Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
snap20100802_1238168p4p.png

samo taj font na satu :) nekako decije :)

A i na vremenskoj prognozi (text) bi trebalo da bude neki beli stroke recimo, čisto da se izdvaja od pozadine. :)

hehe onaj gore na satu izgleda uzivo mnogo bolje nego na slici, menjam ja to svakog dana tako da ako je danas decije sutra ce biti bapski :p heheh, a sto se tice fonta za prognozu ne moze da se izmeni probao sam

poisonous desire :)

8-bit revival, a? :) Trebalo je i indikatore za vremensku prognozu da uradiš u tom fazonu. :)

I ja sam razmišljao o tome ali to već nema napravljeno, a ja ne znam da napravim. Widget je pure music widget, pa onda u onoj listi skinova poslednji skin.

Poslednja izmena:
palm3.png
palm1.png
palm2.png

Da malo razbijemo monotoniju :) Nije fazon da samo Android i iPhone screenshotovi budu ovde :)

Skroz fino izgleda taj WebOS. :) Kakva je softverska podrška za njega i kako si generalno zadovoljan?

magic.png

Male izmene

inspired by illidan :wave:

Čije je čedo WebOS? HP? Fino izgleda.

Skroz fino izgleda taj WebOS. :) Kakva je softverska podrška za njega i kako si generalno zadovoljan?

WebOS nije HP (ok sada jeste) vec Palm :)
Inace shotovi su sa Palm Pre uredjaja.

WebOS je sjajan! Predivno dizajniran, jednostavan, pun super fora sa podrskom za gestures. Kada bi Palm Pre bio samo malo brzi, radio bi apsolutno sjajno. Softvera ima poprilicno, ne kao za iPhone ili Android ali dovoljno za sve sto je neophodno.

koji je to set ikonica DuleC? I ja sam mnogo iskopirao ilidana :)eyebrows:), još da nađem fine ikonice pa da bacim sshot.

samo modujte :) drago mi je da inspirisem :)

hvala telep :) evo prvi sshot jeeej

kqjgx.png

Ne stigoh da odgovorim na vreme.
Ponoćni mod :). Lepo, samo ti ta ikonica u dock-u malo odudara.

evo kako je danas, a veceras menjam neke stvari pa ce opet shot...

snap20100811_1647147wol.png

snap20100811_210127.png
snap20100811_210122.png
snap20100811_210130.png

Back to Android :)

koje su to ikonice?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno