Šta je novo?

Panasonic TZ4

psycho84

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2007
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Thermalright Assain King 90
Matična ploča
MSI B550M Pro-VDH Wifi
RAM
2x16GB 3000MHz G.Skill Aegis
GPU
RX6800 16GB Powercolor Reaper
Storage
WD SN550 1TB + Toshiba Canvio Basics external 3TB
Zvuk
Integrated + EIDA 9038D
PSU
Seasonic SGX 500W SFX-L
Kućište
SKTC HX Box 100
Monitor
Lenovo ThinkVision T24v 24"
Miš & tastatura
Drevo Gramr full RGB 75% mechanical Gateron Brown, Logitech Triathlon + MS IMO 1.1a
Ostale periferije
HifiMan Sundara CB
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Da li ovaj aparat vrijedi ovoliko para koliko pise na sajtu Tehnomarketa (ili mozda ima i za manje jos negdje?):

http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09038212

Je li kvalitet fotografija OK s njim ili mozda traziti nesto drugo??Razmisljam da uzmem
digitalac do 150 eura ali po mogucnosti sa optickom stabilizacijom slike. Ovaj je skoro
po toj cijeni, pa ako ga neko vec ima neka napise stogod o njemu...A mogao bi i driver
kao foto-strucnjak da da koju misao :)

Hvala svima na pomoci...

Ja mislim da ovaj aparat vise ne postoji, star je sigurno 4-5 godina. Trenutno je aktuelan model TZ10. Cini se da im sajt odavno nije update-ovan.

Negdje procitah da je iz 2008. godine, da li neki review na netu ili tako nesto...Mozda imaju neke
zaostale zalihe...Elem otici cu licno do Tehnomarketa u NS da ih pitam za to...U slucaju da ga ima,
vrijedi li tih para i je li ok (imati u obziru da sam do sad imao HP digitalac, sad hocu nesto malo bolje),
a u slucaju da nema koji je najbolji izbor tu negdje do 15000??

Hvala leksa na odgovoru :)

senzor je isti , obrada je drugacija, no nebitno....

Driver jel mozes da das savjet koji Canon i gdje jer ja gdje god pogledam u tom rangu mogu da se
uzmu samo ovi A4xx serije koji mi nesto ne izgledaju kao neki savrsen izbor...A pod "gdje" svrstavam
samo firme iz NS i BG... :) I da li se moze u toj oblasti cijena iskopati nesto sa Optickom stabilizacijom :)
Inace hvala vam svima na odgovorima...

Poslednja izmena:
Prve dobre kamere iz TZ serije su bile TZ6(ZS1) i TZ7(ZS3) (i poslednje za sada, TZ10 pravi losije slike). Pre toga TZ4 i 5 su bile popularne, ali zato sto su bile prve ultrazoom kompaktne (dzepne) kamere. To je sve. Mislim da ne vrede para.

Hm, da li ovaj vrijedi ovih para:
Samsung PL65

Par komentara na itsvet.com i ljudi ga nahvalise...Nekako mi je ovaj Tehnomarket najsigurniji za kupovinu jer jedini oni daju kvalitetne garancije od godinu i po ili dvije godine sto je ipak znacajno...

Dobro, nemojte se sad pobiti oko velicine senzora i tako toga, nisam htio da izazovem krvoprolice :D
Aj ovako, da mozda malo olaksam, moze li mi ko predloziti neki digitalac odavde:
Tehnomarket

Da je ok i ima opticku stabilizaciju (ok zum i wide angle pozeljni, ali ne i neophodni :D). Ili ako mozda
ko ima predlog za neku drugu prodavnicu iz NS ili BG da ima solidnu garanciju :)

Tehnomarket je consumer prodavnica, tu mozesh da ocekujesh samo najjeftinije i najgore i bilo shta da kupish, necesh se usreciti :) Fotoaparati se kupuju u foto radnji...

Tehnomarket je consumer prodavnica, tu mozesh da ocekujesh samo najjeftinije i najgore i bilo shta da kupish, necesh se usreciti :) Fotoaparati se kupuju u foto radnji...

Hehehehe...Pa to ja i jesam prakticno, ne planiram se ja baviti bas profesionalnom
fotografijom...Samo hocu da imam malcice veci kvalitet nego oni "'ajmo akcija 7000 din"
fotoaparati, ako je to ikako moguce... :) Aj mi onda daj par linkova foto radnji iz NS ili
BG pa da malo pregledam ako znas, jer se ubih trazeci sajtove na kojima bi mogao
iskopati jos koji model i slabo sta sam nasao...

Profesionalno ne mozesh da se bavish ni za 10x vishe para, tako da sigurno niko nije pomislio da to zelish :)

Imash za oko 150e Ixus 95 IS, mali, pravi super fotke, i ima IS. Jedino shto cesh morati da dash josh neshto para za karticu i neku torbicu...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno