Šta je novo?

ATI Radeon 5970

ladieslova

Cenjen
Učlanjen(a)
15.06.2010
Poena
151
Svi znamo da je ova grafichka kartica najbrza na svetu. :)
E sad, mene zanima, prvo, da li ima da se kupi negde kod nas, tj. da li postoji kod nas u prodaji i kolika je tachno cena, i drugo da li 5970 moze da stane u kucishte Thermaltake Spedo? ,)
Cenim bilo kakvu pomoc i odgovore. ,)

Naslov teme - Radeon 5970, covek pitao gde da kupi, i hoce li mu stati u kuciste. Dobio je oba odgovora.
SPAM koji se zatim nakupio je obrisan. Kafenisanje i razglabanje "sta ce to tebi", "sta je bolje", "sto nisi kupio" i sl...do beskonacnosti, nije tema price.
I tema je prebacena tamo gde joj je i mesto.

Poslednja izmena:
Naslov teme - Radeon 5970, covek pitao gde da kupi, i hoce li mu stati u kuciste. Dobio je oba odgovora.
SPAM koji se zatim nakupio je obrisan. Kafenisanje i razglabanje "sta ce to tebi", "sta je bolje", "sto nisi kupio" i sl...do beskonacnosti, nije tema price.
I tema je prebacena tamo gde joj je i mesto.

Stari, poshtujem odgovor potpuno, kao i tebe, ali nemoj tako. Jesam dobio odgovore, ali upravo ta pitanja pored ovih na koje sam dobio odgovor, koje si naveo kao spam, su mi mnogo pomogli, i ne bih se slozio da se karakterishu kao spam. Forumi upravo i sluze koliko ja znam za "kafenisanje" i "razglabanje", ali 'ajde.

Shto se tiche prebacivanja, rekao sam da poshtujem. ,)

Poslednja izmena:
Odlicno ako su ti odgovori pomogli, valjda i onaj ("da plasi decu i penzionere").

Forumi sluze za razmenu misljenja, u redu. Ali kada forum ima i oglase, zbog kojih neki vole da malko "opustenije" razgovaraju iskljucivo tamo gde se postovi broje, pravila se onda moraju postovati.

Ti lepo saberi i oduzmi sta te zapravo interesuje.
Eto, saznao si gde ovo mozes da kupis, koga da zoves, i da li ce stati u tvoje kuciste. Za eventualna pitanja u vezi drugog hardvera oko kog se dvoumis, postoji "sta da kupim" podforum. Imas i SEARCH kao pomoc. Nadam se da ces naci sve sto te zanima.

Prebacivanje potpuno poshtujem, ali nisi nam trebao obrisati postove. Ako je ikako moguce, zamolio bih te da ih vratish. Bolje da se ovde nastavi diskusija, nego da se otvara novi "thread". ,) Tako funkcionishu strani forumi koliko se ja razumem, a razumem se :d :smoke:
A shto se tiche brojanja postova, to mi je potpuno nebitno.

Odlicno ako su ti odgovori pomogli, valjda i onaj ("da plasi decu i penzionere").

A shto se tiche ovog komentara, paa daaaj druze, uvek ima taj neko koji daje takve komentarchice po svakom "thread"-u :)

Poslednja izmena:
Vracen deo izbrisanih postova, a tema ce da ide u "sta da kupim", posto ocigledno nisi odlucio sta i kako.

Vracen deo izbrisanih postova, a tema ce da ide u "sta da kupim", posto ocigledno nisi odlucio sta i kako.

Jesam odluchio, kupujem 5970 za nedelju dve, ali samo kazem da mi to "chat"-ovanje mnogo pomaze, kao i deljenje iskustava.

I zahvaljujem ti se na vracanju, faala Bogu da ima valjanih moderatora. Pozdrav! :wave:

Vrh Dno