setio sam se po onoj crnoj plastici na krakovima, iznad tockica, ne srece se cesto) :D.
Svidela mi se jos tamo kada sam je video (u onoj temi), i mislio sam da je barem 200e (alumijiumski rukodrzaci, pa jos ima oblogu i dupli vez), sad se nesto razmisljam da kupim ali ne daje mi se ni 9000, ali vidi se cak i na slikama da je poklanjaju za te pare ,).. nego jedino su me tockici neprijatno isnenadili. Koliko su kvalitetni i od cega su (to jedino ne mogu da vidim)?

tockici su od plastike, a ako te bash zanima koja je plastika u pitanju, igoritza onako ovlash da odvali da je u pitanju polikarbonat.

elem - to je najcvrsci polimer plastike, koji nema dodati fiberglass, a zakljuchio sam da je ta plastika, tako shto sam zaseko trunchicu skalperom, upalio upaljachem, i uporedio. (ranije sam se mantao sa tipovima plastike kad sam pokushavo da izmislim i napravim maske za skuter)

moguce je dodushe, da greshim, jer se u to ne razumem bash najbolje, plastik danas ima nebrojeno mnogo vrsta. u svakom sluchaju, ako ti je za poredjenje - tochak je otprilike cvrstine kolko i plastichne vodovodne cevi, ako sam ja u pravu.

^ :D

Bas je "u fullu". Da moram neandertalcu da objasnim kako kancelarijska fotelja izgleda, opisao bih mu bas ovu :).

Hvala, videcu sta cu, sad je na sajtu 10.5k a ne 9, a ne daje mi se toliko sada. Imam jedno drugo mesto u vidu gde sam skoro siguran da je mnogo mnogo jeftinije ali cu podeliti sa ostalima kada odem i ispitam situaciju (keva mi rekla a ne bi joj bilo prvi put da prica nesto sto nema veze sa zivotom :p).

CSI: Igoritza :D

u al me namuchi, radim nku gradjevinu zadnjih dana, ne mogu da stignem ni da se posvadjam sa ljudima poshteno, na netu ... :d

elem, nasho sam je preko sajta, u pitanju je partnerski program, shto znachi da ga forma uvozi, gotovog, a evo dotichne stolice:

15 godina aktivno "buljim" u ekrane, a kada je posao u pitanju...recimo da nema punih osam godina. Ova (iliti ovakva) fotelja me je spasila. Imam krivu kicmu od malih nogu, tako da ne bi ovoga...

Jedino sto je nastradalo - nastradao je vid. '99 sam poceo da nosim optiku, a "rezolucija" :d progresivno raste....

^
Kicma mi je bila kriva, pa sam je ispravio na plivanju kad sam bio mladji, pa sam je ponovo iskrivio.

Udebljao sam se kad sam prestao da idem na plivanje i bavim normalnim decijim aktivnostima, ali sam posle krenuo da vezbam kod kuce itd. i to je sad okej, ali sad ne idem na plivanje dovoljno cesto da ponistim efekte sedenja pred kompom, pa mi je kicma i dalje krivudava.

Saka leve ruke me boli kada dugo igram Half-Life ili ili neku slicnu brzu igru i nekad me boli ruka ispod desne sake, tamo gde je oslonjena na sto.

Koristio sam podlogu sa gelom jedno vreme, pa se raspala, treba da uzmem novu. Pomagala je, mada u zadnje vreme me nista ne boli, pa nikako da se nateram da odem po novu.

Sine, prodaj komp i idi druzi se sa ljudima.

Fotelja je dobra, ali moja zamerka je sto nema posebno vesanje za naslon, vec ga drze nasloni za ruke. Aluminijum je daleko cvrsci od plastike ali kada sa svojih 150+ kilograma krenem da se ljuljam (a to radim non-stop) pitanje je da li ce izdrzati.

Jaca i isto tako kvalitetna fotelja ima da se kupi u Metrou u kombinaciji koza/drvo/hrom ima da se kupi u Metrou za oko 10000 RSD, jedina zamerka je sto je koza neke bez boje i strasno lako se prlja.

Nazad
Vrh Dno