Šta je novo?

Gran Turismo 5

Ali bices ovekovecen u Kuriru :d :d :d

hahaha. Vrlo utesno ;)

Ma dajte bre ljudi nema od tog kartinga nista. Znate onu cuvenu , kada srbi hoce da se organizuju.. :p I Turci se smorili posle 500 godina.

Izgleda da je vecinu povukla ova poslednja epizoda Top geara pa svi misle da su Sene :p
Ima vremena ljudi , blizi se Novembar. :)

Smorili ste temu, mocni vozaci Srbije :). Ipak je ovo konzolni podforum na pc hardver forumu, tema o Gran Turismo 5 igrici.

Cool je sto poznajete temu, ali ovde ipak pricamo o igri, a ne o poznavanju automobilizma itd. Presiroko idete da bi iko koga zanima IGRA zeleo da udje u temu. Cini mi se da i onaj ko prati tu tematiku, svakako ne zeli to da radi ovde.

Mala primedba, a sad nastavite da cepate :)

Poslednja izmena:
Smorili ste temu, mocni vozaci Srbije :). Ipak je ovo konzolni podforum na pc hardver forumu, tema o Gran Turismo 5 igrici.

Cool je sto poznajete temu, ali ovde ipak pricamo o igri, a ne o poznavanju automobilizma itd. Presiroko idete da bi iko koga zanima IGRA zeleo da udje u temu. Cini mi se da i onaj ko prati tu tematiku, svakako ne zeli to da radi ovde.

Mala primedba, a sad nastavite da cepate :)

Totalno nepotreban komentar :) nemo' se ljutis.

Sta, sad nije jasno ni da sam ironicno napisao igrica ? :)

Zezam se ja malo, mozda je i nepotreban komentar, ali jeste preterali . Fali nam malo "prizemnijeg" pogleda na sve ovo, oterali ste sve neautomobiliste iz teme. Ipak je ovo pravi mainstream proizvod, nije bas da je samo za F1 vozace, ocemo i mi ostali da igramo Grand Turismo :)

Poslednja izmena:
oterali ste sve neautomobiliste iz teme.

Pa ovakva igra je valjda samo za automobiliste :) odnosno za ljude koje interesuju takve stvari :) barem bi trebalo da je tako.. ali slazem se da nema potrebe za pricom o kartinzima i muscle car-ovima, kad su se ovi japanci stisli za bilo kakve informacije o igri pa i nema o mnogo cemu da se prica :)

Pa ovakva igra je valjda samo za automobiliste :) odnosno za ljude koje interesuju takve stvari :) barem bi trebalo da je tako.. ali slazem se da nema potrebe za pricom o kartinzima i muscle car-ovima, kad su se ovi japanci stisli za bilo kakve informacije o igri pa i nema o mnogo cemu da se prica :)

U pravu si, ali zamisli da u Battlefield temu dodje neki vojni ekspert i iskenja se po svima :). Ali ok, zaboravite da sam rek'o i nastavite s hardkor-om :D

Poslednja izmena:
Ma ne, u pravu si ti skroz, i mene to nervira kad se krene takva prica i nema nikakve potrebe za tim :) Samo kazem da takve teme valjda ne bi trebalo bas toliko da smaraju ljubitelje ovakve igre.. :)

Sve novo sto cujemo od PD , ili skoro sve, se ovde prokomentarise i prodiskutuje. E sad, sto neke diskusije potraju i budu argumentovane , stvarno se stekne utisak da se debelo offtopicuje.

Ali cinjenica je da ova igra nije Need for Shit , i da ne izlazi svake godine a i same informacije o igri nsam serviraju na kasicici pa stoga i masta mora da radi svasta. :p

Volis automobile = volis da bude sto realnija simulacija = volis GT. Zasto bi ikoga ovde smarale price o kolima?
Drugo, ova igra nece imati misije tipa NFS tako da ce je igrati iskljucivo ljudi koji zele da se trkaju. Pogotovo ovde na forumu retko ko ce kupiti Gt5 a da nije ljubitelj automobilizma. Stoga ... wtf, bre?! :)

Zasto bi ikoga ovde smarale price o kolima?

zato sto se ova tema zove Gran Turismo 5, a ne Opsta tema o automobilizmu ;)

sta sad, trebam ja da kazem svaki put kad vidim SLS (a video sam ga par puta :)) da se javim ovde da sam ga video, kako izlgeda, kako se cuje i tako to, samo zato sto se pojavljuje u gt5?

Pogotovo ovde na forumu retko ko ce kupiti Gt5 a da nije ljubitelj automobilizma. Stoga ... wtf, bre?! :)

netacno. dosta ljudi ce igrati gt, a daleko od toga da su ljubitelji automobilizma.. inace, pod ljubiteljima automoblizma ne podrazumevam ljude koji gledaju top gear i/ili imaju vejrona na desktopu :)

Pa dobro , neka se i oni ukljuce u diskusiju. :)

I to sad za SLS je cisto preterivanje , jer zvuk u simulacijama jeste bitan , po meni odmah nakon fizike i zasto ga neko ne bi uporedio sa real life zvukom. Treba svi da cutimo ko zaliveni i gutamo sve stoserviraju?

Neka fala bato, za takve stvari imamo vladu :p a tema sluzi za diskusije i raspravu. Pa uostalom pogledaj forume vece od bencha. Na nekim se toliko ide da uporedjuju difuzor sa onog sc430 lexusa i pricaju o njegovim perfomansama odnosno porede ga sa eventualno boljim resenjima :p

One koje toliko ne zanima sta se postuje na ovoj temi sada mogu da znaju sve sto ih zanima a sto je do nedavno bilo nejasno , i na samom GT5 sajtu. :p

zato sto se ova tema zove Gran Turismo 5, a ne Opsta tema o automobilizmu ;)

sta sad, trebam ja da kazem svaki put kad vidim SLS (a video sam ga par puta :)) da se javim ovde da sam ga video, kako izlgeda, kako se cuje i tako to, samo zato sto se pojavljuje u gt5?

Da, sto da ne? Ali tek kad izadje final pa ga probas i onda uporedis utiske. Sta je tu problem?

netacno. dosta ljudi ce igrati gt, a daleko od toga da su ljubitelji automobilizma.. inace, pod ljubiteljima automoblizma ne podrazumevam ljude koji gledaju top gear i/ili imaju vejrona na desktopu :)

Ja bih smeo da se kladim u pare da gt5 nece kupiti fanovi NFS i slicnih igara.

ja bih smeo da se kladim da se fanovi nfs-a loze na top gear i imaju vejrona na desktopu :D

Top Gear gledaju ljubitelji dobrog humora, automobila, odlicne kamere, fotografije i rezije.. :) Nemojte mi te drajverove generalizacije :)

Da je tako GT se ne bi tako dobro prodavao.

Na zalost ili na srecu, tako je... Jako je mali broj nekih pravih entuzijasta medju tom publikom, ali verujem da ce se to poprilicno promeniti sa ovom, do sada naj ozbiljnijom verzijom..

Poslednja izmena:
Na zalost ili na srecu, tako je... Jako je mali broj nekih pravih entuzijasta medju tom publikom, ali verujem da ce se to poprilicno promeniti sa ovom, do sada naj ozbiljnijom verzijom..

Meni je drago sto je tako, jer da nije, bio bi u rangu pc simulacija ;).

Meni je drago sto je tako, jer da nije, bio bi u rangu pc simulacija ;).

Nije ti možda palo na pamet da su racing sim na PC takve zbog budžeta. Za nekoga ko preferira malo naprednije igre imaš mnogo predrasuda.

Nije ti možda palo na pamet da su racing sim na PC takve zbog budžeta.

Kakve? :) Mislim da je shin mislio da su 'previse' ozbiljne PC simulacije, iz kog god razloga to bilo lose :) Za igru koja nosi simulator u nazivu bi valjda to trebao da bude cilj, da bude sto ozbiljnija i realnija, ali ocigledno da ne razmisljaju svi tako.. :)

Vec vidjeno. Damage je smesan.

Nazad
Vrh Dno