Šta je novo?

Rar password

Wild Boy

Čuven
Učlanjen(a)
27.07.2005
Poena
680
Jedno glupo pitanje, kako staviti pass na rar/zip arhivu, ali tako da se unos sifre trazi na ulazu u arhivu, a ne prilikom raspakivanja?

raruj dvaput sa sifrom 😀

Pokusavam da se dovijem gmail-u, ali ni to ne vredi opet provali da je exe unutra 😛 Naravno radi ona fora sa promenom ekstenzije....

da li provali cak i ako, recimo, oba puta rarujes sa sifrom, tako da prakticno, kad otvoris konacnu arhivu, vidis u njoj ime prve, ali nju ne mozes da otvoris?

menjanje ekstenzije je ok resenje, ali je nekad tesko objasniti manje upucenim ljudima kako da promene ekstenziju, posebno ako im je u windowsu podeseno da se ne prikazuju ekstenzije..

Fora je da se koristi AES256 metod enkripcije s time da mora da bude 7z i to salje o'ma, a arhiva izgleda ne moze da se salje ako je unutra jos jedna zip arhiva, znaci recimo zip arhiva u kojoj je jos jedna rar arhiva moze, a zip sa zip arhivom jok :S
Ben Dover je napisao(la):
menjanje ekstenzije je ok resenje, ali je nekad tesko objasniti manje upucenim ljudima kako da promene ekstenziju, posebno ako im je u windowsu podeseno da se ne prikazuju ekstenzije..
Upravo zato sam i postavio temu 😉

a jel si probao da u winraru stikliras opciju "encrypt file names"?
da li tada gmail detektuje da je u arhivi exe?

Cekiraj Encrypt file names, mada ne znam da li ce ti raditi posao za to sto ti treba.
Jeste to je, da sam malo pazljivije citao mozda bi i sam provalio :wall: i naravno gmail salje odmah, nema potrebe za dodatnim pakovanjem. Znaci ili ova fora ili u 7z.

:wave:

Poslednja izmena:
Sad probah sa encrypt file names i prolazi na gmailu.🙂

Da ne otvaram novu temu pitacu ovde. Jel moguce nekako provaliti pw koji je na raru? Nekad mi se desi da skinem 10 delova od po 200MB i na kraju mi trazi pw, a uploader ga ne postavi (a nema komentara koji bi mi ukazali da trazi pw)?

ima par programa,ali nemaju bas neki ucinak,20 sati (zavisi,mozda vise,mzoda manje) ce pokusavati da razbije rar pw,na kraju odraruje,kad ono prazan folder,ili ima fajl,ali ne moze da se otvori. I meni je se to deshavalo X puta,probaj da kopiras URL parta u google (ne u adresbar)vec u google,naci ce ti isti fajl na drugim forumima,pa mozda ima pw 😀

Aha ok, hvala na odgovoru!

Ne pokusavaj da provaljujes, sumanut posao, pogotovo ako su neke kilometarske i cudne sifre kakve nisu retke na rarovima kakve najcesce nalazimo 🙂 . Kao sto Ivan rece, lakse ces naci sifru nego da je provalis.

Nazad
Vrh Dno