Joj,zahvaljujem ti od sveg srca,samo mi jos odgovori koliko slika moze da se izradi sa tim kertridzem da li 36 koliko je u paketu ili vise?Najveci pozdrav i jos jednom veliko hvala🙂Štampač pravi sasvim pristojne fotografije, ali ne očekuj čuda.
Kertridži i papir se kupuju u paketu i 36 komada košta do 1500 dinara. Ponavljam DO toliko, sigurno jeftinije. Kertridž je zapravo rolna sa bojama i svaka fotka se štampa iz 4 prolaza (3 za boje i jedna za zaštitu). Ja sam prvu fotku štampao (na modelu 510) pre ~4 godine i još uvek je OK. Nekoliko komada starih 2-3 godine je svakog dana izloženo dnevnom svetlu (nisu u albumu) i nisu izbledele i sl. Dok su fotke koje sam štampa na HP 940C i na HP 5150, na foto papiru, izbledele i u albumima.
Nema refila, skuplje je od fotografske radnje, osetljivije je na spoljne uticaje, ali je neprocenjivo što možeš da uradiš fotku sada za odmah i što možeš da odradiš fotgrafiju koju ne bi nosio u fotografsku radnju.
Update: oznake papira su KP-36IP i za veće pakovanje KP-108IP.
Kertridž je rolna folije u različitim bojama. Ne mogu sada da tražim fotografije rastavljenog kertridža, ali nije ni bitno, kada kupiš paket 36IP, imaš 36 papira i kertridž za 36 fotografija. Ni manje-ni više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari