Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Juce sam poceo da igram ovu igru, kampanja sa marincem i sta znam, meni je ovo zanimljivo, dobar filing je tamaniti alien-e. Jel se moze multy nekako igrati sa 'narodnom'?

Ako moze mala pomoc- ne mogu da prelistavam sve komentare i trazim pa bih zato pitao direktno:
instalirao sam upravo igru narodnu verziju, pokrenem i sve bez frke dok ne pocnem da igram. Klik na kampanju marinaca i on pusti onu video sekvencu posle nje pocne loading... i tu me izbaci iz igre. Negde na NET-u sam nasao da treba da smanjim audio bitrate(probano i nije upalilo). Igram se na "sedmici".

EDIT: Snasao sam se. Ubacio sam update-ove.

Poslednja izmena:
U redu to...to jeste dobro uradjeno, mislim na AI ljudi - znaci igram kao Alien, i "siknem" :)D) da namamim lika tamo gde mi odgovara i krknem ga. Zatim sledeceg...pa onda sledeceg...i tako sve na gomilu, i na istu foru, a oni niti zovu pomoc, niti podignu nos na koji metar iznad odakle ih pikiram:)
A, to... to da :)
Ili nakantarim liku facehuggera na glavu, a njegov kolega zatim dodje i stane tu odmah pored njega i ne panici...niti da kaze ZOMGWTF...:)
Mozda se usr'o/ukocio od straha, pa ne moze da reaguje! :D:D:D

he...toliko vremena sam cekao ovu igru, a sada citam komentare, i razmisljam da li da je skidam..
pa, koliko je zahtevna, da li ima razloga da je skidam obzirom na moju konfiguraciju??

Hm, ne verujem da bi igra radila na toj konfiguraciji.

Minimum Requirements
Windows 7/ XP/Vista
1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)

Hm, ne verujem da bi igra radila na toj konfiguraciji.

hmmm... pa ako je ovo minimum, mislim da ce uspeti da je potera.
XP, imam.
1 giga, imam.
128 na grafi, imam i to.
:d

Odo' da je skidam, pa delim utiske. :)

Ali procesor? Ima li taj proc SSE3 instrukcije...jer kada stave za minimum Athlon 64, onda je obicno to razlog.

Ljudi moze li neko da uploaduje od vas snimljene pozicije ? Reinstalirao sam sistem, pa da ne igram ponovo ispocetka.

Vrh Dno