Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

U mog sharka ce moci da stane samo me zanima cena doticnog i kada ce se pojaviti na nasem trzistu?

To i mene zanima...i u kakvom je odnosu sto se tice performansi u odnosu na kulere u tom cenovnom rangu...

Da, cim sam ga video odusevio sam se. A onda je usledio hladan tus-165mm visina!!! Za moje kuciste (verovatno) neodgovarajuce, moram da proverim. A bas sam u fazi biranja coolera, mislio sam da imamo pobednika :/
To je jos i vise od ovih "standardizovanih" ~160mm sto imaju cooler-i poput TRUE-a, Megahalems-a, itd.

U mog sharka ce moci da stane samo me zanima cena doticnog i kada ce se pojaviti na nasem trzistu?

Vendetta2 je visoka 159mm, ja imam lufta u od vedette do bocne strane jos 2cm, trebalo bi da stane i V6.

Samo da dobro hladi(bolje od vendette2) i da bude max do 5000din

Zna li neko ko uvozi CM proizvode da se informisemo za ovaj kuler?

EDIT: gledao sam ovaj link, i video da je visok 162mm sto je za 3mm vise od vendette2 sto uopste nije mnogo, kod mene staje opusteno...Svidelo mi se i to da kuler ima taster na vrhu(grb coolermaster-a) kojim menjas boju led dioda, sto mi je super je mi je kuciste celo u blue led fazonu.
http://www.youtube.com/watch?v=odqv-PAXNvc

Poslednja izmena:
^ Valjda desk.

Vendetta2 je visoka 159mm, ja imam lufta u od vedette do bocne strane jos 2cm, trebalo bi da stane i V6.

Samo da dobro hladi(bolje od vendette2) i da bude max do 5000din

Zna li neko ko uvozi CM proizvode da se informisemo za ovaj kuler?

EDIT: gledao sam ovaj link, i video da je visok 162mm sto je za 3mm vise od vendette2 sto uopste nije mnogo, kod mene staje opusteno...Svidelo mi se i to da kuler ima taster na vrhu(grb coolermaster-a) kojim menjas boju led dioda, sto mi je super je mi je kuciste celo u blue led fazonu.
http://www.youtube.com/watch?v=odqv-PAXNvc

Da moze da svetli u plavoj i crvenoj boji.I to samo GT verzija cini mi se.Cena mu je 68 eur. Bar kod nasih severnih suseda.:D

Enermax Appolish Vegas -
vegas12_b.jpg

+
CoolerMaster Gemin II
cmgeminii.jpg

hehe samo sto 2 enermaxa kostaju kolko sam gemin :p

Jos da ti na kucistu pise 00-24 i imas trafiku na stolu.. :d

hehe dobra fora xD
OP: Enermax ima prekidac za LED tako da :p ne mora da lici na trafiku:) inace jako su tihi i imaju veoma dobar protok Vazduha kao i Sondu za temp. :p 15Db 700-1700Rpm i dobijes i gume za monazu :p rade perfektno!

Da samo sto takav fan nije namenjen za crap poput Gemin II kulera.. Poslednji put kad sam se igrao sa njim sam stekao utisak da bi deo sa kreke bolje odvodio toplotu sa procesora :S: Salu na stranu,ali smatram da je brak izmedju Appolish Vegas-a (a bas je Vegas :p) i Cooler Master Gemin II kulera totalno promasena investicija (a meni ruzno izgleda)

Bio je. Nekada davno... :)

Meni je taj gemin i danas prelep samo mi nije nikada nije jasno bilo kako mu postavjaju ventove, da pull? posto mi je push malo nelogicno :p

Nije mi jasno da je venn2 i hyper 212 lade bolje od te skalamerije?Mislim bar mi geminiII deluje mnogo robusnije i masivnije od drugih kulera?

Probaj da uzmes u ruku jedan pa drugi i bice ti malo jasnije.:)

GeminII ima mnogo malo rebaraca i prilično su razmaknuta, ali opet ne dovoljno da bi bio dobar pasivni cooler. Dobar je za neki dual procesor, ali za quad nije baš. Da su ubacili više rebaraca i još 2 heat pipa bila bi to druga priča.

Problem je odvođenje toplote , suviše daleka putanja do aluminijumskih rebara sa kojih se toplota protokom vazduha skida . Zato su tower kuleri efikasniji .

^
Oćeš da kažeš da su "pajpovi" predugački odnosono da se rebra "kasno pojavljuju"?

Da se ubacim i ja, mene interesuje da li ga ima negde u Srbiji?

Obican Appolish se ponegde jos i mogao naci (po ceni 17-20e),ali trafika version ne..

Ima ga na gigatronovom sajtu,~1800,ali cisto sumnjam da ga zaista imaju na stanju.

na Gigatronovom sajtu pise da imaju (ako uopste imaju) samo silver verziju, mene interesuje blue.

Vegas : Patented circular type LED with 7 switchable modes + Manual fan speed Control

Obicni Appolish : Patented circular type LED up to 4 times brighter than any other

Sve ostalo je isto. Btw moja greska ja imam Obicni Appolish (placen 19,90E)

Poslednja izmena:
Kome se svidja Industrial dizajn kulera

glacialtechigloo5751pwm01-575x587.jpg

Igloo 5751 PWM

Em je rugoba em ne verujem ni da je efikasan. Malo telo i 4 polupajpa meni ne obecava.
BTW, jel se vama cini da pajpovi strce dole na ovoj slici? Nigde nisam nasao sliku podnozja...

Nazad
Vrh Dno