Šta je novo?

OnLive

^Koliko se ja secam bila je prica da ce se igrati i konzolne igre.

Ljudi bre, amerika je puna proizvoda koji ne rade i prodaju se godinama, i samo se oslanjaju na chist marketing, nishta ovo nije novo i chudno, sve dok ima ovaca, a ima :d

^Koliko se ja secam bila je prica da ce se igrati i konzolne igre.

Jeste, ako nadju nekog publishera koji ce biti dovoljno lud da iz nekog razloga portuje konzolnu igru na PC samo kako bi funkcionisala na ovom servisu... Jeste, onda moze da prodje i PC verzija, ali ako je biznis model takav da PC verzija nije realnost, ne verujem da ce ovo ikoga naterati da se predomisli i da portuje igru na PC.

Realnost je takva da je ceo ovaj projekat verovatno napravljen kako bi, na kraju, bio otkupljen od nekog drugog (MS mi prvi pada na pamet), jer ja ne vidim kako ce oni sa ovim da vrate pare investitora.

Poslednja izmena:
Prošli put su spominjali streamovanje konzolnih igara direktno sa konzole, ne sa PC-a...

Nikad nisu pominjali konzole. Jedina konzola koju pominju je njihov micro-console, u slucaju da hoces bez kompa da koristis servis na TV-u npr.

Ovo je ozbiljno zaživelo??? :zgran:

Slika je ocajna,zaista ne vidim PC igrace koji su posebno optereceni kvalitetom slike da kupuju ovako nesto.Mada ovo iznamljivanje igre na tri dana za par dolara deluje odlicno.

Za par godina mozda i bude nesto od toga.

BT kupio ekskluzivna prava za UK

http://www.btplc.com/Innovation/Innovation/Onlive/index.htm

Poslednja izmena:
Ovo kao da gledam lose kompresovan video sa GameTrailersa a cak izgleda i malo losije od toga. Moguce i da zavisi koliko je klijent udaljen od servera.

Pa niste valjda ocekivali da ce slika biti savrshena. Kompresuju snimak u h264 i salju je preko neta, normalno da ce biti artefakata.

Kako ono bese, 1.5mbit za SD i 3-4mbit za HD?

Tako su rekli, sa tim da sa HD snimkom ide i Dolby 5.1.

Pa niste valjda ocekivali da ce slika biti savrshena. Kompresuju snimak u h264 i salju je preko neta, normalno da ce biti artefakata.

Kako ono bese, 1.5mbit za SD i 3-4mbit za HD?

Sa onog sshota nema sanse da je 3-4mbit, pre ce biti duplo manje u proseku. Ono je ocajno koliko je umrljano.

Kad će ovo da proradi u Srbiji? Ja bi probao.

Ja sam probao davno, i mogu samo reći da je ovo stvarno korisno SAMO i isključivo SAMO u slučaju nužde

Za netbook ni ne moze bolje :p

Pretplatio se juce na 6 M interneta i reko ajde da probam onlive. Sa velikim ushicenjem dok se pokretala aplikacija u glavi su mi se motale razne ekskluzive sa konzola kad ono ... 50-ak igara koje su cini mi se sve dostupne i na pc-u. E sada kako radi zavisi od igre, tj koliko igra trpi veliku latenciju ( a velika je ). Slika je mutna, kao da je ukljucen morphological antialiasing na manjoj rezoluciji. Tih pola sata besplatno po igri sto nude lepo sam igrao betmena, ac bratstvo i hawx 2, dok je recimo dirt 2 neigriv ( barem na mojoj konekciji ). Fino je sto su omogucili besplatno probanje jos samo kada bi bile neke igre koje ne mogu sam da skinem sa neta i teram bez zamucenja.

Neće moći da se skidaju sa neta igre. Onda OnLive gubi smisao. Igra se isključivo preko streaminga, i to je "nužno zlo" onim igračima koji ne mogu da nabudže nov komp ili kupe neku od najnovijih konzola...

A pritom ekskluzivne igre sa konzola na onlive-u niko nije ni pominjao...

Претплатићу се на онлајв зато што на нетбуку старом пар година ни не може ништа боље. Аутоматски више никад не морам да купим скупљи рачунар од најјефтинијег. Уместо да пљунем око 1000€ као до сад, узмем неки за до 200€ и милина. Узео сам док Ориона адсл макс пакет да се припремим :)

A ti si probao to pa si ubedjen da to dobro sljaka? :)

Има нека акција 3 месеца бесплатно и уговор на 2 године па ме исто кошта ко и овај од 4, тако да нисам ништа изгубио :) и да ради на 7 уместо 16 мени добро.

Nazad
Vrh Dno