Šta je novo?

cursor mi se vraca unazad (Win7)

dusxan

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2007
Poena
330
U bilo kojoj aplikaciji...
znaci, otkucam oko 10 karaktera i on se vrati unazad.. pa pritisnem END , nastavim
da kucam itd.

Iskljucujem mogucnost virusa, nov je PC.

Jel postoji neki Win7 spellchecker na nivou celog sistema ?

Jesi li probao sa drugom tastaturom?Ako opet zeza probaj drugi tip tast.
Ako imas npr PS/2 tast. ti probaj sa USB ili obrnuto.
Ako nije ni to onda mozda neka falichna verzija 7-ice,mada ne verujem,ali ko zna...
Nainstalirao sam se raznih verzija (pocev od bete) Win / pogotovo na nove masine i nikad nisam naleteo na ovakav problem...
A to sto je nov PC ne znaci da nema "goste",ako ti nisi instalirao OS...

Radi se o tastaturi laptopa , tako da ..
Ne znam sta je posredi. Evo sad radi ok , ali ko zna sta je u pitanju, bas bih voleo da znam. Od AV-a sam imao NOD a sad sam ga zamenio sa Avirom.

Evo ga : http://www.zshare.net/download/787265416825df9c/

(Nije mi pao na pamet ni jedan drugi 1click hoster osim ovog i dodaj.rs koji ne prihvata .txt fajlove. Snimio sam i attach.txt ako treba)

Posto nikada nisam cistio virus rucno , ukoliko ga ima, trebace mi objasnjenje korak-po-korak.

Radi se o tastaturi laptopa , tako da ..
Ne znam sta je posredi. Evo sad radi ok , ali ko zna sta je u pitanju, bas bih voleo da znam. Od AV-a sam imao NOD a sad sam ga zamenio sa Avirom.

Da ne prelaziš slučajno prilikom kucanja preko touchpada? Meni se nekoliko puta to desilo i pomislio sam WTF?! A onda sam provalio da u toku kucanja slučajno prelazim preko touchpad-a i pomeram kursor.

@spock 1 ne radi sa Win7 , trazi 32-bit.

@Darius , bas sam sad probao i gledao sam u touchpad, nisam ga ni pipnuo. i pomerilo se. (Ranije sam sumnjao da dirnem strelicu ali sam skoro siguran da nije ni to)

Poslednja izmena:
Ne mogu sasha nista da vidim, odradi kao u mom prvom postu.

Oba racunara su cista, probleme koje imate nisu posledica malware-a.

@dusxan deinstaliraj Combofix

Start \ run\ kucaj ComboFix /Uninstall ok i sacekaj da se deinstalira.

Zahvaljujem ti , Spock1 na vremenu i strpljenju.
Krivo mi je sto problem nismo resili a moguce je i da ja i sasha015 imamo
iste ili slicne laptope. Ovo je MSI 720x-055eu.

Jos samo da pitam kako da deinstaliram ComboFix , jer nemam Run commandu(Moze da se vrati doduse..). Npr. Sad sam usao u Folder gde je ComboFix , da li moze nekako preko desnog dugmeta ? Ne vidim nista u meniju.

U Search kucaj, to je isto. Znaci Start Search

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno