Šta je novo?

Male PC Igre - update na benchu

Igoritza

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.10.2007
Poena
229
dakle, pretrazih forum, i nadjoh bash bash stare teme, za rezurektovanje, stoga otvaram novu, da se popishe, shta igrate od tih "kancelarijskih" ili kako god ocesh da ih nazovesh - malih igri ?

evo neka moja lista, strashne igre koje su ispod 50Mb:

1. Warblade - najbolja verzija Galaga-e, igra kida, u pitanju je svemirac, koji koka bube, e al ova igra ima previshe tripova, nalik na nijednu do sad sa slichnom tematikom.

b3.jpg

2. Crayon deluxe - igra pobedila. crtash olovkom, i shta nacrtash - to se pojavi u 2d gravitacionom prostoru. ovo je GENIJALITET, koji svako mora da proba.

crayon-physics-deluxe-20090115013943873_640w.jpg

3. Peggle - od PopCap-a poznatog, u pitanju je neshto nalik na fliper ... e al mnogo bolje. probajte.

peggle-nights_screen4.jpg

4. Plants VS zombies - ge ni ja l nost. ti koristish biljke - da bi oterao zombije sa livade. jashta, ima savrshenog smisla. igra sa ubedljivo najboljim crtezima, muzikom, i promo video klipom, ikada.

img_normal.jpg

ja sam malo izashao iz fazona - pa ako ima neshto novo ovako, molim preporuchite. :) ove 4 igre spomenute, meni su bile veci fun, nego ne znam kakve igre na 6 devedea i slichno. :)

4. Plants VS zombies - ge ni ja l nost. ti koristish biljke - da bi oterao zombije sa livade. jashta, ima savrshenog smisla. igra sa ubedljivo najboljim crtezima, muzikom, i promo video klipom, ikada.
+1
Ova igra mi je obeležila prošlo leto :D

apsolutna preporuka za World of Goo
goo.jpg

C
Sad moram da skinem Warblade
Odose sati, dani, nedelje...

Neke moje preporuke:

1. Defcon - Realtime strategija, vrlo zanimljiva sa fantasticnom muzikom i za sve koji su se ikada zapitali kako bi izgledao da imaju svu slobodu sa taktickim oruzjem neke od super sila :)

DefconStyle_new.jpg

2. Icy Tower - platformica gde je jedini cilj praviti kombo-e i sto brze se kretati vertikalno ne bi li sto vise poena nakrkali. Super zarazno , narocito ako imate kompetente drugare :)

icytower.gif

3. Kenny's adventure - odlicna igra za ovo (prevrelo) leto. U ulozi ste ronioca koji voli da skuplja podvodna blaga. Igra je platforma sa prelepom atmosferom i grafikom za svoju tezinu (u megabajtima).

kennys-adventure-large-4.jpg

scr1_640x480.jpg

4. 8 Ball Club - 3D Bilijar od 30ak Mb koji je free i igra se online. Savrsen za ubijanje vremena kao i sa zezanciju sa ortakom (koji ne mora biti na poslu ;) ) Mene je drzao mesecima.

4015d4fd397829ff8b050273b83900ae.jpg

Chuzzle deluxe

b1.jpg

Jets'n'Guns

screen_1.jpg

Bejeweled 2

thumb_1_big.jpg

:type:

Skinuo sam WB 1.33, pokrenuo medjutim svaki level mi traje po 3,4 sekunde i odmah prelazi na sledeci?!?
Wtf??

bag u instalaciji, probaj "bete narkomana" (pod navodnicima se krije savet)

znam da je vec pomenuto ali

PLants vs Zombie
World of Goo

Jedino te 2 mi ostale u secau jer su obe nesto predobro ...

Pored navedenih da dodam ja

Chicken Invaders

i

Assault Heroes (2D napucavanje)

Toki Tori
tokitori_steam03.jpg

Adventures of Winterbottom
PBWinterbottom_Screen_1_610x343.bmp

Altshift
1175ug7.jpg

:)

Poslednja izmena:
ima ovde dosta da se skine shto do sad nisam :) hvala na predlozima.

shushka se nastavak Plants vs Zombies, samo da znate :)

And Yet It Moves

[youtube]1QLp7q18iZk[/youtube]

Poslednja izmena:
Ej', Jovy, ova rar arhiva koju si okacio trazi pasvord...

password je valjda :

techmynd.com

Jeste!

Hvala.

Ovo mu sad dodju i emulatori, u tom slucaju Cadilacs and Dinosaurs.

pa dobro, metal slug je prvobitno bio arkadna, ali je najveci deo popularnosti sa nastavcima dobio kao portovan za playstation/PC, nemojte sa emuliranim igrama, jer ce ih onda biti hiljad kvalitetnih, ja prvi imam preko 80 kvalitetnih MAME32 naslova koje bih preporuchio .. :)

Nikad nisam nesto voleo tu igru... xD

Ima jedna mozgalica (pa, jako laka mozgalica), "Azada"...

Jovy svaka cast za link. Falilo mi je par igara.

odlične pucačine
Heavy Metal Deluxe
Deamon Star

Zar nije ovo Heavy Weapon Deluxe?

lapsus :)

Gish
[youtube]TRsqid3SWs0[/youtube]

Bob Came in Pieces - Logicka (gravitaciona) platforma sa necim na foru lunar landera...

I Wanna Be The Guy - platforma za sve one koji imaju mazohisticke sklonosti

Immortal Defense - dobar tower defense

Kivis Underworld - simpatican Diablo-Nox klon

I naravno - You Have To Burn The Rope - najjaca platforma ikad !!!

Auuuu, pa ova tema je raj za mene! :)

Inace, igra koja mi je oduzela ubedljivo najvise vremena je:

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords

Fenomenalna igra sa primesama RPG-a..

Oduzela mi je sate i dane i nedelje... :)

Obozavam ovakve "sitne" igre i mnogo su mi zanimljivije od "ozbiljnih" igara, jer mogu da ih igram ako hocu i 5 minuta i pola sata i celu noc. Tako ne moze da se igra CoD. Bar ja ne mogu.
Elem, iako svi tvrde da nisam sav svoj, obozavam igru koja se zove Elasto Mania.
Takodje, TrackMania Nations ESWC je odlicna igra sa preterano dobrim online play-om, a jos je, pored svega, free.
Uzivao sam uz Azada, Azada 2, Mystery Case Files: Return to Ravenhearst, Madam Fate i sl.
Obozavam Bigfish, PopCap igre...
Hidden Object Games (HOG) igram samo sa devojkom, jer umeju da smore ako ih igram sam. Bookworm Adventures je odlicna igra.
Hehee, Garden Defence je odlicna "tower defence"-olika igra...
Smislicu jos krdo ovakvih igara... Vrede..
:)
P.S. Uopste mi nije bitna grafika u igri, nego igrivost. Mislim, daj, pravi sam Elasto Maniak.. :D

Nazad
Vrh Dno