Aryon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.08.2004
- Poena
- 319
Kakve veze ima Word i .iso?
Ne prica o iso fajlu vec o International Standards Organization iliti ISO.
Kakve veze ima Word i .iso?
Kovač ako tako gledamo i iPhone je nekih 10 godina u zaostatku, znaš zašto, nema signala.
aj ja da pitam, kad se vec NAVODI da je revolucionarno - koja konkretno stavka iphone-a je revolucionarna ?
revolucija u nauci, kolko ja znam je neshto shto niko pre nikad nije imao: parna mashina, motori sa unutrashnjim, shtamparije, AC struja, i tako dalje - shta je to iphone doneo novo, il odgovorite, il vishe NIKAD nemojte da napishete da je u pitanju revolucionarna naprava.
Bravo! Hoćeš da kažeš da neko kome treba dobar "business" telefon, uzima iPhone?:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: Uzeće Androdi, Blackberry ili nešto treće. I Windows mobile prije iPhone-a. :type:
a jedan Apple lider u naprednoj tehnologiji i izumitelj svega novog, donosilac revolucije na polju smartphonova je izabrao provajdera koji ima ekstremno losu mrezu?
U svom ovom flejmovanju se gubi suština cele stvari, ono što sam sarkastično naveo u prvom postu - Apple menja priču da to već postaje vređanje zdrave pameti.
1.Krenuli su od saveta kupcima da telefon treba držati drugačije. 2. Posle toga su zvanično rekli da je sve navodno stara softverska greška sa prikazivanjem jačine signala, ali kakve onda pobogu ima veze držanje telefona sa pogrešnim računanjem prikazivanja jačine signala? Kada navodno ispravljeni firmware nije ništa promenio, 3.kreće treća priča - telefon ima "weak spot", ali to nije ništa strašno jer svaki telefon to ima. E to je već žestoka uvreda inteligencije, ko u tako nešto veruje neka mi nađe neki telefon sa "slabom tačkom" pa neka mi demonstrira, može da ga drži čime hoće i kako hoće. Tih par YouTube videa što postoje očigledno prikazuju defektne primerke telefona, ne čitave defektne modele.
Dakle, kao što je Penny Arcade jednom rekao, prošli su kroz sve tri faze standardnog korporativnog odgovora na problem: 1. hiding, 2. lying, 3. bullshit. U međuvremenu Consumer Reports je odradio testove iPhona 4 u prostoriji izolovanoj od radio talasa i sa sopstvenim mobilnim predajnikom i potvrdio da zaista problem nije u AT&T mreži, već u iPhone-tu. Telefon zaista gubi signal kada se dodirne na metal pri bazi antene, što se može uspešno rešiti recimo izolacijom selotejpom. I umesto da priznaju sada već sasvim očigledan problem, oni kažu da im se na pad signala žalio približno samo jedan u 200 kupaca (danas je mobilna pokrivenost i jačina signala bolja nego ikad, pa se logično pad signala manje i oseti), nema problema uopšte. Ali eto, čisto onako, oni će bez razloga podeliti džabe i svoje futrolice koje su planirali da prodaju za 30 dolara. Doduše, to važi samo do kraja septembra, ko kupi iPhone 4 kasnije nek vidi šta će.
Ovu priču svakako treba pratiti, biće ovde još komedije. Živo me interesuje do kakvih apsurda će Apple ići samo da ne prizna grešku u dizajnu.
brate mili, ja ne zelim da te kvotujem, ti si izgubljen sluchaj ..
A zašto si ti stalno u iPhone temi?
3. Moze da ti se demonstrira, npr E51 ima tih problema ali ti imas problem to da prihvatis.![]()
Kao i u svakoj, intersuje me taj proizvod. Ne visim u "hi-fi" podforumu i ne spamujem ih "hahah, ladno dajete 2000 evra na te zvucnike, ima na sajmu za 1000 dindzi, hahah"... kapiras?
Niti mi ulazimo u teme gde se diskutuje hi-fi oprema od 2000e.
Ali Apple (l)useri su druga stvar... oni spamuju sve sto nije Apple. Tako da je ovo samo reversal.
A moram da priznam da je jako zabavno i slatko kad neko hvali nesto do neba, plati kroz nos i posle mu se smeju dok im stomak ne pukne
A ti Borise, ne vidim da visis u iPhone temama - nego u "iphone sux" temamaMi samo uzivamo ismevajuci Apple, sta ti radis ovde?
![]()
Izbegavas pitanje![]()
lol, ja izbegavam?Ne vidim nikakvo pitanje, ja sam tebi postavio prosto pitanje
![]()
alfaunits je napisao(la):A ti Borise, ne vidim da visis u iPhone temama - nego u "iphone sux" temama Mi samo uzivamo ismevajuci Apple, sta ti radis ovde?
Izbegavas:
Haha, futrola...
za mozak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari