Šta je novo?

Moje skrivanje kablova - iliti unutrasnjost vaseg kucista

Jes da je mutna slika ali thats damn good. :)

i nabavi neki stalak za fotoaparat (iso 100) i uradi resize slike na recimo 800x600

i neka ti izvor svetlosti bude iza fotoaparata :) jos bolje da ga izneses napolje kada je oblacno

... i po moguchstvu uhvati neki grom iza kuchista da doprinese atmosferi :p

Evo mog Hafa 922.... Nije nesto ali radi poso.. :)

Prilozi

• Image008.jpg
    Image008.jpg
    103.2 KB · Pregleda: 141
evo i moje makine,posle dodavanja corsair tx650w :)
mygamingrig.jpg

@Flamingos
Sta je tu skriveno;)? Nekako mi jako mali taj Xaser unutra, jedva stala 9600gt

ma nije nista skriveno tek danas namesteno napajanje,pokusavam da sagledam iz svih uglova kako jos mogu da ga sredim..pa onako nije bas mali,jedino sto sma mnogo blizu slikao da ispada da je tako mali,ima prostora 9600gt,nego tako ispalo na slici..ipak to nije onaj serverski xaser vi ovo je medium tower verzija.:wave:

ma nije nista skriveno tek danas namesteno napajanje,pokusavam da sagledam iz svih uglova kako jos mogu da ga sredim..pa onako nije bas mali,jedino sto sma mnogo blizu slikao da ispada da je tako mali,ima prostora 9600gt,nego tako ispalo na slici..ipak to nije onaj serverski xaser vi ovo je medium tower verzija.:wave:

Sad videh da imas ATA optiku, menjaj to druze, ruzni su ti kablovi.:)

planiram,planiram,samo sto ce realizacija toga malo morati da ceka zbog finansija..sem toga ko da je bitna lepota vazna je funkcionalnost

Pa lepse i funkcionise... :d

u ovom tredu je mnogo vazan vizuelni dozivljaj :)

Nisu slike nekog extra kvaliteta..ali da i ja okacim nesto u ovoj temi:wave:

Prilozi

• IMAG0017.jpg
    IMAG0017.jpg
    361 KB · Pregleda: 228
  • IMAG0010.jpg
    IMAG0010.jpg
    309.5 KB · Pregleda: 159
Ateluv aj baci koju sliku bez blica, izgledace duplo bolje :)

Ateluv kolko si keve ti platio to kuciste,jer kolko vidim ja u mog hafa 922 ne mogu bas da sredim kable da izgleda lepo,****m ti 14 hiljada dinara bacenih za dzabe...

Ateluv kolko si keve ti platio to kuciste,jer kolko vidim ja u mog hafa 922 ne mogu bas da sredim kable da izgleda lepo,****m ti 14 hiljada dinara bacenih za dzabe...

Bez namere da vredjam bilo koga, ali u ovoj temi je vise puta pokazano da nije btno kuciste, vec koliko neko ima volje da se maltretira i cima, a bogami i vestina ima uticaja.:)

Platio sam pre 4god...30e sa napajnjem :D

Aj slikacu opet po dnevnom svetlu...al ne obecavam dobro slike posto sam izgleda retard za fotografiju:wave:

stavi nesto belo kao pozadina, stavi kuciste tako da ti recimo prozor od sobe bude naspram kucista, slikaj sa low iso (recimo 100) tako da aparat bude izmedju kucista i prozora, namesti aparat na neku kutiju (ako nemas tripod) nemoj slikati iz ruke i podesi neki tajmer recimo na 10sec da se aparat stabilizuje

Evo sa novim hladjenjem i slevovanim sata power kablovima sada izgleda sve ovako. Ostalo mi jos da slevujem usb kablove i narandzaste sata. ako nekom treba ostao mi jedan sata power konektor kao ovi sa slike (mozda nabavim jos) i 6 moleks konektora neka mi pusti pm

Prilozi

• P8010003.JPG
    P8010003.JPG
    390 KB · Pregleda: 173
  • P8020007.jpg
    P8020007.jpg
    403.4 KB · Pregleda: 224
  • P7260015.jpg
    P7260015.jpg
    278.9 KB · Pregleda: 127
  • P8020011.JPG
    P8020011.JPG
    316 KB · Pregleda: 102
Evo sa novim hladjenjem i slevovanim sata power kablovima sada izgleda sve ovako. Ostalo mi jos da slevujem usb kablove i narandzaste sata. ako nekom treba ostao mi jedan sata power konektor kao ovi sa slike (mozda nabavim jos) i 6 moleks konektora neka mi pusti pm

Bravo covek, lepo i uredno.

za ovako nesto svaka cast..

Cime si sleeve-ovao?:)

Jedina zamerka, zuti SATA cables, ili i njih sleeve ili zameni za black.:)

Nazad
Vrh Dno