Šta je novo?

Raspodaja igara u Elektronikiju + predlog

Srky

Čuven
Učlanjen(a)
30.11.2003
Poena
650
Elektroniki radnja na Novom Beogradu se zatvara u nedelju 4 jula.
Imaju nekolicinu PC, PS3, DS,PSP i Wii igara (uglavnom stariji naslovi) na gomili u jednom delu, e sad, dil je ovakav, ako kupish od:
1-4 igre popust je 50%
5-9 igara popust je 60%
a preko 10 igara 70%

Moje pitanje glasi:
Da li hocete nekoliko nas sa foruma da se skupi (ne bitno da li kupovali PC, PS3, DS, PSP ili Wii igre) znachi 4-5 ili vishe forumasha i da odemo da uzemo igre za 70% popusta?

Predlazem da se okupimo u nedelju popodne u 14.00 h u radnji.
Ko je ZA neka se upishe na ovoj temi.

P.S.
Pozdrav za TATA usera ;)

Sracunaj sam... Ako narucis iz inostranstva dobijas popust od 50% u odnosu na nase cene i to je bez snizenja, Star buy itd... Ako sacekas, dobijas igre i po 20e i to sve sa slanjem (moze i nize ako je ono sto ti t5reba na akcija 2 za 20e i sl)

Tesko da ces naci dovoljno ljudi na ovom forumu... Koliko sam shvatio skoro svi narucuju iz inostranstva... (ukljucujuci i mene)

naruchujem i ja.. nego nije to poenta
rekoh ovo je samo predlog s tim shto igra koja koshta 20 evra + od 2-4 evra poshtarine + ko zna mozda i carine. s druge strane igra koja koshta 5000 dinara sa popustom od 70% je 1500 dinara shto je za oko 1000 dinara manje nego igra sa neta.. ali to je SAMO u sluchaju popusta od 70%!

Sta imaju od igara uopste ?
Verovatno neke stare naslove ?

Sta imaju od igara uopste ?
Verovatno neke stare naslove ?

Pa da, uglavnom stare. Nisam gledao za PSP, PS2, DS i Wii ali i njih imaju na gomili
uglavnom me je interesovalo shta imaju za PC i PS3

na primer za PS3: MX vs ATV Untamed, Skate, Warhawk, Transformers, Dead Space, Wolfenstain, Orange Box, Pure, Turning Point, Black site area.. itd

naruchujem i ja.. nego nije to poenta
rekoh ovo je samo predlog s tim shto igra koja koshta 20 evra + od 2-4 evra poshtarine + ko zna mozda i carine. s druge strane igra koja koshta 5000 dinara sa popustom od 70% je 1500 dinara shto je za oko 1000 dinara manje nego igra sa neta.. ali to je SAMO u sluchaju popusta od 70%!

Nisi shvatio... 20e je sa sve carinom i postarinom... Vec imam takvih par sa shopto.net (ne zurim uvek da budem medju prvima koji ce je igrati)

A ovde si malo lose sracunao... 10 igara kosta 50000din... sa popustom od 70% to je 15000din... Toliko ti para treba da bi dobio popust... Ili da nadjes 10 ljudi kojima trebaju igre... Za PC i X360 se ne nadaj mnogo... Niko tu nece kupiti original igru ako ne mora... Znaci ostaju ti samo PS3 igraci...

Takodje, sta imaju od igara? Da li je neko isao da pogleda? I koje su zaista cene? (obicno su vece nego u GameS)

Nisi shvatio... 20e je sa sve carinom i postarinom... Vec imam takvih par sa shopto.net (ne zurim uvek da budem medju prvima koji ce je igrati)

A ovde si malo lose sracunao... 10 igara kosta 50000din... sa popustom od 70% to je 15000din... Toliko ti para treba da bi dobio popust... Ili da nadjes 10 ljudi kojima trebaju igre... Za PC i X360 se ne nadaj mnogo... Niko tu nece kupiti original igru ako ne mora... Znaci ostaju ti samo PS3 igraci...

Takodje, sta imaju od igara? Da li je neko isao da pogleda? I koje su zaista cene? (obicno su vece nego u GameS)

Ok, samo mi nije jasno zashto mi u Srbiji od svega zelimo da napravimo neku svadju i da se glozimo.. prvo, i ja sam naruchivao igre dosada i najmanju igru koju sam platio koshtala je 9.5 funti+3.5 funte za poshtarinu sa shopto.net-a shto mu dodje po kursu prevedeno u dinare (kursna lista sa google-a) 13 British pounds = 1 676.77287 Serbian dinars shto je opet vishe od 1500 dinara za igru..

hajde sad da dam i primer.. Wolfensten na shopto.net ima najnizu cenu od svih britanskih sajtova a to je 16.85 shto je opet: 2173 dinara + 3.5 funti poshtarine koju nisam ni rachunao sada
link: http://www.shopto.net/PS3/VIDEO GAMES/PS3WO04-Wolfenstein.html

e sad ovde uz popust bi koshtao 1500 dinara, shto cesh priznati jeftinije je za nekih 673 dinara.

Poslednja izmena:
Sta ima od PC igara?

Half life 2, Orange Box, Command and Conqueror, Need for Speed-ovi, Mercenaries 2, Turok, Spore, Golf, Wolfenstain, Unreal Tournament, itd.. treba videti ne znam sve napamet, a cene sa 70% ce biti smeshne.

Uglavnom su loše igre ostale, bio sam tamo i nema ničeg interesantnog. Najinteresantnije igre koje sam video bile su BC1, Warhawk, Burnout Paradise, Army of Two (drugi put kad sam bio, prodata) i Disney Sing It (sa sve hitovima Hannah Montanah i 2 mikrofona) :d

I da, to što je popust 70%, šta znam, tamo je PES2008 i dalje 5.000+

Poslednja izmena:
Uglavnom su loše igre ostale, bio sam tamo i nema ničeg interesantnog. Najinteresantnije igre koje sam video bile su BC1, Warhawk, Burnout Paradise, Army of Two (drugi put kad sam bio, prodata) i Disney Sing It (sa sve hitovima Hannah Montanah i 2 mikrofona) :d

I da, to što je popust 70%, šta znam, tamo je PES2008 i dalje 5.000+

sve ima shto si nabrojao osim Army of two

Ne znam sto si se Srky izlozio, yebem ja njihove popuste ako je igra iz 2008 5,6,7k.
Jeftinije je sa shopto.
A i to su sve krs igre.

Jel ima nesto od naslova za X360 i eventualno sta ?
Ako ima reci mi gde se to nalazi uopste pa prosetacu do tamo ovih dana

Ja cu verovatno doci u nedelju, uzeo bih jedan Need for Speed i onog Tiger Woods-a, za PS3.

Inace, osim ovih igara koje je Srky pomenuo video sam jos i HNL 09 (sasvim pristojan hokej)

Pozdrav Srky :)

Ja cu verovatno doci u nedelju, uzeo bih jedan Need for Speed i onog Tiger Woods-a, za PS3.

Inace, osim ovih igara koje je Srky pomenuo video sam jos i HNL 09 (sasvim pristojan hokej)

Pozdrav Srky :)

ma i ja bih uzeo 2-3 igre ;) od-poz ;)

aha mislim da zna, to je onaj red prodavnica preko puta arene sto gleda prema buvljaku, tamo u redu gde se nalaze Max sport i ostale sportske prodavnice

aha mislim da zna, to je onaj red prodavnica preko puta arene sto gleda prema buvljaku, tamo u redu gde se nalaze Max sport i ostale sportske prodavnice

e bas tu. mislim da je megastore bas pored max sporta.. ili bese pored tehnomax-a :) .. ali da, tu je :)

da, bash tu ;)

Koliko je joypad za XBox360?

ne znam zaista, u pitanju je Logitech-ov model.. samo znam da je na snizenju chini mi se 30%

evo i mape gde se nalazi

Prilozi

• screenshot.jpg
    screenshot.jpg
    198.9 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
pazi, mozda si video logitech chillstream, koji izgleda kao xbox-ov ali je ustvari za pc/ps3 :)

mada iskreno, mozda i postoji verzija chillstream-a za xbox, sto stvarno ne bih znao :)

edit:
cena je dve i nesto :)

mislim da je pisalo XBOX na njemu :)

heh plan plus

koji je smisao koristiti plan plus pored google maps-a?

ionako sve ozbiljnije firme imaju sajt i adresu/mapu na sajtu :)

Ja bio danas. Igre su matore a cene za PS3 igre su nenormalno velike i s popustom.
Darkness kosta 5700 pa 50% bio bi 2850 recimo. Uglavnom igre za ps3 kostaju 6000 bez popusta. Makar sam uzeo kameru sa 50% popusta:beat:

Vrh Dno