Šta je novo?

Sony PSP opšta diskusija - noviteti, pitanja, odgovori...

Jel moze neko da mi pomogne,posao sam da instaliram novi softwer ali na sami kraj instalacija je pukla i sada ne mogu da upalim psp,da li mi neko moze reci kako da rijesim ovaj problem.

Prvo, vidi da li je skroz otisao. Ako je custom fw, probaj prvo recovery menu. Ako hoce u recovery radice i dalje (google. inace recovery, kad se ukljucuje drzis R dok ne udje u recovery.) Ako ne svetli zeleno kad ga upalis, jos su manje sanse...

Ako je u garanciji, nosi ga u servis...

Ako ne, i ne radi, mislim da ti treba Pandora Battery (oko 20 dolara, samo za recovery, a treba ti valjan PSP da je napravis od svoje, isto ti izadje sto se tice para..)

Lampica se upali i svetli nekih par sekundi i onda se ugasi,a u recovery nece da udje,od garancije nema nista posto sam ga uzeo u Hong Kong prije 3 godine tako da mi jedino ostaje da probam sa Pandora Battery,puno hvala na pomoci

ili u valjan servis ;)

javi se na PM...

jel mi mozes reci sto je PM i da nemas mozda kontakt tel servisa pa da ih okrenem bio bi ti puno zahvalan

PM = personal message

Poslao sam ti PM,gledao sam sad kilp na youtube za Pandora battery i kupujem je cim je nadjem jer je odlicna stvar

u CG je sigurno neces naci, jedino neki alternativni kanali (net ili inostranstvo)

Jel moze neko da mi malo pojasni postupak?
Npr Imam Psp hakovan (rade pirati) ja samo trebam da piratske igre preko kompa prebacim na memorijsku ?

Da. Igre ubacujes u folder ISO.

Lose izvrsavanje igrica

Pre neki dan je ortakinja na mom PSP (1004 phat, custom software 5.00 M33-6) gledala neki filmic i zaspala na pola filma. Ja sam pauzirao film i ostavio PSP, kako bi kasnije nastavila gledanje. Medjutim, kad se probudila otisli smo da grada i zaboravili PSP na stolu, dakle kad sam pauzirao film nisam ugasio PSP radio je sve vreme. Nisam ga ugasio ni kad smo posli do grada, ostao je u nekom svom stand bay rezimu. Kad sam se vratio posle par sati, iskljucio sam film i rekoh ajd' da se poigram...Tu nastaju problemi, naime, ni jedna igrica vise nece lepo da radi, mnogo se dugo ucitava,a kada se ucita, potpuno je neigriva, kao da sam na nekom Pentiumu III pokrenuo neku novu fensi igricu. Filmovi i dalje rade normalno, ali igrice nikako, probao sam sa vise memorijskih kartica, ali prica ostaje ista. Pojma nemam sta se desava, da li mozda neko ima neki savet, sta bi trebalo da odradim. Nadam se da je problem softverske prirode. Ako nije, sta li mu je crklo? Hvala na pomoci!! :wave:

Da nisi slucajno downclockovao CPU? Pritisni SELECT dok si u meniju i vidi sta pise pod CPU CLOCK GAME.

Da nisi slucajno downclockovao CPU? Pritisni SELECT dok si u meniju i vidi sta pise pod CPU CLOCK GAME.

CPU clock game 20/10..!!!
Deluje mi neverovatno malo, da li sam u pravu?

Sad sam izvalio, da su to vrednosti u MHz, podigo sam na 300/150....da li je bolje da stavim na defoult? Ili da stavim na 333/166?

I hvala ti na pomoci, bas si mi pomogao, ne bih izvalio sam ovo!!!

Poslednja izmena:
Slobodno stavi na Default. 333 MHz je potrebno samo kad igras zahtevnije igre (konstantan stream i sl. kao u FF Crisis Core ili GTA VCS i LCS) u CSO formatu.

A nove igre koje rade na 333 MHz same overclockuju PSP kad ih pokrenes i downclockuju kad izadjes iz njih.

pozz narode
posedujem PSP 3004 sa firmwareom 6.20
interesuje me da li je njega moguce hakovati ili sta god?

Jos uvek ne, moraces da cekas..:)

Jel ima neka dobra dusa u NS koja bi mogla na minut da ustupi otljucan debeli PSP?

(za pandorisanje)

Poslednja izmena:
Procitao sam celu temu u cugu i opet nisam siguran za koji model PSP-a da se odlucim.
PSP Go ne dolazi u obzir posto mi se ne svidja dizajn a i nece u skorije vreme biti omoguceno igranje neoriginala ( ako se to ikada i desi).

Najradije bih uzeo debeljka posto volim da imam prvobitne verzije konzola, vec imam ps1 i ps2 i takodje cu uzeti debeli PS3. A sa druge strane serije 2 i 3 imaju bolji displej i vise RAM-a, s tim sto 3004 jos uvek ne moze da se flesuje. Tako da sam odlucio da suzim izbor na 1004 i 2004.

Interesuje me kolika je u praksi razlika izmedju ta dva modela, odnosno u kojoj se meri primecuje razlika u kvalitetu displaya i koliko se oseca tih dodatnih 32 mega RAM-a?
Ako razlika nije velika onda bih najradije uzeo 1004 a ako se bas oseca onda bih se odlucio za 2004.

nego, zar pomocu pandora baterije ne moze da se izvrsi downgrade sa 6.20 na 5.30??? citao sam samo nesto po googlu i gledao neke klipove po YT e sad ne znam dal su fake :/

Uzeo sam PSP 3004 od brata, i on je meni pricao da je upgrade-ovao firmware, i sada vidim da ga je digao ana 5.50 koji ne podrzava skinute igrice.
Da li mogu nekako da uradim downgrade firmware-a na 5.03?
I, kako mogu da vidim koji je njegov original firmware, pa da vratim fabricka podesavanja ili slicno, ako je trako moguce...
Hvala :))

Nije moguce vratiti fabricka podesavanja.. a za cfw.. pa pojavilo se svasta... googlaj psp cfw i naci ces par sajtova gde ima sav info...

Ok, a da li je 5.50 gen-d2 da nazovem hakovana verzija? posto na nekim trekerima odakle skidam igrice (i za psp) vidim da navodno radi na 5.50 gen-d2... Pa ako jeste, da li mogu da ga jednostavno nadogradim na tu verziju, posto sam je nasao za download...?
Hvala :)

Moze ako nema noviji firmware od 5.03...

Nazad
Vrh Dno