Šta je novo?

micro usb

• Začetnik teme Začetnik teme Seraph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Seraph

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
18.08.2008
Poena
380
treba mi onaj koji omogucava prenos podataka, posto sam skapirao da ima dve vrste njih(mozda i gresim), u svakom slucaju treba mi da htc desire povezem na komp i da ga syncujem. bio sam u winwinu i rece mi lik tamo da se to tesko nalazi, ako i uopste moze da se nadje u bgu....jel video neko negde ovo?

ako je to onaj ko za Nokiju - onda mozes bilo koji da kupis...

Koliko vidim po net-u nigde nema nešto napomenuto da je neki specijalni micro USB u pitanju. Nadji nekog drugara koji ima micro USB kabl pa probaj.

P.S. Jedino što unosi zabunu jeste da se prodaju micro USB kablovi koji su samo za punjenje uredjaja preko USB-a, tj. nemaju data signal.

Poslednja izmena:
Imas u metrou dosta tih kablova (micro usb sa 5 i vise pinova) pa ponesi desire sa sobom pa broj pinove i uporedjuj debljinu, ili otvori pakovanje pa probaj da ustekas, i onako niko ne gleda 😉 🙂 😀

moj punjac ima USB izlaz i u njega se stavlja mikro USB kabal, imam tri komada kabla od SE Vivaza, N96 i motorole V9 RAZ2 i svi isto rade. Jedino sto N96 ne moze da se puni preko mikro USB (ne znam zasto to je vec do proivodjaca) vec samo svojim punjacem. A sa racunarom mogu bilo koji telefon da spojim bilo kojim kablom i svi rade

tako da nisam sreo mikro USB koji ne moze da prenosi podatke

ako kupis kabal za Nokiju (N96) to je sigurno za prenos podataka posto se on ne puni preko mikro USB kabla 😀

Nazad
Vrh Dno